Пътна помощ

0899 79 99 99

Доставка на гориво

Доставка на гориво.

В списъка на услугите за пътно подпомагане, услугата доставка на гориво за автомобили заема една от най-популярните позиции. Дори опитни шофьори могат да се справят с проблема с недостига на гориво, когато по невнимание или поради други причини, сензорът на горивния резервоар показва нула. А най-близката бензиностанция е доста надалече. Ако сте закъсали с автомобила и нямате празна туба в багажника, за да отидете до най-близката бензиностанция. Въпросът е какво трябва да направите ? Най-удобният начин за решаване на проблема с недостига на гориво по пътищата или в друго местност е да използват услугите на пътна помощ. Подробно описание за доставка на гориво и как да я използвате. Притежателя на членската карта за пътна помощ има право да разчита на услугата за снабдяване с гориво и зареждането на автомобила. Тази услуга е включена във всички основни програми на пътната услуга.

Какво включва доставката на гориво

Ако притежателя на членската карта за пътна помощ не е сигурен, че такава опция е включена в неговата програма. Трябва да се свържете с диспечера на доставчика на пътни услуги, за да разберете, какъв абонамент използвате. Ако мениджърът на услугата реагира положително, собственикът на картата за пътна помощ остава на мястото. Където е възникнала проблемната ситуация, за да изчака услугата да бъде изпълнена. Компанията за пътна помощ Албена Експрес действа възможно най-бързо, като отчита географското местоположение на своя клиент. Ние свързваме мрежата си към партньори или предприемаме други действия. Клиентът може само да чака услугата да бъде изпълнена и да продължи своето пътуване. Когато купувате програма за пътна помощ, клиентът трябва внимателно да прегледа списъка с предоставените услуги и да опише всички процедури, които предвиждат тази или онази опция.

Опции за доставка на гориво

Има компании, които разработват диференцирани планове за пътна помощ, дори за такива тесни възможности като доставка на гориво. Какви опции включва доставка на гориво. Транспортиране на гориво, посочва се вида на горивото. Зареждане на автомобила с гориво, стартиране на двигателя. Проверка и поддръжка на системата за подаване на гориво. Можете да предоставите и други опции, които включват допълнителни услуги. Доставката на бензин от избраната марка се извършва в съответствие с цените, валидни към момента на предоставяне на услугата. По правило доставчиците на пътни услуги предоставят гориво на цени на дребно, както се вижда от фискалната касова бележка. В касовия документ клиентът може да провери обема на доставката, степента на горивото, цената на дребно и общата сума на доставката. Пропан бутан или газ не се предоставя. Доставката на дизелово гориво се извършва по схема, подобна на доставката на бензина.

Полезни съвети за пътна помощ и доставка на гориво

Клиентът може да провери обема, цената и общата сума за доставка на касовата бележка, издадена на бензиностанцията. Собствениците на премиум програми за пътна помощ, могат да посочат индивидуални данни за доставка на гориво по време на закупуване на програмата. Например, условията на платинена карта от СБА поемат неограничено ползване на услугата. За останалите клиенти горивото се доставя ограничен брой пъти. Така че, проблемът с доставката на гориво е решен. Ако двигателя на автомобила не може да запали след като е доставено гориво. Без намеса на специализиран автосервиз ще бъде трудно на полеви условия. Когато купувате карта за пътна помощ, това не е еднократна доставка на гориво, а повтаряща се. Отделно се отчитат рисковете от технически повреди в горивната система, докато се чака доставката на гориво. Когато ви доставят гориво, проверете обема на доставката, степента на горивото и съответно неговата цената. Услугата за доставяне на гориво не е толкова скъпа за да я пренебрегвате. Практичните и компетентни водачи смятат, че пътуването е безопасно и най-удобно за всички участници.