Пътна помощ

0899 799 999 | 0999 99 99 44

Оказване на съдействие при ПТП

оказване на съдействие при птп

Оказване на съдействие при ПТП

В днешни времена, компаниите за оказване на съдействие при птп с пътна помощ, са от много голяма необходимост. Компаниите за пътна помощ, ще бъдат винаги от полза, за всички водачи, на МПС. Независимо в каква ситуация сте изпаднали, те ще направят всичко необходимо за да Ви спасят. Представете си, че ваш микробус е паднал в реката. При тази ситуация, изтеглянето на вашият микробус с джип или друг автомобил е невъзможно. За целта, трябва да се повика авто кран, който да го извади от реката. В случай, че микробусът се намира в извън населено място, ще трябва да чакате доста време, докато пристигне авто крана. Дори да пристигне, той няма да може да транспортира микробуса без платформа. От една страна, ще трябва да заплатите огромна сума, за изваждането на микробуса. От друга страна, микробусът може да бъде потрошен до край, от стоманените въжетата на крана.

Как да изберете фирма за пътна помощ

Оказване на съдействие при ПТП. От една страна, ще трябва да заплатите огромна сума, за изваждането на автомобила. От друга страна, автомобилът Ви може да бъде потрошен до край, от стоманените въжетата на крана. И другото което е, ще имате нужда от платформа, за превоз на Вашият автомобил. И ако случайно се намери камион с платформа, той трябва да го закара до града където живеете. И за капак, някой ще трябва да свали автомобила от камиона, когато пристигнете в града. Всичко това, ще Ви създаде само излишни главоболия, свързани с големи неприятности. Проблемът от цялата тази безизходица, може да се реши, само с един професионален и специализиран камион на пътна помощ. Такава специализирана фирма за пътна помощ, може да намерите в страницата на пътна помощ софия. Това е компанията където ще получите сигурност и коректност. Компанията дава пълна гаранция при репатрирането на автомобили, джипове, микробуси строителна техника тирове и камиони.

Оказване на съдействие при ПТП

Ако имате застраховка Автокаско, всичко това ще ви излезе безплатно. Почти всяка застрахователна компания, ползва услугите на фирмите които предлагат, професионална пътна помощ в България. Нужно Ви е само едно телефонно обаждане и застрахователя ще направи всичко необходимо, за Вашето избавление. Автомобилът Ви ще бъде изтеглен и репатриран, със специализирана пътна помощ. А за Вас ще бъде осигурен превоз, от мястото на настъпилото ПТП, до населеното място където живеете. Ако се намирате извън страната, застрахователната компания ще ви осигури безплатен хотел. Ако автомобила се нуждае от ремонт, ще ви бъде осигурен автосервиз. Ако се наложи да посетите някого, ще ви бъде осигурен служебен автомобил. Ето защо, нуждата от услуги на фирми за пътна помощ, са от жизнено важно значение за хората. Информация, за фирмите които предлагат професионална пътна помощ за камиони, ще намерите в следващите страници.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.