Пътна помощ

0899 799 999 | 0999 99 99 44

Автомобилен транспорт

автомобилен транспорт

Автомобилен транспорт

Как да намеря реномирана компания за автомобилeн транспорт? Преди да наемете компания за автомобилен транспорт, уверете се, че превозвачът притежава необходимия лиценз. Прочетете отзивите които имат фирмите за авто транспорт. Също така може да проверите дали автомобилната компания е лицензирана, като потърсите номера на компанията в Агенция пътна инфраструктура. За да получите оферта от реномирана компания за автомобилни превози близо до вас, просто подайте заявка за автомобилен транспорт. Цената за транспортиране на автомобил варира значително в зависимост от разстоянието и размера на вашето превозно средство. Тези, които изпращат автомобили по време на пиковия сезон, трябва да знаят че цената ще бъде много по-висока, тъй като търсенето има тенденция да нараства през лятото.

Цени за автомобилен транспорт

Всъщност транспорта на автомобил през лятото струва от 600 до 1000 лева повече, отколкото през зимните месеци. Ако транспортирате автомобила си от Белгия или Англия, очаквайте да платите около 1000 лева. По-късите разстояния ще струват по-малко. Кога трябва да платя на автомобилната компания за транспорт? В много случаи клиентите не са длъжни да плащат за услугата за транспортиране, докато автомобилът не бъде доставен. Въпреки това, много компании за автомобилни превози все още изискват предварително депозит, преди да изпратят колата. Каквото и да правите, никога не плащайте пълната сума, докато автомобилът ви не пристигне безопасно до местоназначението си. Изберете метода за транспортиране, който най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет. Ако се опитвате да спестите пари, тогава изборът за автомобилен транспорт с платформа няма смисъл.

Транспортиране на луксозно превозно средство

Ако искате да транспортирате луксозно превозно средство или ценен ретро автомобил, помислете за използването на затворен автомобилен транспорт. Също така, онези които пътуват през зимните месеци при сурови метеорологични условия. Трябва да изберат затворен авто транспорт, тъй като този вид автомобилен транспорт ще предпази по-добре автомобилите от стихиите. Мога ли да изпратя автомобила си с домакински предмети вътре? Зависи. Много компании за автомобилен превоз, особено компаниите с автовози. Не позволяват на клиентите да държат вещите си в автомобила от съображения за сигурност, както и от съображения за ограничаване на теглото. Някои автомобилни компании обаче позволяват на клиентите да натоварят автомобилите си с битови предмети. Не забравяйте да попитате вашата компания за автомобилни превози за тяхната застраховка, преди да изпратите вашият автомобил.

Трябва ли да закупя застраховка, когато използвам автомобилна компания?

Преди да наемете компания за автомобилен транспорт, не забравяйте да попитате за тяхната застрахователна полица. По закон автомобилните компании трябва да имат застраховки. Вашата работа обаче е да попитате какво точно обхваща тяхната застраховка. Например, някои застраховки могат да покриват щетите за целия автомобил докато пътувате, докато други може да покриват само определени части. В зависимост от вашата полица, вашата собствена автомобилна застрахователна компания може да покрие вашето превозно средство до някъде. Не забравяйте да попитате дали това е така или не, преди да закупите допълнителна застраховка. Осигуряват ли компаниите за автомобилни превози доставка от врата до врата? Много компании за автомобилен транспорт осигуряват доставка от врата до врата за клиентите. Тази услуга обаче често се предлага с по-висока цена.

Алтернативи за използване на автомобилния транспорт

Ако използвате открит автомобилен превоз, попитайте дали услугата е включена в цената или не. Ако вашата автомобилна компания доставя автомобили само до едно място в страната, попитайте ги за наличните часове за вземане и указания за местоположение. Търсите ли да разгледате други опции за автомобилен транспорт? Ето четири алтернативи на използването на открит или затворен автомобилен транспорт за вашето превозно средство. Вярвате или не, специализираните автомобили на Пътна помощ Албена Експрес са способни да транспортират всичко. Като започнете от малки автомобили и микробуси до джипове и камиони. Защо трябва да наемете Пътна Помощ Албена Експрес, за да заявите автомобилен транспорт. Можете да бъдете сигурни, че всяка компания за автомобилни превози, с която си партнираме е лицензирана. Застрахована и с готовност за всички предизвикателства, свързани с вашите нужди за автомобилен транспорт.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.