мерцедес актрос 2660

Специализиран камион за пътна помощ Мерцедес Актрос 2660

Камионът е преработен от 600 конски сили на 850 конски сили, теглителна мощност. Двигателят на този уникален прототип е 15.9-литров V8 турбо дизелов двигател, с мощност от 440kW. Момент на въртене на коляновият вал е 2800Nm. Специализираните камиони за пътна помощ Мерцедес Актрос 2660, имат 16-степенна автоматизирана ръчна скоростна кутия. Теглото му е 9895 килограма и развива скорост от 0-100 километра в час за 6 секунди. Максималната му скорост без ограничител е 180 километра в час. Максимален капацитет на теглене е 120 000 килограма. Мерцедес Актрос 2660, разполага с 15.9-литров V8 дизел с един турбокомпресор, който произвежда 440 киловата, като доставя, заводска мощност от 600 конски сили. Мерцедес Актрос 2660, достига максимален въртящ момент само при 1080 оборота. Въпреки това, е проектиран за теглене на огромни товари. Той е в състояние да изтегла товари до 130,000 килограма.

Трансмисия на специализираните камиони влекач Мерцедес Актрос 2660

Скоростта на камиони Мерцедес Актрос 2660, е ограничена до 100 км/ч, но ако се премахне ограничитела на този прототип. Той може да развие скорост от 180 километра в час. Мерцедес Актрос 2660 е оборудван с 16-степенна автоматизирана ръчна скоростна кутия, която има допълнителни половинки. За да се гарантира, че Мерцедес Актрос 2660, доставя необходимата мощност която очаквате, ние сме го оборудвали със всичко, от което се нуждае. Мерцедес Актрос 2660, предлага впечатляваща гама от 16-степенните Mercedes PowerShift 2 автоматични трансмисии. Комбинирани със задвижващи оси, които гарантират, че наличната задвижваща мощност се доставя на колелата с минимални загуби. Предимства на Мерцедес Актрос. Надеждния двигател V8 с повишено пиково налягане, дава прекалено нисък разход на гориво. Бъдещата защитна дизелова технология BlueTec® SCR за рентабилно съответствие с Euro 5. Екологично чистият стандарт за емисии EEV 1, като опция.

Система за поддръжка на камиони

Системата на двигателя Telligent, генерира налягания на впръскване до 2200 бара, за подобрена ефективност и чисто горене на горивото. Системата за поддръжка на Telligent, позволява сервизни интервали до 120 000 километра и интервали за смяна на маслото до 150 000 км. Допълнителен пакет биодизел с комбиниран резервоар. Двигателите BlueTec 5 са ​​символ на мощност, икономичност и дълготрайност. Което ги прави идеалният избор за транспорт на дълги разстояния. Независимо дали сте избрали V6 или V8, когато става дума за пестеливост и двата енергоблока определят референтния показател. По отношение на ниския разход на гориво и ниските емисии на частици, CO 2 и замърсители. За всички други тежкотоварни камиони, за които Euro V не е достатъчно екологично чист, Actros може, като опция, да бъде конфигуриран да отговаря на стриктния EEV стандарт. Който изисква, стойностите на частиците да бъдат приблизително 33% по-ниски, отколкото при Euro V. Превозните средства Actros Euro V могат да бъдат монтирани на стандарт EEV.

Двигател Actros V 8 и трансмисия

Доказана технология: синхронизираните предавания на Мерцедес Актрос 2660. Синхронизираните трансмисии на Мерцедес Актрос 2660, са известни за улесняване на ниските обороти на двигателя при високи скорости. Отличните способности за катерене, ниските скорости на маневриране, дълготрайност. Ниско ниво на шум и оптимизирано съотношение мощност и тегло правят предавките на Мерцедес Актрос 2660 истински изпълнители. Каквото и да транспортирате, вие трябва да намерите подходящото решение за вас в диапазона от оси на Aктрос. Хипоидната задна ос с едно редуциране HL 8 се монтира стандартно при камиони с мощност до 440 kW. Той е оптимизиран за тегло и спомага за намаляване на разхода на гориво. Със съотношението на крайното задвижване, автомобилите могат да бъдат оборудвани и с директно задвижване. Енергоспестяващата хипоидна ос HL 8 с единична редукция осигурява диапазон на мощност от 375 kW до 440 kW.

Оси на Мерцедес Актрос 2660

Всички оси имат впечатляващо стабилна и надеждна конструкция и са проектирани за натоварвания на оси до 13 тона. Стандартната блокировка на диференциала и ASR, осигуряват максимално сцепление дори при най-тежките условия. Всички предни оси са стандартно оборудвани със стабилизатори и амортисьори и имат товароподемност до 9 тона. Електро хидравлично управляемият заден мост Telligent е наличен ex works за 6×4 платформени превозни средства с пневматично окачване и допустимо общо тегло на превозното средство от 26 тона. Той намалява кръга на завиване и увеличава комфорта при управление, което го прави особено изгоден при маневриране в тесни пространства. Подобно на всички задни оси, тя може да се повдигне пневматично, като по този начин се намалява разхода на гориво, както и износването на спирачките и гумите. Повече икономика, по-малко въздействие върху околната среда, на специализираните камиони.

Разход на гориво на Мерцедес Актрос 2660

Двустепенната регулирана водна помпа увеличава рентабилността още повече. Когато двигателят го позволява, скоростта на въртене на водната помпа се намалява до 60%. При транспортиране на тежки товари и техника на дълги разстояния, се намалява разхода на горивото. Колкото е по мощен камиона за пътна помощ, толкова по малко гориво изразходва. Също така се намалява и емисиите на CO 2. Ако имате нужда от специализиран камион за тежкотоварна пътна помощ, може да ни потърсите, като наберете нашите денонощни телефони. Ние ще ви предоставим, експресна пътна помощ, със специализиран камион Мерцедес Актрос 2660, за изтегляне на тежкотоварна техника. Също така, предлагаме транспортни услуги за град София, страната и чужбина да 40 тона. Повече информация за нашите специализирани камиони за пътна помощ. Може да намерите във специализирани услуги за пътна помощ.