Пътна помощ

0899 79 99 99

За нас

За нас

Нашата компания има за цел да задоволи огромното търсене на висококачествени, изключително безопасни транспортни услуги. За нас – нашата цел е да разберем напълно и да подпомогнем нашите клиенти чрез личен контакт и съдействие на всички нива на транспортиране. Давайки възможност на нашите клиенти да постигнат възможно най-доброто решение на най-изгодното ниво. Освен това проучваме международните пазари, с цел да предложим на нашите клиенти близост и ефективност. За да постигнем по-добри резултати в техните проблеми на веригата за транспортиране. Удовлетворяване на нуждите им в специален и товарен транспорт, репатриране и пътна помощ на проекти. Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД е специализирана в изключителни транспортни решения. Най-важното ни желание е да доставим първокласни услуги и решения. Направени индивидуално за всеки един от нашите клиенти.

Какви са нашите цели

Нашата цел в Пътна Помощ е да използваме силата на транспортните решения. За да повишим ефективността и ефикасността на нуждите. От репатриране и транспорт на моторни превозни средства на нашите клиенти с ангажираност и отговорност. Успешно превръщайки нашите клиенти по целия свят по-продуктивни, печеливши и забележителни. „Специалисти в предоставянето на висококачествени услуги и иновативни транспортни решения“. Ние ще постигнем нашата мисия, като надминем очакванията на клиентите, като гарантираме:
• Да превърнем целите си в приоритет
• Предлагаме прозрачност на цените
• Предоставяме навреме услугата
• Предоставяме изключителна забележителност на клиентите

За нас и нашите услуги

Нашият екип е най-ценната сила, която допринася със своята експертиза, ентусиазъм, проактивност. Професионализъм и креативност, за да разработи най-добрите решения, предоставящи върховни услуги. Нашите хора са в основата на нашия успех, всеки член на нашия екип на Пътна Помощ Албена Експрес е готов да ви помогне. И да ви даде индивидуални решения чрез разбиране на вашите цели. Нашите политики за иновации и адаптивност в допълнение към нашето желание да се учим постоянно са нашата рецепта за успех. Групата на Пътна помощ Албена Експрес ЕООД е инициатива, която бе създадена още преди 20 години. От нашия главен изпълнителен директор Георги Христов Младенов с опит в транспорта, придобит за 20 години работа в транспортната индустрия. Вече повече от десетилетие той непрекъснато усъвършенства компанията, която някога е стартирала като едноличен търговец и днес е глобален транспортен оператор.

История на Албена Експрес ЕООД

През годините най-важната цел за нас винаги е била да се създаде идеален работен екип. Който разбира и споделя изцяло целите и методологията на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД. Днес ние сме много горди да кажем, че нашият екип е най-важният актив, който имаме. Работата с такъв велик екип ни доведе до създаването на добри връзки с много богата и надеждна глобална мрежа. Това е създадено с много надеждни хора, които споделят нашите ценности и вярвания. Групата на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД се е научила да се адаптира към най-новите развития на икономиката. Ние сме станали експерти във справянето с транспортните предизвикателства. Нашият главен център в столицата на Република България има силно регионално присъствие с нашите офиси в град София. Които са на ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

Със какво е оборудвана нашата сграда

Нашата офис сграда на централата е оборудвана с необходимите инструменти и материали и регулаторна система за безопасност и сигурност. Която в комбинация с програмата за безопасност, осигурява най-високите стандарти за безопасност. Които се стремят да постигнат мислене при нулеви инциденти. Нашето местоположение осигурява собствен автопарк и съоръжения за превоз на товари. Дава ни пространство, за да задоволим нарастващите нужди на нашите клиенти и да се справим с бързо развиващата се индустрия. Повече от десетилетие нашите клиенти са спечелили от нашия надежден подход, квалифициран персонал и ефективна работа в мрежата.

Структурата на фирма Албена Експрес

За нас финансовата криза беше предизвикателство, с което Пътна Помощ Албена Експрес се сблъска с почтеността. Като промени организационната структура, правейки я по-ефективна, като това отношение доведе до разширяване на компанията Пътна Помощ Албена Експрес. Включително и новото оборудване за по-нататъшна специализация на изключителния транспорт. През 2010 година ние постигнахме заради упорита работа, сертификат за пътна помощ и стартирахме система за контрол на качеството. Която беше подобрена през 2013 година, чрез добавяне на сертификати ISO 9001 към нашата система. От откриването на компанията Пътна Помощ Албена Експрес, нашата философия винаги е била винаги да даваме решение на нашите клиенти. Ние сме изключително страстни и посрещаме предизвикателства с голямо желание.