Пътна помощ

0899 79 99 99

За нас

Нашата компания има за цел да задоволи огромното търсене на висококачествени, изключително безопасни транспортни услуги. За нас – нашата цел е да разберем напълно и да подпомогнем нашите клиенти чрез личен контакт и съдействие на всички нива на транспортиране. Давайки възможност на нашите клиенти да постигнат възможно най-доброто решение на най-изгодното ниво. Освен това проучваме международните пазари, с цел да предложим на нашите клиенти близост и ефективност. За да постигнем по-добри резултати в техните проблеми на веригата за транспортиране. Удовлетворяване на нуждите им в специален и товарен транспорт, репатриране и пътна помощ на проекти. Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД е специализирана в изключителни транспортни решения. Най-важното ни желание е да доставим първокласни услуги и решения. Направени индивидуално за всеки един от нашите клиенти.

Какви са нашите цели

Нашата цел в Пътна Помощ е да използваме силата на транспортните решения. За да повишим ефективността и ефикасността на нуждите. От репатриране и транспорт на моторни превозни средства на нашите клиенти с ангажираност и отговорност. Успешно превръщайки нашите клиенти по целия свят по-продуктивни, печеливши и забележителни. „Специалисти в предоставянето на висококачествени услуги и иновативни транспортни решения“. Ние ще постигнем нашата мисия, като надминем очакванията на клиентите, като гарантираме:
• Да превърнем целите си в приоритет
• Предлагаме прозрачност на цените
• Предоставяме навреме услугата
• Предоставяме изключителна забележителност на клиентите

За нас и нашите услуги

Нашият екип е най-ценната сила, която допринася със своята експертиза, ентусиазъм, проактивност. Професионализъм и креативност, за да разработи най-добрите решения, предоставящи върховни услуги. Нашите хора са в основата на нашия успех, всеки член на нашия екип на Пътна Помощ Албена Експрес е готов да ви помогне. И да ви даде индивидуални решения чрез разбиране на вашите цели. Нашите политики за иновации и адаптивност в допълнение към нашето желание да се учим постоянно са нашата рецепта за успех. Групата на Пътна помощ Албена Експрес ЕООД е инициатива, която бе създадена още преди 20 години. От нашия главен изпълнителен директор Георги Христов Младенов с опит в транспорта, придобит за 20 години работа в транспортната индустрия. Вече повече от десетилетие той непрекъснато усъвършенства компанията, която някога е стартирала като едноличен търговец и днес е глобален транспортен оператор.

История на Албена Експрес ЕООД

През годините най-важната цел за нас винаги е била да се създаде идеален работен екип. Който разбира и споделя изцяло целите и методологията на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД. Днес ние сме много горди да кажем, че нашият екип е най-важният актив, който имаме. Работата с такъв велик екип ни доведе до създаването на добри връзки с много богата и надеждна глобална мрежа. Това е създадено с много надеждни хора, които споделят нашите ценности и вярвания. Групата на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД се е научила да се адаптира към най-новите развития на икономиката. Ние сме станали експерти във справянето с транспортните предизвикателства. Нашият главен център в столицата на Република България има силно регионално присъствие с нашите офиси в град София. Които са на ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

Със какво е оборудвана нашата сграда

Нашата офис сграда на централата е оборудвана с необходимите инструменти и материали и регулаторна система за безопасност и сигурност. Която в комбинация с програмата за безопасност, осигурява най-високите стандарти за безопасност. Които се стремят да постигнат мислене при нулеви инциденти. Нашето местоположение осигурява собствен автопарк и съоръжения за превоз на товари. Дава ни пространство, за да задоволим нарастващите нужди на нашите клиенти и да се справим с бързо развиващата се индустрия. Повече от десетилетие нашите клиенти са спечелили от нашия надежден подход, квалифициран персонал и ефективна работа в мрежата.

Структурата на фирма Албена Експрес

За нас финансовата криза беше предизвикателство, с което Пътна Помощ Албена Експрес се сблъска с почтеността. Като промени организационната структура, правейки я по-ефективна, като това отношение доведе до разширяване на компанията Пътна Помощ Албена Експрес. Включително и новото оборудване за по-нататъшна специализация на изключителния транспорт. През 2010 година ние постигнахме заради упорита работа, сертификат за пътна помощ и стартирахме система за контрол на качеството. Която беше подобрена през 2013 година. От откриването на компанията Пътна Помощ Албена Експрес, нашата философия винаги е била винаги да даваме решение на нашите клиенти. Ние сме изключително страстни и посрещаме предизвикателства с голямо желание.

Денонощна пътна помощ в София

Не можете да запалите колата си? Не може да бъде по-лесно! Нашите експерти винаги ще се притекат на помощ. Останали сте на пътя, свършило ви е горивото – няма значение! Нашите служители ще ви помогнат: те ще доставят бензин или дизелово гориво директно до вашия автомобил или ще ви помогнат да закарате автомобила си до най-близката бензиностанция. Вратата се заключи и ключовете останаха в автомобила? Не можете да отворите капака или багажника? Не можахте да премахнете механичното устройство против кражба? Да, проблем, но не и за нашите специалисти, те лесно ще отворят автомобила ви без повреди или драскотини. Деактивирайте дефектната аларма. Ако имате нужда от пътна помощ и смяна на колело, ще се радваме да ви помогнем. Нашата услуга за собствен контрол, гарантира на нашите редовни клиенти, висококачествено изпълнение на гамата от предоставени услуги.

“Приложение за техническа повреда”

Това е специална опция, която позволява на всеки водач на моторно превозно средство да използва услугите за пътна помощ. Техническа помощ в случай на повреда или авария. Нашите специалисти ще се притекат на помощ, ако двигателят угасне, имате проблеми с алармата или ви е свършило горивото. Извършената от нас работа на 80% от случаите позволява на водачите да продължат да пътуват. Със своите професионални съвети, специалистите на 24-часовия център за контакти, ще ви помогнат да излезете от трудна ситуация и ще ви предоставят точна информация. Ако повредата не може да бъде отстранена на място, не се притеснявайте! Камион на компанията бързо ще достави вашия повреден автомобил до автосервиз или до друго място, посочено от вас. Пътна помощ при намирането на повредено превозно средство. Ние ще ви помогнем бързо да намерите вашият автомобил, във случай че сте го оставили в непознато за Вас място и ще направим всичко възможно, за да можете да може да продължите пътуването си.

Европейско покритие

Покритието в цяла Европа е неограничено, в случай че посетите Европа с автомобила си. Тази услуга включва пътна помощ на моторното превозно средство в рамките на 20 км от мястото на произшествието. Настаняване в хотел. Възстановяване на разходите за престой в хотела за водача и 3-ма пътници, ако е невъзможно да се извърши ремонтът на автомобила в деня на обаждането. Такси за пътна помощ на моторното превозно средство. Възстановяване на разходи на собственика на застраховката в рамките до 1500 лева при плащане на таксиметрови услуги от собственика на застраховката, при предоставяне на фактури и други разходи, свързани с вашият престой. Смяната на сезона е време на трудни пътни условия както в града, така и извън него. Но каквато и да е ситуацията, можете да разчитате на подкрепата на нашата компания.

Често задавани въпроси

Какво е пътна помощ? Програмата за денонощна пътна помощ е уникален набор от услуги за българския пазар, която ви осигурява първокласно ниво на безопасност и комфорт в случай на непредвидена ситуация на пътя. Въпросите които задавате често са свързани с: Отговорно съхранение на автомобила, ако фирмата за пътна помощ не е в състояние да вземе автомобила за ремонт в извън работното време. Какви услуги мога да получа от Програмата? Информация и техническа поддръжка по телефона. Ремонт на мястото на повредата. Стартиране на двигателя с помощта на блустер – 12 волта. Ремонт или подмяна на повредено колело. Доставка до 10 литра дизелово или бензиново гориво. Отваряне на заключени врати, капак и багажник на автомобила. Смяна на акумулатора и други. Пътна помощ на автомобила до най-близкия автосервиз. Услугата “Трезвен шофьор”. Осигурява се не повече от два пъти годишно. Услуги за пътна помощ в случай, че автомобилът на клиента е станал участник в пътно-транспортно произшествие. Работи ли програмата във България? Програмата се отнася за всички райони и градове на територията на Народна Република България.

Програма за пътна помощ и превоз

До колко километра имам право на безплатна пътна помощ? Покритието на програмата осигурява на водача на автомобила до 200 километра безплатна пътна помощ. Какво е включено в услугите? Услугите, предоставяни по програмата включват: Превоз на автомобили и камиони. Информационна поддръжка по телефона. Техническа помощ и ремонт на мястото на повреда. Отговорно съхранение на автомобила в наш охраняем паркинг в случай че е невъзможно автомобилът да бъде ремонтиран. Такси за пътуване до желаната дестинация за клиента в случай на повреда на автомобила. Резервен автомобил за водача, за времето на ремонта на автомобила. Резервиране и плащане на билети, ако трябва да продължите пътуването си с влак или самолет. Хотелско настаняване по време на ремонта. Услуга “Трезвен шофьор”. Какво да направите, ако колата се повреди през нощта или на празник? Услугите по програмата се предоставят ежедневно и денонощно, включително през почивните и празничните дни. Ако трябва да репатрирате автомобила си извън работното време, ние ще го направим безплатно. Пътната помощ до автосервиза през работно време е също безплатна.

Други въпроси свързани с програмата

Мога ли да използвам програмата за различна марка автомобил, ако моят е свързан с програмата? Вашият автомобил е свързан с програмата чрез VIN-номер. Следователно услугите могат да бъдат получени само автомобила който е записан в програмата. Могат ли моите роднини или колеги да използват програмата? Тъй като автомобилът се свързва с програмата, всеки легален собственик има право да получава услуги по програмата. Законността на собствеността се определя от наличието на ключове и документи за регистрация на автомобила, свързан към програмата. Ще ми помогнат ли по програмата, ако възникне повреда на автомобила на повече от 200 км от града? Услугите за пътна помощ и техническа помощ по програмата се предоставят безплатно на територията на Република България в градовете с присъствие на наши представители. Както и на разстояние от 200 километра около административните граници на тези градове. Ако разстоянието надвишава 200 километра, ще трябва да доплатите за пробега на специализирания камион.

Предава ли се програмата при продажба на автомобил?

Да. VIN номерът на автомобила е свързан с програмата, но не и неговият собственик. Следователно всеки нов собственик на автомобил ще може да използва услугите по програмата. Пътна помощ за вашия автомобил е чудесно допълнение към вашата застраховка. В случай на инцидент или повреда на пътя, ние ще осигурим бърза техническа помощ. Също така ще получите денонощни консултации с адвокати. Не е необходимо да инспектирате автомобила, преди да сключите договор – просто кандидатствайте за програмата на фиксирана цена. Можете да застраховате автомобили с експлоатационен живот не повече от 10 години. Застрахователната програма за пътна помощ е необходима за всеки водач, дори ако той вече има полица Гражданска отговорност. В случай на инцидент или повреда на пътя, ние ще ви предоставим експресна пътна помощ. Ще ви помогнем да организирате застрахователно събитие и да съберете удостоверения, да организираме консултации с лекари и адвокати. Достатъчно е само едно телефонно обаждане и ние ще поемем всички грижи.

Каква е цената на пътна помощ?

Компанията за пътна помощ, предлага специализирани услуги, свързани с превоз и репатриране на леки, лекотоварни, товарни и тежко товарни автомобили и строителна техника. Нашата програма за денонощна помощ предлага следните цени за репатриране: автомобили – 1 лев на километър. За микробуси 1.50 лева на километър, за джипове 1.50 лева на километър, за камиони от 2 до 5 лева на километър. Предоставяме услуги като изтегляне, смяна на спукана гума, подаване на стартов ток. Зареждане на акумулатора, доставка на гориво а в отделни случаи и мобилен автосервиз. Има много програми които се предлагат от фирмите за пътна помощ в София и страната. Както при повечето неща в живота, вие получавате това, за което плащате. Програмите варират според застрахователния план за безплатна пътна помощ който сте закупили.

Цени за пътна помощ

Програмите за пътна помощ обикновенно варират от 35 до 160 лева годишно или повече. В зависимост от нивото на предоставената услуга. Например основната услуга на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД струва 160 лева годишно. Това включва изтегляне на автомобила до най-близкия оторизиран автосервиз. Изтегляне на автомобили за района на цялата страна. Естественно това не включва фантастични екстри като изтеглене на мотоциклети. Може да не искате или да имате нужда от всички тези екстри. Важно е обаче да покриете няколко основни правила. Като например 24-часова пътна помощ и застраховка, която обхваща вашето превозно средство.

Пътна помощ за леки автомобили

Също така е добра идея да имате предвид, че вашата застраховка може да не покрива всяка аварийна ситуация. Като например, когато автомобилът е затрупан със сняг или превозното средство е попаднало в наводнение. Преди да решите да инвестирате в застраховката за пътна помощ, уверете се, че нямата такова покритие. Много производители предлагат пътна помощ с покупка на нов автомобил, като част от гаранцията на автомобила. Тези услуги обикновено се предоставят заедно с продължителността на гаранцията за автомобила. Това е обикновено от три до пет години. Подробностите ще бъдат посочени в документите, които сте получили при подписване на договора за покупка на новия си автомобил. За повече информация относно услугите за репатриране и други свързани теми, следвайте връзките на следващите страници.

Препоръки за водачите на автомобили

Когато сте закъсали на повече от 100 километра от града където живеете. Повечето фирми за пътна помощ смятат, че вашите ремонти и изтеглянето на автомобила ще отнеме повече от 48 часа. Прилагат се условия, ограничения и изключения, включително тегло на превозното средство, височина и ограничения на дължината. Какво ниво на пътна помощ ви е необходимо? Разбирането на начина, по който работи услугата пътна помощ, може да ви помогне да изберете покритието, което ви е необходимо, за най-добрата цена. Помислете как използвате автомобила си. Правите ли кратки пътувания из града или обичате дълги приключения? Колко далеч пътувате? Когато сравнявате фирмите за пътна помощ, помислете колко далече ще пътувате и колко често. Една от основните променливи в покритието е разстоянието, за което ще ви бъде помогнато и колко далеч ще бъдете изтегляни без допълнителни разходи.

Изтегляне с пътна помощ

Ако пътувате на близки разстояния, потърсете програма, която предлага по-малко разстояние за изтегляне, тъй като това може да ви спести пари. Освен това, ако обичате да пътувате на далече, изберете покритие в цялата държава. Всяко ниво на покритие се предлага с различни разстояния за изтегляне. Вашият обхват за изтегляне може да варира от 20 до 500 километра. Разстоянията на теглене се изчисляват от мястото където сте аварирали, до мястото където живеете и какво покритие имате. Имате ли нужда от защита за себе си, колата си или и двете? Караш ли една и съща кола всеки ден? Споделете колата си със семейството? Или сменяте много коли, пътувате с други хора или имате няколко коли? Вашият отговор може да се идентифицира като, дали колата ви се нуждае от застраховка. От нас ще получите това от което се нуждаете, независимо кой шофира. Това означава, че можете да се отпуснете, знаейки че някой се грижи за Вас.

Застраховка за безплатна пътна помощ

Ако искате да знаете, че ще ви бъде оказана помощ, независимо коя кола управлявате, помислете за застраховка на всеки пътник. Това е идеално, ако пътувате с различни автомобили и искате допълнителна защита. Нуждаете се от допълнителни екстри и отстъпки? Има много различни предимства, които можете да получите от фирмите за пътна помощ в София. Неща като авариен ключар или аварийно подаване на ток и доставка на гориво са често срещани явления. ВАЖНО: Нощната тарифа на повечето фирми за пътна помощ в София започва от 21.00 часа до 07.00 часа. Цената на нощната тарифа се завишава от 25 до 50 процента. При престой на камиона за пътна помощ по вина на клиента повече от 30 минути, служителите на фирмите за пътна помощ начисляват от 10 до 20 лева на всеки започнат час.