съвети за шофиране

Денонощна пътна помощ в София за леки, лекототоварни, товарни и тежкотоварни автомобили, джипове, автобуси, пътно-строителна техника

проектиране

Пътна помощ Албена Експрес предлага и други услуги както за пътна помощ, така и за подаване на стартов ток, доставка на гориво и др.

дизайн на стелажни системи

Специализираните автомобилни услуги се ограничават до работа в една област по техен избор. Около половината от тези автосервизи предлагат мобилен сервиз.

Намаляване на емисии в транспорта.

Мотористите стават наясно с неотложната необходимост от спиране на настоящата загуба на енергия. Замърсяването от фини частици и други замърсители е отравяне на въздуха в градовете става не дишащо. Намаляване на емисии в транспорта. Производителите на мощни и замърсяващи автомобили продължават да предлагат нови модели. Но за щастие цената на петрола, ограниченията в трафика, настоящите и бъдещите данъци ще обезкуражи използването на ненужни 4 X 4 автомобили. За пътуване в градове или други превозни средства, пътуващи със скорост 300 километра в час. Има много алтернативи: автомобилно пътуване, градски обществен транспорт, електрически велосипед. Електрически скутери, електрически мотоциклети и така нататък. Идеално решение след това е да не използвате моторно превозно средство, което отделя фини частици и по този начин замърсява природната среда и въздуха в градовете.

Електрически превозни средства и намаляване на емисии в транспорта

Електрическите превозни средства се навлизат в Европа, въпреки липсата на ленти, запазени за двуколесни, чисти превозни средства. Липсата на електрическа инфраструктура за тяхното презареждане, въпреки ограничения обхват от 80 километра за скутер. 60 километра за автомобил, цената, размера, теглото на батериите, несигурният живот на батерията. Намаляване на емисии в транспорта. Липсата на шум и видимо и невидимо замърсяване от превозни средства в града и така нататък, е едно от важните предимства на тези електромобили. Електрическата мобилност е синоним на териториалната икономика, при условие че „зелената“ електроенергия се произвежда на местно ниво, вместо да се внася все по-замърсяващ петрол. Как може идеално да се произвежда енергията за електрическо превозно средство? Лесно е да се произведе електричество, което е необходимо за презареждане на акумулатора на електрическо превозно средство с по-ниска цена и с минимално въздействие върху околната среда.

Фото волтаично електричество: много атрактивна цена

Фото волтаичната слънчева енергия е идеално съвместима с електрически превозни средства за зареждане на батерии през деня. От офиса у дома или от обществени станции за зареждане. Немците са задали тон, като са проектирали автомобили, които се зареждат от обикновен електрически контакт, а не на индивидуални и скъпи терминали. Електрическите превозни средства играят основна роля, когато единственото решение за редовни пътувания е автомобилът. Без обществен транспорт, без пътуване, няма съвместим график, професионална употреба, такси и други. Друг аргумент е, че фото волтаичната енергия ще бъде най-евтината, когато електричеството се произвежда на местно ниво, има местна добавена стойност и е синоним на заетостта. Цената на електроенергията, произведена от фото волтаични инсталации, е под 12c/kWh. Ако правителството подкрепи само потреблението, цената на кВтч слънчева фото волтаична електроенергия ще бъде по-ниска от цената, таксувана за в бъдеще от държавата.

Намаляване на емисии в транспорта

Ежедневни действия. Със сигурност има технологични процеси, които позволяват и ще позволят на автомобила да отделя по-малко парникови газове. Но също така е важно да се осъзнае, че всеки може да даде своя принос, променяйки поведението си. Споделените автомобили например са отличен начин за намаляване на замърсяването. Споделено пътуване прави възможно намаляването на замърсяването и спестяването на пари. Така че защо да не комбинирате бизнеса с удоволствието? По този въпрос можете дори да спортувате и да спестявате пари, като вземете колелото си или ходите на кратки пътувания. Общественият транспорт също е решение за избягване на прекомерно замърсяване с автомобил. Всеки от нас може да допринася за намаляването на емисиите на CO2 ежедневно!