Пътна помощ

0899 79 99 99

История за репатриране

История за репатриране.

Почти веднага след като по американските пътища се появяват първите карети без коне. Автомобилистите започват да създават автомобилни клубове. История за репатриране. През 1902 година в тази страна са били в експлоатация само 23 000 автомобила в сравнение със 17 милиона коне. И все пак, 50 малки мотор клубове бяха създадени от автомобилни ентусиасти в цялата страна. Девет от тези клубове се обединяват, за да създадат национална автомобилна организация. На 4 март 1902 година в Чикаго основават Американската автомобилна асоциация. Изминаха повече от 100 години, но от създаването си пътна помощ се посвети на бъдещето на транспорта. Чрез подкрепа за безопасни, ефективни магистрали и мулти модална транспортна система, достъпна за всеки. Борба за по-добри пътища. В началото на века, вече съществуващите пътища бяха проектирани за коне и бъгита, а не за автомобили. Пътуването по тези черни пътища често беше рисковано.

История за репатриране за последните 109 години

Първата цел на фирмите за пътна помощ беше, да води борба за подобрения на пътищата в страната. Такива, които биха могли по-добре да поемат автомобилния трафик. До 1916 година фирмите за пътна помощ спечелиха голяма битка в кампанията си за по-добри пътища. Когато беше въведен принципът на федералната помощ за магистралите. Дейностите на свързаните с пътна помощ клубове обхващат широк кръг въпроси и интереси през последните 109 години. Националната кампания на пътна помощ, застаряващите магистрали и въздушни пътища на Америка. Фокусираха вниманието си върху влошените магистрали и дихателни пътища в страната. И потърсиха начини за коригиране на този нарастващ проблем. Пътна помощ е създадена, за да предостави на потребителите информация и поглед върху актуалните транспортни проблеми. Още информация за пътна помощ ще намерите в страниците в сайта на пътнапомощ.bg

История на пътна помощ ААА

През годините федерацията за пътна помощ от 50 клуба се бориха усилено за законните права на шофьорите и пътниците. Те се стремяха да направят собствеността на автомобила и пътуванията по-приятно изживяване чрез увеличени услуги за членовете. За да гарантира, че членовете получават надеждна и качествена изработка при автомобилни ремонти, пътна помощ разработи своята одобрена програма за авторемонт. Която идентифицира 8000 автомобилни сервиза, които отговарят на строгите критерии за удовлетвореност на клиентите. И изисквания за оборудване и компетентност при извършване на автомобилни ремонти. Само пет години след основаването си, пътна помощ създаде бюро за туристическа информация, за да предостави на членовете всички налични данни за пътищата. Хотелите, сервизите и законите за моторните превозни средства. Клубовете на ААА също започнаха проверка и препоръки за квартири и ресторанти.

История на пътна помощ

Те се свързаха в телетайп мрежа, чрез която може да се обменя актуална информация за състоянието на магистралата. За да е в крак с феноменалния ръст на пътуванията в чужбина, през 1927 година беше създаден отдел за чуждестранни пътувания. Който да обслужва превози на автомобили на членовете в чужбина. Постепенно се инициираха допълнителни услуги и сега е една от най-големите туристически организации в света. Предлагайки пълни вътрешни и чуждестранни туристически услуги, включително издаване на международни шофьорски разрешителни. Бързо нарастващият брой автомобили на пътя доведе до подобен ръст на катастрофите на моторни превозни средства. Предотвратяването на пътнотранспортни катастрофи стана ранна грижа на клубовете на ААА. Клубовете на пътна помощ участваха активно повече от 40 години в намаляването на проблема с пияните шофьори. Пътна помощ има програми, подходящи за хора от всички възрасти, от ученици в началното училище до възрастни.