Гаранции за автомобилна застраховка

гаранции за автомобилна застраховка

Гаранции за автомобилна застраховка.

Изключенията от автомобилната застраховка често се оказват обект на сложни проблеми за застрахования. Гаранции за автомобилна застраховка. Липсата на знания за това, което не е гарантирано от тяхната автомобилна застраховка, ще бъдат собствени трудности. Някои изключения от автомобилната застраховка са сложни за разбиране въпроси. Сигурни сме, че има много хора които не знаят какво означава автомобилна застраховка. Някои разбират а други не разбират какво съдържа полицата за автомобилна застраховка, особено в раздела с под точки. Безредици и природни бедствия. Вашата автомобилна застраховка не покрива щети, причинени от безредици, като бунтове, сбивания, демонстрации и така нататък. В допълнение, застраховката също не гарантира щети поради природни бедствия, като наводнения, земетресения, свлачища и други.

Вашите лични предмети

За това трябва да вземете незабавно превантивни мерки, за да защитите и държите колата си далеч, ако има масови безредици и природни бедствия. Друг най-добър начин е да поискате допълнителни гаранции за защита и за двете изключения. Като добавите малко от платената премия, колата ви ще получи изключителна допълнителна защита и от двете изключения. Ако автомобилът ви е повреден или ограбен, застрахователната компания ще плати щети на колата ви. Но не и за загуби поради кражба или повреда на личните ви вещи, съхранявани в колата, като лаптопи, мобилни телефони или други ценности. Така че, никога не оставяйте ценностите си в колата! Допълнителни аксесоари. Вашата автомобилна застраховка също не гарантира нестандартни допълнителни аксесоари във вашия автомобил. Видовете допълнителни нестандартни аксесоари могат да бъдат под формата на звукови системи. Аудио и развлекателни системи, GPS устройства, нестандартни джанти, бебешки седалки и други.

Допълнителни гаранции за автомобилна застраховка

Така че, когато колата ви е повредена или загубена, застраховката прави изключение за тези допълнителни аксесоари, така че да няма ремонт или подмяна. По-добре е да докладвате за всички допълнителни аксесоари, които сте инсталирали в колата си. Обикновено застраховката приема само допълнителната, без да е необходимо да се добавят допълнителни премии. Тоест ако стойността на допълнителните аксесоари е само 5% от цената на автомобила или максимум на определена стойност. Небрежност. Паркирате автомобила си отстрани на пътя, за да спрете за момент, за да купите нещо, или паркирате на безопасно място. Но в същото време забравяте да заключите автомобила и да оставите талончето за паркиране в нея, след което всичко свършва по същия начин, тоест автомобила ви е изгубен. Вашата автомобилна застрахователна компания ще отхвърли иска поради небрежност или невнимание.

Търговска употреба

Така че, винаги бъдете внимателни и внимавайте да избягвате случайни изключения като това. Когато застраховате автомобила, формулярът който попълвате е за лична употреба. В действителност обаче използвате автомобила за търговски цели, като например за наем на кола, за ученици или за служители, онлайн таксита и така нататък. Ако това се случи, независимо дали го осъзнавате или не. Тогава всички форми на загуба, които възникват, когато се използват за търговски цели, няма да бъдат гарантирани от застраховката. Всъщност застрахователната компания може незабавно да отмени вашата полица. За това винаги се препоръчва да проучите всеки детайл от вашата застрахователна полица, докато не го разберете. Може да има изключения, които се оказват имплицитно по-сложни от изричното написано изречение.