Видове услуги за пътна помощ

видове услуги за пътна помощ

Видове услуги за пътна помощ

Всеки човек който ръководи някакъв бизнес, има нужда от автомобил. Личните превозни средства, значително помагат да се поддържа бизнеса на много места в кратък период от време. Когато човек разчита на автомобила, внезапната повреда или неочакваната авария разрушава много от неговите планове. За по-голямо спокойствие на водачите на моторни превозни средства, е създадена услугата пътна помощ. Специализиран камион на пътна помощ, ще ви посети на посочения адрес. И ще превози вашият автомобил до желаният от вас автосервиз. Пътна помощ е добре развит сектор, в областта на услугите. Освен това, списъка на услуги за пътна помощ, предлагат различни видове услуги, които непрекъснато се разширяват. Затова услугите за репатриране на автомобили и камиони се разделят на няколко видове услуги. Един от няколко видове услуги за пътна помощ, или специализации, е репатриране със специализирано оборудване. Трактори, комбайни, багери и друга строителна техника, може да се развалят по всяко време.

Видове услуги за пътна помощ и теглене на товарни камиони

Като се вземе предвид условията, при които товарните камиони, е възможно останат в калта. Във водата, в снега, в пясъка и така нататък. Този вид работа за изтегляне и репатриране, е един от най-трудните области. Тя изисква специално оборудване за теглене, силна техническа база, както и специално обучение на водача. Такава работа изисква максимална концентрация на служителите, техническа компетентност и дългогодишен опит. Отговорността за изтеглянето на камиона от калта и репатрирането, изисква голяма отговорност. Редовните инспекции, превантивната поддръжка, всекидневните прегледи, това не е цялостната подготовка. Те работят с най-съвременната техника и с най-новите методи. Превозът със специализирано оборудване, трябва да се извършва сигурно и качественно. Водачите на пътна помощ са винаги добре подготвени и са професионалисти във своята област. Те са обучени, имат богат практически опит и са подготвени за работата в най-тежки условия.

Ефективна и сигурна работа при транспортиране

Въпреки това, не се притеснявайте, че персоналът може да не се справи със задачите. Транспортиране на леки автомобили – служителите на специализираните автомобили се обучават доста дълго време. Която дава индикация за добро обучение на целия персонал. Те пристигнат възможно за най-кратко време на мястото на произшествието, като използват специалното си оборудване. Служителите на пътна помощ, транспортират автомобила или камиона, до желаното място ако е необходимо. Така всеки клиент ще бъде обслужен бързо, ефективно и точно. Допълнителни повреди в оборудването на специализирания камион или закъснения, няма да има в никакъв случай. Дори това да се случи, фирмата за специализирана пътна помощ, веднага ще изпрати резервен специализиран автомобил. Въпреки това, специалистите ще се справят, с възникналата ситуация в определения срок, като доставят навреме вашето аварирало превозно средство. От вас се изисква само да запазите самообладание и спокойствие.

Колко видове услуги за пътна помощ съществуват

Най-разпространената услуга за пътна помощ, това е превоза на леките автомобили. След тази услуга, която се извършва най-лесно, се нарежда услугата за подаване на стартов ток за автомобили и камиони. Тя може да се извърши с кабели, които подават ток от единият автомобил на другия. Най-сигурното подаване на стартов ток се извършва със специализиран бустер 12 – 24 волта. Това е най-сигурният и лесен начин. На следващо място се нарежда, услугата за доставка на гориво до закъсалият автомобил. Горивата се разделят на два вида, бензин и дизел, доставката на газ или пропан бутан не се предлага. Следващата позиция заемат автоключарските услуги, които можете да поръчате по всяко време на денонощието. Смяната на спукана гума с резервната, е една от най-търсените услуги от клиентите. За целта е нужно само, да се обадите на денонощния телефон на пътна помощ. Специалист за гуми ще ви посети в удобно за вас време.

Видове услуги за пътна помощ

Ако не може да се справи със смяната на гумата на място. Поради факта че имате секретен болт който не може да се развие. Или пък нямате резервна гума, или е крива джантата на автомобила. Тогава специализиран автомобил на пътна помощ, ще репатрира автомобила ви до съответния денонощен сервиз за гуми. Специализираните автоключарски услуги, може да ви бъдат полезни при заключен автомобил, изгубен контактен ключ. Заключен багажник и различни други видове, по-малки автоключарски услуги. Автоключаря ще ви посети на посочен от вас адрес в рамките на 30-40 минути. Да продължим със видовете услуги за пътна помощ. Диагностиката на автомобили и ремонт на автомобила на място, е една от най-популярните услуги в днешни времена. За това няма да имате нужда от репатриране на автомобила до автосервиз и няма да плащате за пътна помощ. Авто специалиста ще пристигне при вас на посоченият адрес и ще отстрани повредата на автомобила на място.