Национална пътна помощ

национална мрежа за пътна помощ

Национална мрежа за пътна помощ

Пътна помощ Албена Експрес е една от най-търсените компании на европейския пазар в услугите за пътната помощ. Като надежден аутсайдер партньор, ние предоставяме цялостна пътна помощ и клиентско обслужване на нашите клиенти в застрахователната и автомобилната индустрия. Национална мрежа за пътна помощ. Нашите услуги са персонализирани според специфичните нужди на клиента. Ние предлагаме оптимален баланс между иновативни цифрови решения и личен контакт. Ние предлагаме оперативна мащабируемост и 24/7 наличност и всеобхватна национална и международна мрежа. Пътна помощ Албена Експрес е лидер на европейския пазар в услугите за пътна помощ. Нашите услуги за пътна помощ обхващат целия европейски регион и цяла Европа, всички видове помощ и всеки тип превозно средство. Ние предоставяме услуги като, национална и международна пътна помощ. Национална теглеща мрежа, обслужване на клиенти, обработка на искове. Телематика, цифрови решения и свързани автомобилни услуги.

Клиенти на пътна помощ

Национална мрежа за пътна помощ. Нашите клиенти са, застрахователни компании, вносители на автомобили. Производители на автомобили, мото клубове, фирми за коли под наем, транспортни предприемачи и други. Като доверен партньор в застрахователната индустрия и индустрията за мобилност, ние осигуряваме веригата на стойността и помагаме на хората от името на нашите клиенти. Ние предоставяме персонализирани услуги в рамките на про активна, превантивна помощ, както и висококачествени клиентски услуги. Силата в нашите партньорства е да изградим услугата и реквизитите заедно с нашите клиенти. Качеството, сигурността на информацията, защитата на данните и спазването са някои от най-важните параметри за успеха на нашия бизнес. Прочетете за нашите екологични застраховки тук.

Нашите услуги

Във всички наши операции ние осигуряваме прозрачност, високо качество и фокус върху крайния потребител чрез. Ориентация на клиента, партньорства, прозрачност и бизнес интелигентност, устойчивост. Обслужване на клиенти и денонощни услуги за алармени центрове. Ние предлагаме различни клиентски услуги за застрахователната и автомобилната индустрия. Нашите клиентски услуги са съсредоточени около нашата динамична, опитна и мащабируема денонощна настройка на алармен център. Която дава възможност за пълно обслужване на клиентите, свързано с изпращане, услуги за кол център. Управление на обслужването на клиенти извън работното време и много други. Нашите служители са обучени да работят в областта на застраховането, обслужването на клиенти и алармения център. Те са в състояние да помогнат на нашите клиенти по бърз и професионален начин. Ние предлагаме:
• Пълно обслужване на клиенти
• Денонощна настройка на мащабируем кол център
• Разширена наличност извън работното време
• Регистрация на случаи в реално време в системите на нашите клиенти и обработка, последвана от незабавна поддръжка или изпращане
• Свързване с право прилагащите органи

Национална мрежа за пътна помощ и теглене

Предоставяйки обработката на вашите застрахователни искове на Пътна помощ Албена Експрес. Вие получавате една-единствена точка за контакт и възстановяване на средства, обработени цифрово. Също така получавате по-евтино и по-рентабилно решение. Пътна помощ Албена Експрес има богат опит в областта на контрола на разходите, обработката на искове. Които са свързани със застраховки, както и обработката на искове, свързани с пътна помощ. Пътна помощ Албена Експрес е лидер на пазара в услугите на пътната помощ. Ние предоставяме услуги за пътна помощ от името на застрахователите и клиентите на автомобилната индустрия. Пътна помощ Албена Експрес предлага най-силната национална теглеща мрежа в европейския регион с опитни оператори. Добавете към това всеобхватно покритие на всички европейски пазари в полза на нашите клиенти в застрахователната и автомобилната индустрия.

Национална мрежа за пътна помощ

Нашият мрежов отдел непрекъснато обучава и актуализира мрежата за най-новите тенденции в мобилноста и техническите разработки. Ние предлагаме услуги за пътна помощ за всички видове превозни средства денонощно, 365 дни в годината. В случай на повреда на превозното средство, Пътна помощ Албена Експрес предоставя всякакви услуги, свързани с пътната помощ. Ние предлагаме
• Денонощен алармен център
• Специализиран номер
• Телефонна поддръжка за технически проблеми
• Ремонт на място или теглене до предпочитан сервизен център
• Обработка на всички застрахователни въпроси и право прилагащи органи
• Незабавна поддръжка, когато става въпрос за изгубени ключове, транспорт или настаняване
• Резервиране на пътуване и заместващи превозни средства
• Репатриране на пътници и превозни средства

Международна пътна помощ

Ние работим с редица квалифицирани партньори свързани с услугите за пътна помощ. Чрез нашата опитна и всеобхватна мрежа нашите услуги за пътна помощ обхващат целия европейски съюз и цяла Европа. Ние предлагаме международни услуги за пътна помощ на клиенти от името на европейските застрахователни компании и автомобилната индустрия. В случай на повреда на превозно средство в чужбина. Пътна помощ Албена Експрес предоставя всички видове услуги, свързани с услугите за пътна помощ в чужбина. Ние предлагаме: Денонощен алармен център, персонал на алармения център с опит в международната пътна помощ. Международна мрежа за пътна помощ. Ремонт на място или теглене до предпочитан автосервизен център. Телефонна поддръжка за технически проблеми. Решаване на всички застрахователни въпроси и право прилагане агенции. Непосредствена поддръжка, когато става въпрос за изгубени ключове или транспорт и настаняване.

Международна пътна помощ

Пътна помощ Албена Експрес има богат опит в подкрепа на услугите на автомобилната индустрия в областта на телематиката. В нашия алармен център можем да се справим с e-call, b-call и i-call. Балансираме личната и цифровата помощ чрез модерни ИТ системи и възможности за интеграция. Както и специализиран и обучен персонал, който реагира и подкрепя и при необходимост препраща спешни случаи заявки към например 112. Свързвайки се с автомобила и използвайки данните за автомобила, можем да се обадим на автомобила. Да се свържем с водача, да прочетем техническите данни и при необходимост да поискаме линейка или друга помощ, помагаща на водача в стресова ситуация. Пътна помощ Албена Експрес предприема твърди стратегически действия. За да подготви и даде възможност на нашите национални кол центрове да бъдат предпочитаният доставчик на услуги от трета страна на e-Call.