Предимства на пътна помощ

предимства на пътна помощ

Предимства на пътна помощ.

Спуканата гума, повреденият акумулатор или други незначителни механични смущения могат да попречат на гладкото движение на вашият автомобил. Това дори може да бъде плашещо, ако колата ви се повреди в неизвестен район. И така, сега е моментът спешната пътна помощ да ви се притече на помощ. Предимства на пътна помощ. Пътна помощ се предоставя от застрахователните компании като функция, която допълва предимствата на основната си застрахователна гаранция. Не всички застрахователни компании обаче предоставят тази функция в пълен размер. Застраховката предлага редица ползи от Пътна помощ за вас като притежател на полица за автомобилна застраховка и ето някои общи услуги, които се предоставят от фирмите за пътна помощ в страната.

 • Теглене
 • Мобилен сервиз
 • Подаване на ток
 • Спешна помощ 24/7
 • Доставка на гориво
 • Смяна на спукана гума
 • Отключване на автомобила
 • Алтернативен транспорт и настаняване
 • Процедура и предимства на пътна помощ

  По принцип всички тези услуги са безплатни, но в някои случаи трябва да поемете определени разходи, като например. Ако сте заредили грешно гориво, тогава ще трябва да платите за смяна на горивото по-късно, ако автомобилът ви трябва да бъде теглен. Някои застрахователни компании също предоставят необходимата помощ за удължаване на застраховката на превозно средство. Услугите на пътна помощ могат да бъдат по-полезни по време на дъждовния сезон, защото тогава автомобилите са по-уязвими към повреди. Ако вашата полица за автомобилна застраховка е включена с функцията пътна помощ, тогава няма причина да се паникьосвате и да се притеснявате. Ако имате проблем с автомобила си на пътя, като например спукана гума, автомобилът е без гориво или други аварийни ситуации. Първо, обезопасете автомобила си. След това се свържете с вашата автомобилна застрахователна компания, за да поискате спешна помощ.

  Имате ли нужда от спешна помощ?

  Освен това те незабавно ще изпратят помощ и механичен екипаж до точката, в която се намирате. Те могат също да предложат незабавни услуги по теглене, ако проблемът с колата ви се чувства доста сложен. Аварийната помощ на пътя е важен аспект от поддържането и защитата на вашия автомобил. Особено ако автомобилът ви е на относително напреднала възраст над 5 години. В случай на щети, аварии или други извънредни ситуации на пътя, услугата пътна помощ ще бъде от голяма полза. Ето защо е по-добре да изберете полица за автомобилна застраховка. Която предоставя доста изчерпателна функция на пътна помощ, въпреки че ще има малки допълнителни разходи. Ако вашата полица за автомобилна застраховка не е включена с функцията пътна помощ, моля, добавете я. За допълнителна информация някои производители на автомобилни марки също предоставят безплатни услуги за пътна помощ като форма на обслужване на своите клиенти.