Доставка на гориво

В списъка на услугите за пътно подпомагане доставката на гориво за автомобили заема една от популярните позиции. Дори опитни шофьори могат да се справят с проблема с недостига на гориво, когато по невнимание или поради други причини сензорът на горивния резервоар е „на нула“, а до най-близката бензиностанция е достатъчно далеч. Ако признаете, че можете да отидете на разходка преди зареждането, но няма кутии в багажника, въпросът „Какво да се прави?“ Неволно възниква. Най-удобният начин за решаване на проблема с недостига на гориво по пътищата или в друго местност. – да използват услугите на пътната помощ. Подробно описание на услугата и как да я използвате – по-долу.
ДОСТАВЯНЕ НА ГОРИВО: ОБЩО ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА
Собственикът на картата за пътна помощ има право да разчита на услугата за снабдяване с гориво и зареждането на автомобила. Тази услуга е включена във всички основни програми на пътната услуга. Ако картодържателят не е сигурен, че такава опция е включена в неговата програма, трябва да се свържете с диспечера на доставчика на пътни услуги, за да разберете. Ако мениджърът на услугата реагира положително, собственикът на картата за помощ остава на мястото, където е възникнала проблемната ситуация, за да изчака услугата да бъде изпълнена. Компаниите се опитват да действат възможно най-бързо, като отчитат географското местоположение на своя клиент, свързват мрежата си на партньори или предприемат други действия.

Клиентът може само да чака услугата да бъде изпълнена и да продължи с пълния резервоар.

ДОСТАВЯНЕ НА ГОРИВО: КАКВО СЕ ВКЛЮЧВА В ТАЗИ ОПЦИЯ
Когато купувате програма за пътно подпомагане, клиентът трябва внимателно да прегледа списъка с предоставените услуги и да опише всички процедури, които предвиждат тази или онази опция. Има компании, които разработват диференцирани планове за пътна помощ дори за такива тесни възможности като транспортиране на гориво.

Помислете за опциите:

1 вариант (основен)

Транспортиране на гориво (посочен вид гориво);
Зареждане с гориво на колата.
2 опция (разширена)

Доставка на гориво;
Зареждане с гориво на колата;
Стартиране на двигателя;
Проверка и поддръжка на системата за подаване на гориво.
Можете да предоставите и други опции, които включват допълнителни услуги:

Спешна доставка на гориво;
Автомобил за зареждане с гориво + доставка на гориво в допълнителен капацитет (кутия);
Други.
Доставката на бензин в рамките на програмата за пътно подпомагане от CarPRO ще извърши услугата възможно най-скоро на всяко място в Киев и навсякъде в Украйна. Доставката на гориво е включена в основната програма Standart, която може да бъде поръчана онлайн на официалния уебсайт на компанията.

доставка на гориво
ДОСТАВКА НА БЕНЗИН: ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА
Доставката на бензин от избраната марка се извършва в съответствие с цените, валидни към момента на предоставяне на услугата. По правило доставчиците на пътни услуги предоставят гориво на цени на дребно, както се вижда от фискалната касова бележка.

В касовия документ клиентът може да провери обема на доставката, степента на горивото, цената на дребно и общата сума на доставката.

ДОСТАВКА НА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО (DT): ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА
Доставката на дизелово гориво се извършва по схема, подобна на доставката на бензин. Клиентът може да провери обема, цената и общата сума за доставка на касовата бележка, издадена на бензиностанцията.

Трябва да се отбележи, че собствениците на премиум програми за пътно подпомагане могат да посочат индивидуални данни за доставката на гориво по време на закупуването на програмата (карта). Например, условията на платинена карта от британския авто клуб поемат неограничено ползване на услугата. За останалите картодържатели горивото се доставя ограничен брой пъти.

КАКВО ТРЯБВА ДА ТЪРСЯ ПРИ ДОСТАВКАТА НА ГОРИВО?
Така че, проблемът, когато бензинът на пътя свърши, е решен. Водачът беше донесъл гориво, изля в резервоара, но двигателят не започна.

Какво трябва да направя?

Експертите съветват да не се ограничава и да се разпорежда доставката на гориво, а също и услугите на автомобилен механик. Това се дължи на риска от прекъсване на въздуха по време на периода на изчакване, прегряване или изсушаване на системите за подаване на гориво. Тези последици от недостиг на гориво могат да повлияят неблагоприятно на работата на цялата горивна система. Без специализирана намеса ще е трудно в „полевите условия“ независимо да стартира двигателя и да продължи пътуването.

Полезни съвети
Когато купувате карта за пътна помощ, това не е еднократна доставка на гориво, а повтаряща се;
Отделно се отчитат рисковете от технически повреди в горивната система, докато се чака доставката;
Когато доставяте гориво, проверете в съответствие с проверката обема на доставката, степента на горивото и цената му.
Услугата за доставяне на гориво не е толкова скъпо да я пренебрегва. Практичните и компетентни водачи се грижат, че пътуването е безопасно и най-удобно за всички участници. Картите за пътна помощ ще допринесат само за това.