Компании за пътна помощ

компании за пътна помощ

Компании за пътна помощ в страната

Намирането на реномирана компания за автомобилни превози никога не е било лесна задача. Компании за пътна помощ. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите заявката си за превоз на автомобил. След това ще получите различни оферти за преместване на автомобила от нашите лицензирани партньори за автомобилен транспорт. Ще разгледаме къде трябва да се премести автомобила. Но първо трябва да знаем марката, моделът, годината и състоянието на вашия автомобил. И най-вече на коя дата ще пожелаете да се репатрира автомобила за да можем да Ви изготвим безплатна оферта. Всички оферти за пътна помощ включват разходи за автомобилен транспорт, както и повече информация за фирмените стандарти. И така, колко струва преместването на автомобил? Фактори, които влияят върху котировките за пътна помощ и преместване на автомобили. Разбира се, цената за пътна помощ и преместване на вашия автомобил в крайна сметка ще зависи от различни фактори, включително.

Средни разходи на компании за пътна помощ

Размерите и теглото на вашата кола – Автомобилните превозвачи имат ограничен брой автомобили и ограничено количество тегло, които всеки може да изтегли. Като цяло, колкото по-тежка е колата, толкова по-скъпо ще бъде нейното преместване. Времето на годината – Тъй като търсенето на пътна помощ обикновено е най-голямо през зимата, автомобилният транспорт струва малко повече от нормалното. Изминатото разстояние – разходите за труд, пътни такси и такси за гориво оскъпяват автомобилния транспорт на дълги разстояния. В резултат на това хората, които пътуват с автомобила си наблизо, ще платят по-малко от тези, които пътуват с автомобила си в цялата страна. Основно правило: колкото повече разстояние трябва да преминете с автомобила, толкова по-скъпа ще бъде услугата ви за пътна помощ.

Марка и модел на вашия автомобил

Компании за пътна помощ. В много случаи специалните превозни средства, като луксозни автомобили или класически автомобили, струват повече при теглене. Това е така, защото тези скъпи автомобили изискват специално внимание и услуги. Нужди от застраховка – Вашата автомобилна транспортна компания трябва да има застраховка. Ако търсите допълнителна застраховка, може да се наложи да закупите отделна полица. Не всички полици за автомобилни застраховки покриват превозни средства, докато те се теглят от фирмите за пътна помощ. Не забравяйте да попитате вашия доставчик за спецификата на вашата застраховка, преди да закупите допълнителна застраховка. Използван метод – Използвате ли превозвач на открито или затворен превозвач, за да изтеглите автомобила си? Начина за транспортиране на вашия автомобил ще повлияе върху цената на превоза. Затова трябва да решите какъв транспорт да изберете – открит или затворен автомобилен транспорт?

Компании за пътна помощ и превоз на автомобили

Докато превозвачите с открити платформи са най-популярните и най-достъпните при изтегляне на автомобили. Затвореният автомобилен транспорт има важни предимства, които не бива да се пренебрегват. Ето поглед към плюсовете и минусите на тези два метода за транспорт на автомобили. Отворен автомобилен транспорт – плюсове. Едно от основните предимства при преместване на вашият автомобил с открита платформа е нейната достъпност. Откритите платформи за пътна помощ на автомобили обикновено са много по-евтини от затворените за автомобилен транспорт. Това е така, защото един автовоз обикновено може да побере до девет или 10 автомобила наведнъж. Което го прави по-евтино начинание като цяло. При избора на компания за превоз на автомобили се вижда че те са популярни и лесни за намиране. Дори ако трябва да качите автомобила си в последния момент.

Цена за превоз от компании за пътна помощ

Минуси: Ако искате да закупите автомобил от чужбина трябва да наемете автовоз който да го транспортира до България. Като се има предвид липса на покрив това представлява няколко предизвикателства пред потенциалните клиенти. А именно, че автомобилът ви ще бъде изложен на стихии по време на пътуването си с открит автомобилен транспорт. В зависимост от сезона това може да означава проливен дъжд, горещо слънце, виелици или поривисти ветрове. Засягащи състоянието на автомобила ви докато се транспортира. Предвид експозицията си, колата ви е по-уязвима от кражби и повреди, докато сте на път. И накрая, тъй като много от тези превозвачи транспортират и доставят по няколко автомобила наведнъж. Може да се наложи да изчакате допълнително една или две седмици, за да транспортирате автомобила си. И дори тогава може да се наложи да потърсите услугите на пътна помощ, за да вземете автомобила и да го закарате за регистрация в КАТ.

Затворен автомобилен транспорт

Плюсове: Въпреки че скъпите затворени превозвачи предлагат много предимства пред открития транспорт. Първо, тези затворени превозни средства, предпазват автомобила от сурови атмосферни условия. Тези, които транспортират автомобилите си през зимните месеци и желаят да запазят автомобила си без повреди от сняг и лед. Трябва да обмислят и да изберат затворения автомобилен транспорт. Друго предимство при избора на затворен превоз е, че автомобилът ви ще има допълнително ниво на сигурност по време на пътуване. Като се има предвид, че автомобилът Ви ще бъде в затворено ремарке, вероятността от повреди е много по-малко. И накрая, изборът на затворен автомобилен превоз означава, че автомобилът ви ще пристигне много по-бързо. Минуси: Единственият основен недостатък при избора на затворен автомобилен превоз е високата цена. Като се има предвид, че услугата за превоз се извършва с по-малко автомобили.