Пътна помощ

0899 79 99 99

Повикване на помощ

Повикване на фирма за пътна помощ

Много шум, не винаги води до нещо добро. И ако това се случи по време на шофиране в градски условия. Това означава че има пътно транспортно произшествие или катастрофа. Затова трябва да сте много внимателни, когато управлявате автомобила в градски условия. Защото, може по невнимание да станете участник в пътно транспортно произшествие. Настъпването на пътно транспортно произшествие не винаги може да се случи по ваша вина. Защото понякога и другите шофьори може да направят грешка и това да доведе до катастрофа или авария. Последствията от катастрофата не винаги са толкова големи и сериозни. Правилното действие в такива ситуации е повикване на помощ. Много хора се опитват да избегнат такава процедура, но не винаги това е възможно. Защото повредата на автомобила може да бъде толкова голяма. Че те просто няма да могат да си позволят да повикат пътна помощ. Правилно повикване на пътна помощ, никак не е трудно.

Какво трябва да знаем при повикване на пътна помощ

Големи билбордове с телефоните на пътнта помощ, са разположени по всички основни пътища. Както и в интернет пространството и във всички вестници. Повикване на пътна помощ не отнема много време, но понякога може да закъснеят поради големия трафик или задръстване. Вашият автомобил ще бъде репатриран до най-близкия автосервиз или паркинг. Всичко зависи от личните предпочитания на клиента и неговото финансово състояние към момента на произшествието. Специализиран транспорт ще пристигне възможно най-скоро. Вие трябва само да наберете телефонния номер на пътна помощ и да предоставите следните данни. Име и презиме на клиента, който иска специализирана пътна помощ. Телефон за контакти, където можете да се свържете с клиента. Също така, тази процедура е необходима за да се свържете със водача на специализирания камион за пътна помощ при пристигане. Точна информация за марката и модела на автомобила, който се нуждае от пътна помощ.

Какво трябва да изясните на служителите на пътна помощ

Паркът на фирмите за пътна помощ е много голям и оборудван със специализирани автомобили. Ситуацията предлага най-подходящия специализиран камион за пътна помощ. Като се има предвид критериите на дължина, общото тегло на автомобила. Височината на окачването и състоянието на авариралия автомобил. Необходимо е да се изясни, от какъв специализиран автомобил ще имате нужда. Въз основа на оценката по щетите които имате по автомобила, служителите ще ви предложат подходящия транспорт. Те ще се опитат да ви изпратят възможно най-скоро, специализиран автомобил от който имате нужда. Изясняване точката на товарене, по-точно мястото където се намира клиента. Времето за пристигане до мястото, зависи от местоположението на специализирания транспорт. Актуализиране на точката на пристигане, където искате да се вземе автомобила, след като се изтегли върху платформата.

Къде да намеря телефонният номер за повикване на пътна помощ

Ако клиентът е на работа и не може да присъства по време на репатрирането. Запишете телефона на клиента, за да го предупредите че автомобилът му е доставен до посоченият от него автосервиз. Телефонните номера на пътна помощ, може да бъдат намерете във всеки телефонен указател, по билбордовете и в интернет пространството. Най-доброто решение е да потърсите пътна помощ в интернет. В този случай ще спестите време и ще изберете най-подходящата услуга за пътна помощ. Високото качество и бързото разрешаване на проблемите с автомобила, помага да се спести време и нерви. Професионална техническа помощ по пътя от дружеството публикуван на този сайт. Това е една от основните услуги на собствениците на превозни средства в сегашните условия на пътя. Екип от квалифицирани специалисти, оборудвани с необходимата апаратура за диагностика и ремонт. Бързо ще се отзоват на посоченото място, за да ви помогнат да потеглите отново с автомобила.

Кого да потърсим за техническа помощ

Не разчитайте на занаятчийските майстори, които имат малки гаражи и работилници, да поправят скъпите ви автомобили. Най-разумното решение е, да потърсите техническата помощ от професионални автомонтьори. Най-често срещаните ситуации, които изискват спешни решения, е проблема с отварянето на вратите на автомобила. Специалното оборудване позволява да отворите бравите, без да повредите стъклата и ключалките на автомобила. Заключване на волана, това е много често срещан проблем по нашите пътища. Но за да го отключат, ще трябва да ви посети специализиран автоключар. Неизправност в двигателя, автомобилът не винаги се нуждае от транспортиране до автосервиз. Професионални автомонтьори може да поправят автомобила ви на място, тогава няма да има нужда да плащате за пътна помощ. Смяна на елементи от двигателя, аварийно подаване на стартов ток, доливане на охладителна течност, това е работата на специалистите.

Как се постига висококачествена услуга за пътна помощ

Повикване на пътна помощ. Дългогодишният опит и диагностичната апаратура, позволява да се определи точно проблема на автомобила. И ако е възможно автомобилът да бъде поправен на място, без да се ползва пътна помощ. Що се отнася до организаторите на сайта, собственика на автомобила получава пълен пакет от услуги. Квалифицирани като “техническа помощ на пътя”, защото проблемите на повреденият автомобил остава за професионалистите. Висококачествените услуги с пътна помощ, се постига чрез отговорността на всеки служител. Като се започне от диспечера който приема обаждането и свърши до доставянето на повреденият автомобил до желаното място. Всички служители от фирмите за пътна помощ, полагат постоянно грижи за своите специализирани камиони. Провеждат се постоянни проверки на превозните средства и медицински прегледи на работниците. Всяка пътна помощ в България на фирмите за репатриране, отговаря на високите изисквания на клиентите. Голям брой конкурентни фирми, предлагат пътна помощ.

Повикване на пътна помощ

Работата трябва да бъде извършена прецизно с цел. Да се предотврати по-нататъшното увреждане или неоснователното забавяне на транспорта. Времето е пари, колкото по-бързо се репатрира автомобила, толкова по-малко ще бъдат щетите причинени от тази ситуация. И много повече клиенти ще бъдат доволни от свършената работа. Репатрирането на автомобили, както и всички други сектори на услугите, трябва да се извършват на правилното ниво. Бързото транспортиране на лек автомобил няма да наруши инфраструктурата на града. Никога не се знае, кога ще получите авария. Въпреки това, пътна помощ ще помогне за намаляването на последиците. Такива услуги, са една от многото вериги за координирани пътни системи в България. Затова ако се наложи да ползвате услугите на пътна помощ. Потърсете професионалните фирми, които предоставят специализирани услуги. Никога не се доверявайте, на случайно преминаващи превозвачи, които нямат лиценз.