Пътна помощ

0899 79 99 99

Международен транспорт

Международен транспорт.

Услугата за международен превоз работи на територията на целия свят. Международния транспорт осигурява усещане за увереност, че винаги ще получите първа помощ, ако неочаквано и непредвидено събитие попречи на вашето пътуване. За целта трябва само да наберете телефона на фирмите които предоставят международен транспорт. Нашата компания за международен транспорт предоставя следните видове услуги: изтегляне на превозно средство от местопроизшествието до най-близкият автосервиз за ремонт. Попълване на необходимите формуляри и консултации в случай на пътнотранспортно произшествие. Помощ при стартиране на двигателя на превозното средство. Доставка на гориво, доставка на пътници до тяхното местоназначение в случай на авария или неизправност на превозното средство. Смяна на повредена гума или изтегляне на превозно средство в автосервиз за гуми. Изтегляне на моторни превозни средства при други технически проблеми.

Международен транспорт в чужбина

В случай на непредвидени ситуации, в които се изисква техническа помощ, като изтегляне, стартиране на двигателя. Смяна или ремонт на колелото, отваряне на вратите, изключване на алармата, доставяне на гориво. Водачът на моторното превозно средство просто трябва да набере телефон 112. След няколко секунди операторът ще се свърже с Вас и ще ви насочи какво да направите, ако сте закъсали с автомобила. Ако се намирате в чужбина, оператора ще ви предостави информацията на вашия роден език. Допълнителна информация, която включва, местоположението на вашето превозното средство, се предава на доставчика на услугата. В рамките до 30 – 40 минути, ще ви бъде предоставена бърза техническа помощ или изтегляне на автомобила до най-близкият автосервиз. Екипът на Roadside Assistance ще ви помогне да решите редица проблеми на място и след това да продължите пътуването си.

Какво трябва да направите в случай на повреда или авария в чужбина

Има много обстоятелства, които могат да доведат до повреда на вашия автомобил. Независимо от неговото качество и надеждност. Първо запазете спокойствие и внимателно спрете автомобила. Ако се намирате на автомагистралата, опитайте се да отбиете автомобила в аварийната лента. След това облечете светло отразителната жилетка и поставете светло отразителния триъгълник на около 150 метра зад автомобила. Уверете се, че другите пътници, минувачи и така нататък са в безопасност и не са застрашени. Обадете се веднага на службите за спешна помощ, ако е необходимо. Подгответе информация за превозното средство, идентификационен номер на превозното средство и регистрационен номер. Ако имате някакъв номер за международен транспорт, повикайте ги веднага, като им предоставите вашето точно местоположение. Потвърдете местоположението на вашия автомобил, като ги насочите към най-близкото кръстовище. Опишете подробно проблема на вашият автомобил, като им предоставите необходимата информация и вашият телефонен номер.

Програма за международен транспорт

Програмата за международен транспорт включва следните видове услуги. Техническа и информационна поддръжка, спешно повикване и услуги на мястото на произшествието. Информация и безплатни консултации в случай на злополука, изтегляне на автомобила до най-близкия официален сервиз. Техническа помощ на мястото на повредата, доставка на гориво заплащат се само разходите за гориво от собственика. Смяна на спукана гума, стартиране на двигателя на автомобила от външен източник на захранване с разреден акумулатор. Отключване на вратите на автомобила, ако има документи за регистрация на автомобила. Програмата за международен транспорт е валидна във всички градове на България, където са представени оторизирани автосервизи. Безплатен транспорт е на разположение в рамките на 200 километра от мястото на повреда до официалния автосервиз.

За кои държави се отнася програмата за международен транспорт

Услугата работи в всички държави на Европейския съюз: Андора, Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия. Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Лихтенщайн, Латвия, Литва, Люксембург, Монако, Холандия, Норвегия. Полша, Португалия, Сан Марино, Словакия, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Обединеното кралство и Ватикана. Ако сте далеч от дома и автомобилът не може да бъде ремонтиран в деня на повреда, програмата предлага следните допълнителни услуги, от които да избирате. Такси услуга до 200 километра, билет за влак или самолетен билет в икономична класа, ако влакът отнеме повече от 8 часа. Моторно превозно средство за периода до приключване на ремонта на вашето дефектно превозно средство. Настаняване в три звезден хотел за периода до приключване на ремонта на дефектната кола. Максималният период за настаняване е 3 работни дни, но само ако разстоянието до пребиваване на клиента е повече от 50 километра.