диагностика на камиони

Диагностика на камиони

Пътна помощ Албена Експрес е една от най-добрите фирми на пазара за извършване на диагностика на камиони. С ненадмината гама от продукти, ние предлагаме диагностика на камиони за всички видове системи. Ние работим с най-добрите продукти на KTS 980 от Bosch. Той е мощен диагностичен интерфейс, който може да се свърже чрез Bluetooth връзка с компютър. Изключителната програма за диагностика KTS 980, е най-модерният дисплей, който е наличен в момента. KTS 980 е идеалната многофункционална работна станция за автосервизи за товарни автомобили и камиони. KTS 980 притежава две устройства за извършване на аналогови и цифрови измервания, необходими за конвенционалните диагностични тестове. KTS 980 е най-съвременната система, която включва шест различни инструмента в една единица. KTS 980 е по-икономичното устройство и съчетава практичността на безжичния инструмент. Благодарение на безжичната технология на KTS 980, ви позволява да пътувате безопасно.

Какви инструменти включва диагностика на камиони

Пътна помощ Албена Експрес предлага пълна гама от изключително точни и здрави инструменти за анализ на отработените газове. KTS 980 разполага с анализатори за изгорелите газове на бензиновите и дизеловите двигатели. Те включват уникални и изключително точни камери за анализ. За измерванията на оборотите и температурата на двигателя, KTS 980 предлага екстремно комплексното средство. Гамата KTS 980 предлага презареждане и поддръжка на A/C, тя е идеалното решение за всички автосервизи за камиони. Не е случайно, че тези станции определят стандарта за обслужване на A/C в целия свят. Гамата KTS 980 включва специализирани станции за хладилен агрегат, с добавяне на комплект за преоборудване. KTS 980 е специално проектиран за използване на по-големи климатични системи за автобуси и специализирани камиони. KTS 980 има две отделни вериги, които позволяват да работите с двата вида хладилни агрегати едновременно.

С каква диагностика работи нашата компания

KTS 980 е основният инструмент, който предлагаме за диагностика на товарни автомобили и същевременно притежаваме изключително високо покритие. По този начин си запазваме традиционното качество за работа с товарна техника. Офертата на KTS 980 за средата на индустриалните превозни средства включва. Специфично техническо ръководство, което предоставя съвременна информация и познания за диагностичния софтуер. Препоръчва се на техници, автомобилни електротехници и механици, които познават основните принципи за диагностика на камиони. Те трябва да имат основни електро механични познания. Тъй като това ръководство предоставя подробни технически указания за разширените функциите. Които се предлагат с новите поколения електронни контролни блокове, използвани при съвременните камиони. Ръководството може да бъде достъпно и от вътрешния диагностичен софтуер KTS 980. Днес всеки може да се запознае със всички диагностични възможности, които предлагат извънредния софтуер KTS 980.

Диагностика на камиони в София

Нашето диагностично покритие е много полезно, тъй като ви позволява да избирате къде да диагностицираме вашият камион. Категорията и марката на камиона който ви интересува. По този начин се показва пълният и актуализиран списък с приложения и информация за модела, двигателя, системата и наличните диагностични функции. Инструментът за диагностика KTS 980 е най подходящото устройство за диагностициране на вашия камион. Това е мултисистемна диагностика на камиони с широк обхват на различните електронни системи, инсталирани на тежкотоварни камиони. Проектът на приложението е напълно самостоятелно направляван и интуитивен, който предлага следните възможности. Информацията за включване ви информира, кой конектор да използвате и къде се намира в камиона. Записване и описание на грешките, регистрирани на всяко от контролните блокове. Автоматично откриване на грешките в системата, които са интегрирани на камиона.

Компютърна диагностика на камиони

Ние имаме достъп и възможност за анализиране на различните видове системи. Като активиране на вентилатори, изключване на цилиндрите, измерване на компресия и оперативна проверка на различни механизми. Измерване и показване до 8 стойности едновременно. Информация за диапазоните на референтните стойности. Конфигуриране на различните параметри. Информация за системната конфигурация и данните за ECU. Грешка на контролния блок и изключване на лампички за неизправности. KTS 980 е надежден хардуер, който поддържа различни комуникационни протоколи като, OBD, OBDII, EURO IV, EURO V. Ние предлагаме преглед и пълно покритие на електрооборудването на всички видове камиони. Пътна помощ Албена Експрес извършва компютърна диагностика на товарни камиони в София, с най-голямо покритие на пазара. Нашите техници ще поправят всеки хардуерен проблем възможно най-бързо и вие ще продължите пътуването си.