камиони

Камиони

Ако искате да се свържете с най-голямата компания за камиони във страната, моля посетете сайта на КАМИОНИ.BG. Във сайта ще намерите най-добрите камиони за продажба и автосервизи във страната. Специализираните сервизи ще ви предоставят най-добрите качествени услуги за всички марки лекотоварни и тежкотоварни автомобили. За да посетите някой от автосервизите за камиони във страната. И да си запазите ден и час, използвайте нашите денонощни телефони за пътна помощ за товарни автомобили. В случай на повреда вие можете да разчитате на мрежа от специализирани автосервизи за камиони в цялата страната. Ако вашия камион влезе в авариен режим, нашите специалисти ще пристигнат при вас за да направят компютърна диагностика на камиона. Компанията предлага мобилен автосервиз за лекотоварни и товарни камиони за цялата страна. В нашия магазин ще откриете оригинални авточасти за камиони, от най-реномираните марки.

Какви специализирани услуги предлага нашата компания за камиони

При нас може да намерите висококачествени алтернативни авточасти, с едногодишен гаранционен срок. Надяваме се, че никога да нямате нужда от пътна помощ за камиони. Но също така искаме да знаете, че ако някога получите внезапно авария, може да разчитате на нашите денонощни телефони. Нашата компания предлага следните видове услуги. Подаване на стартов ток 12 – 24 волта, доставка на гориво, смяна на спукана гума, репатриране на товарни автомобили. Мобилен автосервиз за камиони, автодиагностика на камиони, стартиране на двигателя, зареждане на акумулатора и много други видове услуги. Нашите квалифицирани техници включват най-добрите оператори на тежкотоварни автомобили във страната. Екипът ни за обслужване на клиенти има преценка за удовлетвореността на клиентите. Така че ​​винаги можете да намерите бързо и лесно решение, за работата със нашия екип.

Търсите ли всеобхватна и надеждна програма за пътна помощ ?

За корпоративни клиенти, нашата компания предлага цялостно изтегляне. Ремонт и много други аварийни услуги за камиони, 24 часа в денонощието при определени условия. Пътна помощ Албена Експрес е една от водещите независими компании в България, която предлага спешна денонощна пътна помощ за камиони. Нашата услуга за превоз на камиони, е на ваше разположение, 365 дни в годината. Нашите клиенти може да разчитат на нас, за надеждна търговска пътна помощ и изтегляне на тежкотоварни автомобили. Независимо дали имате нужда от изтегляне на тежки товарни автомобили, или имате нужда от помощ при смяна на гуми за товарни автомобили. Вие ще можете да използвате нашата услуга за пътна помощ за различни проблеми, които може да срещнете по пътя. Използвайки технологията на GPS-са, нашата програма за пътна помощ, бързо намира и изпраща най-близкия специализиран камион до мястото на инцидента. Ние ще изтеглим вашия камион до автосервиз по ваш избор.

Аварийна помощ за камиони при спешни случаи

Кликнете по-долу, за да приемете нашите Условия за ползване и се съгласявате да ни позволите да се свържем с вас. По имейл, телефон или система за автоматично набиране. Помощ за камиони със спукана гума. В допълнение към тежкото изтегляне на товарни автомобили, пътна помощ за камиона осигурява помощ при смяна на гумите. Помощ при ремонт на гуми и обслужване от мобилни механици, доставка на масла, течност, вода и доставка на гориво. Доставка на нови акумулатори и авточасти, като част от удобната програма за обслужване на камиони. Повечето хора може да сменят гумата на автомобила си и ако не могат, вероятно знаят че това е умение, което трябва да придобият. Но как да смените гумата на камиона. Повечето шофьори на товарни автомобили се обаждат на пътна помощ, или търсят най-близкия автосервиз за смяна на гуми за камиони. Помощта на пътна помощ от „компанията“ включва всичко, от смяна на колелото на камиона до изтегляне до най-близкия автосервиз.

Ето някои от спешните ситуации с които можем да ви помогнем на място

Помощта за спукана гума включва отстраняването на спуканата гума и смяната с монтажа на резервната гума. Помощта за смяната на гумите, покрива цената на сервизното обаждане и да се достави нова гума на транспортното средство. Ако аварията може да бъде отстранена на пътя, услугата за мобилен автосервиз е предоставена, вместо изтеглянето на камиона. Аварийното снабдяване с масло, течност и вода ще бъде доставено, ако вашият камион се повреди на пътя. Ако сте заключили ключовете в камиона, ще ви бъде предоставена помощ, за да влезете в транспортното средство. Ако възникне повреда в акумулатора, ще ви бъде осигурен стартов ток от 24 волта, за да стартирате камиона. В случай, че са необходими нови акумулатори, компанията ще ви ги достави до вашето местоположение. Като допълнителен бонус, клиентите на нашата компания, остават прекалено доволни от тези предимства.

Оказване на експресна помощ при повреда на камиони

В случай, че сте получили авария в резултат на пътно транспортно произшествие, компанията предлага намалена хотелска програма. Ние ще ви помогнем да намерите най-близкия хотел с възможно най-ниските разходи. В случай на проблеми с двигателя, клиентът може да кандидатства за ремонт на двигателя и да получи аванс за ремонта. И когато сте готови за закупуване на нов камион, нашите корпоративни клиенти може да кандидатстват за закупуване на нов камион. Ако вашият камион е закупен от Европа, можете да получите право на закупуване на камиона на лизинг до пет години. Клиентите които са записани в тази програмата, може да ползват големи отстъпки за пълно автокаско на камиона. Искате ли да станете член на най-изчерпателната услуга за камиони ? За повече информация попълнете формуляра на тази страница. И ние ще ви изпратим имейл, с пълни подробности за програмата която предоставя денонощна пътна помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.