диагностика на камиони

Диагностика на камиони

TEXA е световен лидер в диагностика на камиони с ненадмината гама от продукти. NAVIGATOR TXTs е мощен диагностичен интерфейс, който може да се свърже чрез Bluetooth връзка с компютър. Изключителния AXONE Nemo, е най-модерният дисплей, който е наличен в момента. MULTI PEGASO е идеалната многофункционална работна станция за автосервизи за товарни автомобили и камиони. UNIProbe и TwinProbe са две устройства за извършване на аналогови и цифрови измервания, необходими за конвенционалните диагностични тестове. UNIProbe е напреднала от двете и включва шест различни инструмента в една единица. TwinProbe е по-икономичното устройство и съчетава практичността на безжичния инструмент. TwinProbe се състои от 2-канален осцилоскоп и сигнален генератор. И двата инструмента може да влязят в диалог със всички дисплейни устройства. TEXA произвежда нови видове компютри, които нямат нужда от кабели. Благодарение на безжичната технология на Bluetooth, ви позволява да пътувате безопасно.

Какво предлага компанията TEXA за диагностика на камиони

TEXA предлага пълна гама от изключително точни и здрави инструменти за анализ на отработените газове. GASBOX и OPABOX са анализаторите за изгорели газове на бензиновите и дизеловите двигатели на TEXA. Те включват уникални и изключително точни камери за анализ на TEXA. За измерванията на оборотите и температурата на двигателя, TEXA предлага екстремно комплексното средство RC3. Гамата KONFORT за станции за презареждане и поддръжка на A/C предлага идеалното решение за всички автосервизи за камиони. Не е случайно, че тези станции определят стандарта за обслужване на A/C в целия свят. Гамата KONFORT включва специализирани станции за хладилен агрегат R134a и R1234yf, с добавяне на комплект за преоборудване за 720R и 760R. 760R BUS е специално проектиран за използване на по-големи климатични системи за автобуси и специализирани камиони. 780R има две отделни вериги, които позволяват да работите с двата вида хладилни агрегати едновременно.

Какво включва офертата на TEXA за диагностика на камиони

TPS е основният инструмент, който TEXA предлага за опериране и същеременно притежава изключително високо покритие на марките и моделите. По този начин се запазва традиционното качество и здравината. Офертата на TEXA за средата на индустриалните превозни средства включва. Специфично техническо ръководство, предоставя съвременна информация и познания за диагностичния софтуер IDC5. Препоръчва се на техници, автомобилни електротехници и механици, които познават основните принципи на самодиагностиката. И имат основни електромеханични познания. Тъй като това ръководство предоставя подробни технически указания за разширените функциите. Които се предлагат с новите поколения електронни контролни блокове, използвани при съвременните камиони. Ръководството може да бъде достъпно и от вътрешния диагностичен софтуер IDC5. Днес всеки може да се запознае със всички диагностични възможности, които предлагат извънредния софтуер IDC5.

Какво включва порталът за диагностично покритие за диагностика на камиони

Порталът за диагностично покритие е много полезен, тъй като ви позволява да избирате диагностичната среда. Категорията и марката на камиона който ви интересува. По този начин се показва пълният и актуализиран списък с приложения и информация за модела, двигателя, системата и наличните диагностични функции. Инструментът за диагностика „Jaltest“ е подходящото устройство за диагностициране на вашия камион. Това е мултисистемна диагностика с широк обхват на различните електронни системи, инсталирани на тежкотоварни камиони. Проектът на приложението е напълно самостоятелно направляван и интуитивен, който предлага следните възможности. Информацията за включване ви информира, кой конектор да използвате и къде се намира в камиона. Записване и описание на грешките, регистрирани на всяко от контролните блокове. Автоматично откриване на грешките в системата, които са интегрирани на камиона.

Какво покритие обхваща системата за диагностика на камиони

Възможност за взаимодействие и изпращане на поръчки на различните системи, използващи Jaltest. Като активиране на вентилатори, изключване на цилиндрите, измерване на компресия и оперативна проверка на различни механизми. Измерване и показване до 8 стойности едновременно. Информация за диапазоните на референтните стойности. Конфигуриране на различните параметри. Информация за системната конфигурация и данните за ECU. Грешка на контролния блок и изключване на лампички за неизправности. Здрав и надежден хардуер, който поддържа различни комуникационни протоколи като, OBD, OBDII, J1939, J1708, EURO IV, EURO V. Преглед на пълното покритие и оборудване на всички специализирани автосервизи. Които извършват диагностиката на няколко марки камиони , с най-голямо покритие на пазара. Нашите техници ще поправят всеки хардуерен проблем възможно най-бързо и вие ще продължите пътуването си.