Пътна помощ

0899 79 99 99

Превоз на автомобили

Услуги за превоз на автомобили.

Доставка на превозно средство може да бъде досадно и скъпо преживяване. Искате да сте сигурни, че работите с най-добрата компания за автотранспорт при най-добрите им цени. Превозните средства са втората най-голяма покупка, която правим. Важно е да се чувствате сигурни, когато трябва да преместите колата си. Превоз на автомобили. Най-важното нещо, което трябва да направите при превоз на автомобил е да проучите компаниите за автотранспорт. И да сравните техните услуги, история и цени. Разберете кой превозвач е най-подходящ за вашите транспортни нужди и бюджет. Говорете с тях директно, за да усетите техните стилове на комуникация и опит в автомобилния транспорт. Компанията Пътна Помощ Албена Експрес ви позволява да правите всички тези неща в една платформа.

Превоз на автомобили от врата до врата

Доставката на превозни средства от врата до врата се осигурява от повечето компании за автомобилен транспорт в България. Фирмата за автотранспорт взема и доставя автомобила Ви възможно най-близо до вашата врата. Имате ли нужда от превозно средство, което да бъде транспортирано в последния момент или да бъде на определено място до краен срок? Много компании за автотранспорт предлагат услуги, които могат да ускорят процеса на доставка на вашия автомобил. Обикновено тази услуга се осъществява в рамките от 24 до 48 часа, след като направите поръчка към фирма за автомобилен транспорт. Разберете колко време отнема пристигането на специализиран камион за автотранспорт. Ако трябва да преместите луксозното си превозно средство, да изпратите класически автомобил или да транспортирате състезателен автомобил. Затвореният автотранспорт може да бъде най-предпочитаният от вас вид услуга.

Затворен и отворен превоз на автомобили

Покритият автомобилен транспорт осигурява най-голяма защита за вашия автомобил по време на транспортиране. По този начин можете да защитите автомобила си от метеорологични условия, мръсотия, отломки и други елементи, които може да срещнете при открит автомобилен транспорт. Превозът в затворено превозно средство обикновено струва малко повече от открития транспорт. Но ние препоръчваме този тип услуги за специални автомобили, които са деликатни, имат висока сантиментална стойност или струват над 50 000 лева или повече. Отвореният автомобилен транспорт за превозни средства е отраслов стандарт. Виждали сте тези автомобилни превозвачи по пътя безброй пъти, движещи се с множество коли. Независимо дали премествате нов или употребяван автомобил, откритият транспорт е най-евтиният начин за превоз на автомобили. Приблизително 90% от услугите за автомобилен транспорт се извършват с отворена платформа която предоставя най-доброто покритие и най-добрите цени.

Цена за превоз на автомобили

Когато става въпрос за открит транспорт за превозни средства, просветът е важен. Колкото по-близо е превозното средство до земята, толкова по-голям е шансът да възникнат щети. За да се предотврати това, препоръчва се превоза на ниски и спортни автомобили да се извършва със специализирани автомобили. Средната цена за превоз на автомобили, използващи компании за автотранспорт в Република България е около 1 лев на километър. Разбира се, цената за превоз на автомобили зависи от няколко фактора: Разстояние : Разстоянието е основният фактор, изчислен в цената за превоз на автомобили. Ако не извършвате превоз на дълъг път, това ще струва по-малко като цяло, но ще бъде по-висока цена на километър. Това е пряко свързано с количеството гориво, използвано за транспортиране на вашия автомобил. Височина на превозното средство : При превоз на автомобили, височината има значение за цената. Затова при превоз на високи превозни средства, цената за превоз е по-висока.

Цена за превоз на автомобили

Дължина на превозното средство : Някои транспортни компании използват дължината на превозното средство за изчисляване на разходите за превоз на автомобили. Средната дължина на седана е 4 метра, превозните средства под тази дължина стават желани и по-евтини за превоз. Превозните средства с дължина повече от 4 метра стават по-сложни, за да се поберат в превозното средство. Което от своя страна кара компаниите за автотранспорт да увеличат разходите. Марка и модел на превозното средство: Марката и моделът на превозното средство е фактор, който влиза в цената на доставката на автомобил. Поради което компанията за превоз на автомобили ви пита за тези подробности, когато създавате списък с превозни средства. Колкото по-голямо е превозното средство или колкото повече тегло се добави към камиона за превоз на автомобили, толкова по-висока е цената за превоз на превозното средство.

Цена за превоз на автомобили през лятото и през зимата

Сезонност : Доставката на превозно средство през летните месеци струва по-малко от колкото доставката на автомобили през зимата. В много райони на Република България снегът и ледът влияят на типичните пътни платна, което потенциално води до по-висока цена на превоза на автомобили. Ако все още сте любопитни за това какво струва превоза на вашия автомобил, камион или микробус. Можете да посетите сайта на пътна помощ Албена Експрес и да проверите разходите за превоз, който включва стотици пратки за автомобилен транспорт. В сайта ще намерите колко струва превоза на автомобил в страната или колко струва да превозите автомобила в международен план или международно ниво. Направете списък, за да получите оферти директно от компаниите за автотранспорт на вашата конкретна пратка.

Подготовка на вашия автомобил за превоз

Ако желаете да превозите автомобила си на далечно разстояние трябва да спазвате следните изисквания: Оставете само четвърт резервоар с гориво в резервоара. Измийте и почистете колата си изцяло, отвътре и отвън. Проверете всички течности в колата си. Предупредете вашия механик за всякакви течове. Проверете заряда на акумулатора и налягането в гумите. Направете висококачествени снимки при издаване на автомобила за превоз. Отстранете всички орнаменти като багажници на покрива, спойлери, антена и така нататък. Премахнете всички стикери на предното стъкло като пътни такси и други. Извадете всички лични вещи от автомобила. Оставете в багажника само резервна гума, крик и светлоотразителен триъгълник. Заедно с прегледите на превозвачите и подготовката на превозното средство трябва да отделите време, за да разгледате възможностите си за застраховка на товари. Прегледайте подробностите за застрахователното покритие.

Застрахователно покритие за превоз на автомобили

Препоръчваме Ви, да се свържете с доставчика на автомобилно застраховане и да попитате какво покритие имате за транспортиране. След това разгледайте карго застраховките за да разберете кои са най-добрите ви възможности за покритие. Застрахователното покритие е много важно по време на транспортиране. Проверете информацията за сертификата при отбелязаната застрахователна компания или Министерството на транспорта. Независимо дали премествате или просто сте закупили автомобил от страната или от чужбина. Пътна помощ Албена Експрес може да премахне стреса от транспортиране на вашето превозно средство. Имайте предвид, че по-бързата доставка може да доведе до по-скъпа обща цена за доставка. Използването на компанията пътна помощ Албена Експрес за превоз на автомобили в страната означава, че сте подкрепени от безопасна доставка с най-добри цени.

Превоз на автомобили с Пътна помощ Албена Експрес

Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато превозвате автомобили от една държава до друга държава. Уверете се, че знаете с какви компании трябва да работите, за да актуализирате лиценза и регистрацията си, ако се премествате. Първото нещо, което ще искате да направите, е да получите оферти, за да изпратите автомобила си в друга държава. Това е чудесен начин да проверите разходите за изпращане на вашето превозно средство, да получите отзиви за автомобилните превозвачи и да говорите директно с тях. За да транспортират превозно средство до друга държава, компаниите за превоз на автомобили са длъжни да получат номер на МПС от АПИ на автомобилните превозвачи. Важно е да проверите профила на транспортиращата компания, за да видите техния идентификационен номер. Когато използвате Пътна Помощ Албена Експрес за превоз на автомобили в друга държава, вие не само можете да комуникирате директно с превозвача. Но екипът за поддръжка Пътна помощ Албена Експрес е на ваше разположение 7 дни в седмицата.