Пътна помощ

0899 79 99 99

Какво e репатриране

Какво е пътна помощ.

Когато имате нужда от помощ, трябва обезателно да знаете какво e пътна помощ. Пътната помощ е набор от услуги, които могат да ви помогнат, когато имате проблеми с автомобила на пътя. Какво e репатриране. Ако сте затруднени, планът за пътна помощ може да ви помогне с услуги като смяна на спукана гума. Зареждане на акумулаторната батерия или теглене на вашето превозно средство до автосервиз. Можете да получите помощ по пътищата по три различни начина. Добавете пътно покритие към вашата застрахователна полица. Всеки вариант има различни граници на изгода, характеристики и цени. Но и трите варианта идват със спечелената от road assistance спасителна технология и единствената спасителна мрежа за помощ. Пътната помощ покрива основните задачи, които могат да доведат автомобила ви на пътя, ако не сте закъсали. Тези услуги включват. Изтегляне на автомобила ако има механична повреда или е неуправляем.

Какво e репатриране

Репатриране на автомобили, отключване на автомобила, ако сте заключени, доставяне на необходимото количество гориво. Стартиране на двигателя, смяна на спукана гума с резервната, автодиагностика на място, мобилен автосервиз. Подаване на стартов ток за автомобили и зареждане на акумулатора. Застраховката road assistance предлага допълнителни предимства, които да ви помогнат, ако автомобилът ви получи авария на дълги разстояния. По-високи лимити на застраховката за пътно подпомагане е, да сте сигурни че ще можете да изтеглите автомобила си на желаното вас място. Можете да получите достъп и да използвате услугите на пътна помощ, чрез безплатно мобилно приложение LIMA за Android и iPhone. Там можете да получите незабавна помощ, независимо дали имате покритие по пътищата на вашата застраховката road assistance. Или искате да платите и да ползвате други услуги. Отворете мобилното приложение lima и докоснете помощ на пътя.

Какво e пътна помощ и кога можете да използвате нейните услуги

Какво e пътна помощ и може ли да я използвате, ако автомобилът ви не работи и имате нужда от изтегляне. Ако автомобилът ви е заключен, а ключовете са останали вътре. Ако имате спукана гума и ако вашият акумулатор се е повредил или сте свършили горивото. Покритието на пътя и вашата автомобилна застраховка ви позволява, да плащате годишната такса на четири равни вноски ако сте ограничени финансово. Ако използвате услугите на пътна помощ когато поискате, ще трябва да плащате такса всеки път. Цената на пътната помощ зависи от вида на услуги които използвате. Можете да си закупите допълнителен пакет от различни видове услуги за пътна помощ. Основния пакет за пътна помощ към вашата застрахователна полица е около 50 лева на година. Но тя важи само за определен автомобил който сте посочили в застраховката. Някои компании в България предлагат застрахователен пакет от 35 лева.

Какво e пътна помощ

Ако станете клиент на фирмите за пътна помощ, трябва да знаете че може да ползвате услугите само на един от вашите автомобили. Какво e пътна помощ. Ако ползвате услугите на пътна помощ за повече автомобили. Ще трябва да заплатите по високи цени в зависимост от допълнителните функции които се предлагат. Цената зависи от нивото на услугите които искате да използвате. Подпомагането на пътя може да ви помогне да се чувствате спокойни, ако се притеснявате че автомобилът ви ще получи авария. С тези застрахователни планове не е нужно да се притеснявате за смяна на спукана гума или за изтегляне на автомобила до автосервиз. За подаване на стартов ток или пък ако свършите горивото на автомобила или имате затруднение с двигателя. Други клиенти избират да плащат само когато имат нужда от незабавна помощ.