Пътна помощ

0899 79 99 99 | 0999 99 99 44

Повдигане с автокран

повдигане с автокран

Повдигане с автокран.

Пътна Помощ с автокран, предлага всякакви професионални услуги, повдигане и преместване на товари до 20 тона. Нашата компания извършва всякакъв вид пътна помощ с автокран Fassi. Ние сме с над 20 годишен опит в услугите на индустрията с авто кранове. Предлагаме качествени услуги с авто кранове за София, на конкурентни цени. Авто крановете, с които разполага нашата компания, са обслужени и отговарят на всички изисквания по Държавен технически надзор. Благодарение на високият професионализъм, който притежават нашите механици, фирмата ни се класира с голямо доверие сред нашите корпоративни клиенти. Тя се развива бързо и успешно, като заема водещи позиции в бранша, за услугите които предлагаме. С дългогодишният си опит и широка гама от специализирани услуги. Ние сме в състояние да се справим с всяка една ситуация.

Повдигане с автокран в София

Авто репатрираща фирма Албена Експрес, е една от утвърдените фирми в сектора на пътна помощ с автокран в България. Ние сме професионална и надеждна компания, която предлага услуги, свързани с автокранове. Компанията ни предоставя услуги със специализирана механизация, коректно и сигурно. Услугите, предоставяни от нашата фирма, се характеризират с висока степен на надеждност и професионализъм. Автопаркът е оборудван с транспортни средства, които гарантират бързата реакция на квалифицираният ни персонал. Притежаваме нужният опит и знанията, необходими за работа с авто кранове. Ние разполагаме със собствен автопарк, от разнообразна техника за извършването на пътна помощ с автокран. Нашият автопарк се поддържа от високо квалифицирани специалисти, които са завършили курсове в Германия. По този начин, ние постигаме поставените ни задачи в посочено от Вас време. Товароподемността на нашите специализирани автокранове достига до 20 тона.

Какво е необходимо за работа с автокран

За работа с автокран е необходимо, операторът на крана да има завършен курс за професионална компетентност. Отговорността която поема оператора, е свързана с безопасността на хората които работят покрай него. Всекидневният инструктаж, е от особено голямо значение за работа с автокранове. По този начин, умствените възможности на краниста нарастват с всеки изминал ден. Работодателят на фирмата е длъжен да си закупи ревизионна книга, още в началото при закупуването на крана. В нея се вписват констатациите на контролните органи, при евентуална проверка. Книга се заверява от инспектор по труда и когато има проверка от контролните органи тя се предоставя от работодателя. Когато фирмата не разполага с ревизионна книга, глобата която се налага от контролните органи е в много големи размери. Книгата трябва да се съхранява във хранилището на фирмата тя е неделима част от камиона, на който е монтиран крана. Това са най-основните изисквания, за работа с автокранове.

Къде да намерите пътна помощ с автокран

Когато фирма или частно лице има нужда от автокран, достатъчно е само да потърси в интернет подобна услуга. Такава услуга предлагат само професионалните компании за пътна помощ, които разполагат със специализирана техника. Те предлагат различни видове услуги, свързани със работа на специализирани автокранове. Фирмите които предлагат пътна помощ с автокран, може да Ви създадат доста неприятности при изпълнението на поставените задачи. За да се възползвате от такава услуга, първо направете проучване на няколко фирми които извършват тази дейност. Авто крановете биват няколко вида, това зависи от товароподемността на крана. Най-малката товароносимост на крана, започва от 2 тона и завършва на 100 тона. Изборът който ще направите за повдигане на товар, изцяло зависи от товароподемността на камиона. Цената за вдигане на товари се определя от разстоянието, тонажа и сложността на извършената операция. Актуална информация, как работи пътна помощ Албена Експрес, може да видите в сайта на пътнапомощ.bg.

Сайта е изработен от | Newsphere by AF themes.