Информация за пътна помощ

информация за пътна помощ

Информация за пътна помощ

Какво е пътна помощ? Пътната помощ е услуга за автомобилна поддръжка, предлагана от Пътна помощ Албена Експрес на лица и фирми, които претърпят повреда с автомобила. Услугата обикновено предоставя предимства като изтегляне на моторни превозни средства. Подаване на ток, репатриране на автомобили, зареждане с гориво. Теглене на автомобила до най-близкия автосервиз или определено място. Предоставяне на медицинска помощ и много други видове услуги. Информация за пътна помощ. Компанията Албена Експрес предлага най-добрата помощ за автомобили в цяла Европа. Защо е необходимо да имате застрахователен план за пътна помощ? Крайпътните извънредни ситуации са непредсказуеми и могат да бъдат фатални, рискови и стресиращи. Да имате застрахователен план до себе си е чудесен начин да се справите със ситуациите. И да достигнете желаната дестинация безопасно и сигурно. Компанията Албена Експрес е една от водещите компании в България и Европа, която предлага услуги и дребни ремонти на място.

Какви услуги предлагат фирмите за пътна помощ

Смяна на спукани гуми, подаване на ток, изтегляне на моторни превозни средства. Зареждане с гориво, мобилен сервиз и много други видове услуги. Може ли предоставянето на пътна помощ да повлияе върху гаранцията на автомобила на производителя? Екипът на Албена Експрес не извършва не оторизирани ремонти. В случай на подмяна се използват само нови и оригинални резервни части. Или превозното средство се тегли до най-близкия оторизиран сервиз в случай на авария или голяма повреда. Която не може да бъде поправена на място. Следователно услугите за пътна помощ не пречат върху гаранцията на автомобила. Колко скоро мога да се възползвам от услугите на фирма Албена Експрес? Можете да се възползвате от услугите на Албена Експрес до 72 часа от момента на записването. Периодът на покритие е 1 година, след което трябва да подновите застрахователния си план за безплатна пътна помощ. И след това да продължите да се възползвате от услугите.

Информация за пътна помощ

За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се обадите на нашия 24-часов телефон за обслужване на клиенти или да посетите сайта на www.пътнапомощ.bg. Компанията Албена Експрес се стреми да достигне до нашите клиенти най-рано. Действителното време обаче зависи от точното местоположение на повреденото превозно средство. В повечето случаи екипът на Албена Експрес гарантира, че ще стигне до крайната цел за максимум 30 минути в рамките на град София. Ще предложи ли Албена Експрес помощ, в случай че някой друг член на семейството управлява превозното средство, освен регистрирания водач? Пътна помощ Албена Експрес осигурява помощ на всяко лице, управляващо превозното средство, стига автомобила да има застраховка от компанията. Въпреки това може да бъде поискано оторизирано обаждане до собственика на услугата с цел потвърждение, в случай че е поискано помощ от друго лице.

Трябва ли да плащам допълнителни такси за други услуги?

Не, не се изисква да плащате за услуги. Въпреки това може да ви бъде начислена допълнителна такса за консумативи и авточасти, използвани за ремонт на автомобила от мобилния ни сервиз. С кого да се свържа в случай на повреда на автомобила? В случай на повреда на автомобила или спешен случай, обадете се на безплатния номер на компания Албена Експрес и потърсете незабавна помощ. Има ли ограничение за възрастта на превозното средство, което може да бъде покрито от компанията Албена Експрес? Не, в момента компанията предоставя денонощна помощ на всякакви превозни средства, независимо от възрастта на превозното средство. Налична ли е пътна помощ в моя град? Пътна помощ Албена Експрес е известна със своята обширна зона на покритие. Компанията предлага пътна помощ в София, България и цяла Европа.

Информация за пътна помощ

Пътна помощ Албена Експрес предлага план за застраховка за безплатна помощ само срещу едно превозно средство. Можете да закупите застраховки за всеки ваш автомобил и за други превозни средства. При такива случаи ще получите отстъпка от 30 процента за всеки втори и трети автомобил. Важно е обаче да се отбележи, че ползите от покритието на едно превозно средство не могат да се възползват от друго. Има ли ограничение за броя пъти, в които услугата пътна помощ може да бъде използвана? Броят на услугите, които могат да се използват за една година са неограничени от компанията Албена Експрес. Налична ли е пътна помощ за всички превозни средства? Да, Албена Експрес предлага пътна помощ в София, страната и чужбина за всички превозни средства независимо от възрастта на превозното средство.

Каква е зоната на покритие на застраховката?

С плановете на Пътна помощ Албена Експрес можете да се възползвате с покритие от радиус до 500 километра. От центъра на вашия град до всяка точка на България. Как да поискам помощ в случай на извънредна ситуация? Просто трябва да се обадите на нашия 24-часов денонощен телефон и ние ще ви изпратим незабавно специализиран автомобил. Нашите служители ще бъдат на ваше разположение в рамките до 30 минути след обаждането. Възможно ли е да се прехвърли застраховката за пътна помощ на друго превозно средство? Не, застраховката за пътна помощ не може да бъде прехвърлено от едно превозно средство на друго по време на продължителността на застраховката. В случай че продадете автомобила си, новият собственик може да се възползва от услугата до изтичане на застраховката.