съвети за шофиране

Денонощна пътна помощ в София за леки, лекототоварни, товарни и тежкотоварни автомобили, джипове, автобуси, пътно-строителна техника

проектиране

Пътна помощ Албена Експрес предлага и други услуги както за пътна помощ, така и за подаване на стартов ток, доставка на гориво и др.

дизайн на стелажни системи

Специализираните автомобилни услуги се ограничават до работа в една област по техен избор. Около половината от тези автосервизи предлагат мобилен сервиз.

Откриване на фирма за пътна помощ.

Превозните средства често се развалят и остават на пътя. Понякога те се паркират незаконно всеки ден. Фирмите за пътна помощ транспортират тези превозни средства до сервизи и до други места според указанията. Някои фирми за репатриране на камиони предлагат и спешна пътна помощ. Откриване на фирма за пътна помощ. Научете как да създадете своя собствена компания за пътна помощ и дали тя е подходяща за вас. Открийте си фирма за пътна помощ, като следвате нашите няколко указания. Открихте идеалната бизнес идея и сега сте готови да направите следващата стъпка. Стартирането на бизнес е нещо повече от просто регистриране. Съставихме това просто ръководство за стартиране на вашата компания за пътна помощ. Тези няколко съвета ще гарантират, че вашият нов бизнес е добре планиран, регистриран правилно и е напълно законосъобразен.

Откриване на фирма за пътна помощ и планиране на бизнеса

Ясният план е от съществено значение за успеха като предприемач. Това ще ви помогне да очертаете спецификата на вашия бизнес и да откриете някои неизвестни. Няколко важни теми за разглеждане са: Какви са началните и текущите разходи? Кой е вашият целеви пазар? Колко можете да таксувате клиентите? Как ще наречете бизнеса си? За щастие ние направихме това изследване за вас. Какви са разходите, свързани с откриването на компания за пътна помощ? Стартовите разходи, свързани с откриването на бизнес с пътна помощ са значителни. Главно защото собствениците на фирми трябва да закупят камион за пътна помощ. Пътна помощ Албена Експрес разполага с няколко вида камиони, които са на стойност между 10 000 и 50 000 лева. Лицензионните такси са друг голям начален разход. В допълнение към плащането на лиценз, собствениците на фирмите за пътна помощ често трябва да получат и разрешение от държавата.

Разрешително удостоверение за пътна помощ

Те могат да се нуждаят и от други разрешителни от общините или автомагистралните отдели. Собствениците на фирми трябва да се консултират с ригионалните институции, за да разберат какви конкретни разрешителни се нуждаят и колко струват. Често цената на транспортирането възлиза на няколко стотин лева, а понякога и много повече. Бизнесът също трябва да има застраховка. Премията за първия месец може да достигне до няколко стотин лева. Какви са текущите разходи на компанията за пътна помощ? Фиксираните текущи разходи на бизнеса за пътна помощ на автомобили. Включват всички лицензионни такси и застрахователни премии. Променливите разходи включват заплатите на служителите, амортизация на специализираните автомобили за пътна помощ, ремонт на камиони и тяхното гориво.

Как печелят пари фирмите за пътна помощ?

Компаниите за пътна помощ получават обаждания от множество обекти. Това са полицейските отдели, общински отдели, частни лица, моторни клубове, автосервизи. Компании за автомобилни търгове и собственици на имоти които могат да извикат камион на пътна помощ за превоз на моторни превозни средства. Бизнесът на фирмите за пътна помощ печели пари, като таксува своите клиенти при извършване на превоз на автомобила. Типичната такса включва фиксирана такса за изтегляне, такса за пробег и такса за съхранение. Фирмите за пътна помощ вземат средно около 50 -60 лева за изтегляне в град София. Цената на превоза за извън градски пътувания е около 1 лев на километър. Също така стандартна практика е да се начислява дневна такса за съхранение на аварирали превозни средства. Те се съхраняват в собствения автопарк или охраняем паркинг на компанията. Средната такса за съхранение е 10 лева на ден.

Каква е печалбата при откриване на фирма за пътна помощ?

Средната печалба на фирмите за пътна помощ в България са около 4 – 5 000 лева на месец. Точната сума варира в зависимост от региона, в който се намира фирмата за пътна помощ и какви автомобили превозва. Бизнесът на пътна помощ за камиони може да се разнообрази и увеличи приходите си, като предлага спешна пътна помощ. Това обикновено включва осигуряване на аварийни доставки на гориво, смяна на спукани гуми, предлагане на подаване на ток и други подобни услуги. Как ще наречете бизнеса си? Изборът на правилното име за пътна помощ е много важно нещо. Ако нямате име, помислете какво име да поставите в основите на вашата компания. След като регистрирате фирма за пътна помощ, препоръчваме Ви да проверите дали името на бизнеса Ви не фигурира под друго име във вашия град. Намерете домейн сега. Потърсете вашия перфектен домейн като например www.пътнапомощ.com. След като регистрирате име на домейн, помислете за създаване на професионален сайт.