подаване на ток софия

Подаване на ток в софия

Подаване на ток в софия за леки, лекотоварни и товарни автомобили. Нашата фирма e специализирана в областта на услугата подаване на ток софия, за моторни превозни средства. Фирмата притежава специализиран автомобил, за подаване на ток, за град София. Тази услуга се извършва със специален блустер, 12 – 24 v който предпазва компютъра на автомобила от изгаряне. Блустерът служи да подаде необходимото напрежение към акумулатора на автомобила, без да се повреди електрическата система. В повечето случаи, когато се подаде ток от друг автомобил, инсталацията започва да пуши. Това показва че изходното напрежение на автомобила който подава ток, е много по-голямо от другия автомобил. В подобни случаи, инсталацията на автомобила се стопява и има опасност от изгаряне на целият автомобил. Посещението на специалист, се извършва в рамките на 1 час след уговорката по телефона. Специализираният екип за подаване на ток пристига до 30 минути

През колко време трябва да се зарежда акумулатора на автомобила

Акумулаторът трябва да се зарежда периодично, на всеки шест месеца с токоизправител. Най-честите проблеми с изтощен акумулатор са, забравените светлини. При няколко такива случая, акумулаторът може да излезе извън строя. Друга причина за изтощен акумулатор, може да се окаже повреден алтернатор. За това на всеки две години проверявайте, състоянието на четките в алтернатора. При нужда от ремонт потърсете електро специалист. Хлабавият ремък на алтернатора, също може да окаже влияние за спадането на напрежението. Когато напрежението в акумулатора падне, проверете хлабината на ремъка на алтернатора. Зареждането на акумулатора, трябва да се осъществява постепенно, в порядъка на 24 часа. Нашата компания предлага подаване на ток в София и доставка на всички видове акумулатори. Цената за посещението през деня е 50 лева, а след 21.00 часа е 60 лева. Услугата подаването на стартов ток за товарните автомобили и автобуси за района на София е 60 лева.

Какви са причините за безуспешното запалване на двигателя

Подаване на ток софия. Причини за безуспешното запалване на двигателя, може да се окажат редица компоненти на автомобила. Най често срещаните проблеми в автомобила са изгорели свещи. Колкото пъти да стартирате двигателя, той няма да запали докато не се сменят подгряващите свещи. Препоръчваме Ви, при смяната на подгряващите свещи да се подменят в комплект. През зимният период горивото на дизеловият автомобил замръзва, причините може да бъдат няколко. Съдържанието на вода в горивото, е най често срещаният проблем при дизеловите двигатели. Понякога се случва филтъра на горивото да замръзне. Това показва, че има голямо съдържание на парафин в горивото. Този проблем се отстранява, като смените старият горивен филтър с нов. Стартерът е основният ключов механизъм, при запалването на двигателя. За да бъде стартиран двигателя нормално е необходим силен стартов ток. Ако се подаде по голямо напрежение към електрическата система на автомобила стартера може да изгори напълно.

Какви грешки се допускат при подаване на ток софия

Подаване на ток софия включва, измерване на напрежението на акумулатора и замерване напрежението на алтернатора. Изчакване, докато акумулатора на автомобила се възстанови напълно. Ако се окаже че акумулатора е негоден за работа, нашите специалисти ще ви го подменят с нов. Гаранцията на всички видове акумулатори е 2 години. Най често допусканите грешки при подаване на ток са, изгарянето на свещите за първоначално подгряване. Когато подавате ток, изчакайте лампата за подгряване да изгасне и релето на подгряващите свещи да изключи. След това може да включите, стартовият бутон на блустера. По този начин, не съществува никаква опасност, от изгарянето на свещите. Често се случва когато се подава ток от друг автомобил, стартера да върти продължително време. Продължителното въртене на стартера, води до изгаряне на ротора и основата на четките. Ако автомобилът не запали, потърсете специалист, или професионална фирма за пътна помощ в София.