най-добрите автомобили

Най-добрите автомобили

Искате ли да знаете кой автомобил трябва да купите през тази година. За да ви улесним да направите правилния избор, ние сме избрали най-добрите автомобили в класа. Закупуването на автомобил е едно от най-големите решения, които можете да вземете. Той ще седи пред дома ви в продължение на години и за много от нас автомобилът е съществена част от ежедневието. Най-добрите автомобили ще бъдат надеждни, лесни за управление, просторни, практични и способни да пазят близките ви във безопасност във случай на злополука. Но ако изберете погрешния модел и бихте могли да се окажете с податлив на повреди автомобил, който ще прекарва толкова време в автосервиз, колкото и на пътя. Новият автомобил е важна и скъпа покупка, така че трябва да вземете правилното решение. Ние разбираме значението на закупуването на автомобил, който отговаря на Вашия бюджет и нужди. Ето защо, всеки автомобил който преглеждаме, минава през стотици обширни тестове.

Най-добрите автомобили за годината

Нашата смесица от научни лабораторно контролирани тестове. Реални шофирания и уникални данни от проучванията означава, че нашите прегледи са най-информативни и точни. Кой клас автомобил е най-подходящ за вас ? За да бъде възможно най-лесно да се намери идеалното превозно средство, ние сме представили най-добрите автомобили във всеки клас. Вече знаете кой тип автомобил желаете да закупите. Различните автомобили, които са лесни за управление и паркиране, евтини за закупуване и няма да изпразвате портфейла си в бензиностанцията. Градските автомобили са с конкурентни цени. Популярните модели включват Toyota Aygo, Fiat 500 и VW Up. По-просторни от градските автомобили, но също толкова лесни за управление. Най-добрите малки коли са удобни, евтини за закупуване и измамно просторни. Ужасен рейтинг на безопасността, лоши спирачки и неадекватно управление доведоха до общ резултат от теста само за 5%.

Най-добрите средни автомобили

Купете тази кола и ще съжалявате за години напред. За разлика от тях, най-добрите резултати са 79%. Удоволствие е да се шофира с интелигентни начини за увеличаване на пространството в компактния интериор. Популярните модели включват Ford Fiesta, Honda Jazz, Nissan Micra и Vauxhall Corsa. Удобни, ефективни, просторни и надеждни – най-добрите средни автомобили са съвършени универсали, които не са трудни за управление или паркиране. Популярните модели включват Ford Focus, Honda Civic, Hyundai i30 и VW Golf. Най-добрите големи коли. Често разглеждани като идеални крайслери на дълги разстояния, големите автомобили с най-висок рейтинг поставят удобството на първо място, с поддържащи се седалки и окачване, които изглаждат дори най-големи по пътищата. Както бихте очаквали, вътрешното пространство няма да бъде проблем, а значителните двигатели означават, че допълнителното тегло няма да доведе до бавна производителност.

Най-добрите малки SUV и кросоувъри

Разглеждаме колко добре е подплатена всяка седалка, гледайки в дълбочина дървения материал, бедрото и главата. Така че да знаете дали колата ще ви върне болката след дълго шофиране. Намерихме коли, които не обръщат достатъчно внимание на комфорта на пътниците и в комбинация с лошото окачване. Долната част на гърба ще усети всяка дупка. Популярните модели включват Ford Mondeo, Skoda Superb и VW Passat. Седейки между средни хечбек и пълно размерни джипове, най-добрите малки джипове имат пакети от пространство в кабината. Те трябва да бъдат лесни за управление, въпреки големите си размери и предлагат командващ изглед към пътя. За да сме сигурни, че видимостта е добра, използваме 360-градусова въртяща се камера, за да измерваме точно колко водачът може да види. Огромните колони на вратите и малките задни прозорци могат да направят паркирането кошмар. Сензорите, които ви помагат в пространството, стават все по-чести.

Най-добрите големи джипове 4х4

Но тези скъпи екстри не трябва да са за сметка на добре проектираната кабина. Не се учудвайте от някои от евтините кросоувъри, защото понякога наистина получавате това, за което плащате. Няма извинение за производителите, които произвеждат опасни автомобили. Несигурните автомобили излагат на риск всички във случай на катастрофа. Големите джипове 4х4 не бива да излизат от пространството, независимо дали това е в багажника или в кабината. Когато определяме размера на вътрешното пространство, не влизаме да разтягаме краката си. Понякога задните седалки са по-тесни от предната част, особено когато става дума за купе SUV-та. Наклонените покриви могат значително да намалят височината на задната част. Популярните модели включват Honda CR-V, Range Rover и Volvo XC 90. Ипотечните автомобили са известни с багажното си пространство и големия комфорт, а най-добре оценените джипове имат и двете екстри.

Най-добрите 7-местни автомобили

Най-добрите семейни автомобили с много пространство и функции за безопасност, MPVs не трябва да бъдат твърде скъпи. Семейната кола, ако имате нужда от две допълнителни места. Седемте места са добре, но ако колата е тясна и е трудно да се влезе, тогава тези допълнителни места не са много добри. Плъзгащите се врати могат да улеснят влизането и излизането от колата, особено в тесните места за паркиране, но някои големи MPV-та имат тежки плъзгащи се врати, които трудно се отварят и затварят. Популярният модел включва Citroen C4, Grand Picasso, Ford Galaxy и VW Touran. Става въпрос само за външния вид, за шофирането и за двигателя на спортен автомобил. Най-добрите модели ще изглеждат бързи, благодарение на най-съвременните двигатели, които изхвърлят достатъчно мощност за четири малки автомобила.

Най-добрите луксозни автомобили

Очакванията за най-луксозните автомобили са разбираемо високи. Превъзходно качество и комфорт на каране, смесени с всяка част от автомобила, които можете да измислите, правят тези автомобили някои от най-впечатляващите. Вторичните луксозни автомобили могат да бъдат изкушаващи, но някои от по-старите модели трудно се ремонтират. Ако не можете да намерите частта, от която се нуждаете или е много скъпа, тогава вашият прекрасен луксозен автомобил е напълно безполезен. Популярните модели включват Audi A8, BMW 7-Series и Mercedes S-Class. Най-добрите електрически автомобили. Освобождаването от данък върху автомобилите направи електрическите автомобили по-популярни от всякога. Моделите с най-висок рейтинг ще имат добър диапазон, като същевременно отговарят на същите стандарти като бензиновите и дизеловите им колеги.