Пътна помощ

0899 79 99 99

Диагностика на камиони

Диагностика на камиони.

Пътна помощ Албена Експрес е една от най-добрите фирми на пазара за извършване на диагностика на камиони. С ненадмината гама от продукти, ние предлагаме диагностика на камиони за всички видове системи. Ние работим с най-добрите продукти на KTS 980 от Bosch. Той е мощен диагностичен интерфейс, който може да се свърже чрез Bluetooth връзка с компютър. Изключителната програма за диагностика KTS 980, е най-модерният дисплей, който е наличен в момента. KTS 980 е идеалната многофункционална работна станция за автосервизи за товарни автомобили и камиони. KTS 980 притежава две устройства за извършване на аналогови и цифрови измервания, необходими за конвенционалните диагностични тестове. KTS 980 е най-съвременната система, която включва шест различни инструмента в една единица. KTS 980 е по-икономичното устройство и съчетава практичността на безжичния инструмент. Благодарение на безжичната технология на KTS 980, ви позволява да пътувате безопасно.

Какви инструменти включва диагностика на камиони

Пътна помощ Албена Експрес разполага с пълна гама от изключително точни инструменти. За анализ на отработените газове, които са закупени от специализираните фирми за инструменти София – Топтул. KTS 980 разполага с анализатори за изгорелите газове на бензиновите и дизеловите двигатели. Те включват уникални и изключително точни камери за анализ. За измерванията на оборотите и температурата на двигателя, KTS 980 предлага екстремно комплексното средство. Гамата KTS 980 предлага презареждане и поддръжка на A/C, тя е идеалното решение за всички автосервизи за камиони. Не е случайно, че тези станции определят стандарта за обслужване на A/C в целия свят. Гамата KTS 980 включва специализирани станции за хладилен агрегат, с добавяне на комплект за преоборудване. KTS 980 е специално проектиран за използване на по-големи климатични системи за автобуси и специализирани камиони. KTS 980 има две отделни вериги, които позволяват да работите с двата вида хладилни агрегати едновременно.

С каква диагностика работи нашата компания

KTS 980 е основният инструмент, който предлагаме за диагностика на товарни автомобили и същевременно притежаваме изключително високо покритие. По този начин си запазваме традиционното качество за работа с товарна техника. Офертата на KTS 980 за средата на индустриалните превозни средства включва. Специфично техническо ръководство, което предоставя съвременна информация и познания за диагностичния софтуер. Препоръчва се на техници, автомобилни електротехници и механици, които познават основните принципи за диагностика на камиони. Те трябва да имат основни електро механични познания. Тъй като това ръководство предоставя подробни технически указания за разширените функциите. Които се предлагат с новите поколения електронни контролни блокове, използвани при съвременните камиони. Ръководството може да бъде достъпно и от вътрешния диагностичен софтуер KTS 980. Днес всеки може да се запознае със всички диагностични възможности, които предлагат извънредния софтуер KTS 980.

Диагностика на камиони в София

Нашето диагностично покритие е много полезно, тъй като ви позволява да избирате къде да диагностицираме вашият камион. Категорията и марката на камиона който ви интересува. По този начин се показва пълният и актуализиран списък с приложения и информация за модела, двигателя, системата и наличните диагностични функции. Инструментът за диагностика KTS 980 е най подходящото устройство за диагностициране на вашия камион. Това е мултисистемна диагностика на камиони с широк обхват на различните електронни системи, инсталирани на тежкотоварни камиони. Проектът на приложението е напълно самостоятелно направляван и интуитивен, който предлага следните възможности. Информацията за включване ви информира, кой конектор да използвате и къде се намира в камиона. Записване и описание на грешките, регистрирани на всяко от контролните блокове. Автоматично откриване на грешките в системата, които са интегрирани на камиона.

Компютърна диагностика на камиони

Ние имаме достъп и възможност за анализиране на различните видове системи. Като активиране на вентилатори, изключване на цилиндрите, измерване на компресия и оперативна проверка на различни механизми. Измерване и показване до 8 стойности едновременно. Информация за диапазоните на референтните стойности. Конфигуриране на различните параметри. Информация за системната конфигурация и данните за ECU. Грешка на контролния блок и изключване на лампички за неизправности. KTS 980 е надежден хардуер, който поддържа различни комуникационни протоколи като, OBD, OBDII, EURO IV, EURO V. Ние предлагаме преглед и пълно покритие на електрооборудването на всички видове камиони. Пътна помощ Албена Експрес извършва компютърна диагностика на товарни камиони в София, с най-голямо покритие на пазара. Нашите техници ще поправят всеки хардуерен проблем възможно най-бързо и вие ще продължите пътуването си.