съвети за шофиране

Денонощна пътна помощ в София за леки, лекототоварни, товарни и тежкотоварни автомобили, джипове, автобуси, пътно-строителна техника

проектиране

Пътна помощ Албена Експрес предлага и други услуги както за пътна помощ, така и за подаване на стартов ток, доставка на гориво и др.

дизайн на стелажни системи

Специализираните автомобилни услуги се ограничават до работа в една област по техен избор. Около половината от тези автосервизи предлагат мобилен сервиз.

Предназначение на платформата

Платформата за пътна помощ е предназначена, да изтегли автомобила, посредством електрическа или хидравлична лебедка. Предназначение на платформата. Хидравличните платформи се произвеждат и монтират, на различни видове микробуси и камиони, в зависимост от тонажа им. Платформите за пътна помощ, се разделят на два вида. Те могат да бъдат обикновени и хидравлични. Обикновените платформи за пътна помощ, са разпространени най-много. Репатрирането на автомобили, с обикновена платформа, се осъществява бавно и не много сигурно. За товарене и разтоварване на автомобили от обикновена платформа, се изисква много повече време, отколкото с хидравличната. Обикновената платформа е оборудвана с пътеки, чрез които се осъществява качването и свалянето на автомобила. През зимния сезон, се появява проблеми при прибирането на пътеките. Причината за това е натрупването на много лед между пътеките. Почти всички обикновени платформи са оборудвани с електрически лебедки.

Какво е предназначение на платформата за пътна помощ

Предназначение на платформата. За разлика от тях, хидравличната платформа се ползва с по-голямо предпочитание. С нея се работи много лесно, бързо и безопасно. Много фирми предлагат услугата пътна помощ. Но когато стане въпрос за специализирана пътна помощ, компаниите се ограничават значително много. За съжаление в нашата страна, все още няма завод за производство на хидравлични платформи. Един такъв специализиран камион за пътна помощ струва цяло състояние, особено ако се поръчва като нов. Затова, не всяка компания за пътна помощ, може да си позволи този лукс. В България има само няколко такива фирми с хидравлични платформи. Почти всички автомобили с хидравлични платформи, са внос от чужбина. Хидравличните платформи са предназначени за извършване на товарна дейност, с тежко катастрофирали автомобили. Те притежават голяма функционалност, която улеснява оператора на машината да работи безпроблемно. Подобни платформи с лебедки предлагат само професионалните компании за пътна помощ. Актуална информация за лебедки и хидравлични платформи може да намерите във този сайт.

Какво осигурява хидравличната платформа за пътна помощ

Хидравличната платформа, е оборудвана с хидравлична лебедка, за изтегляне на товари до 30 тона. Тя се монтира, в средата на предният край на платформата и може да се движи в двете посоки. Платформата се предлага в няколко варианта, в зависимост от размера и товароносимостта. Закрепващите елементи, са наредени в двата странични края на платформата, те служат за укрепване на различни товари. Платформата за пътна помощ, предлага неограничени възможности, за товарене и разтоварване на автомобили и камиони. Гладката повърхност на платформата, спомага за качването и свалянето на, автомобили и камиони с блокирали колела. Хидравличната платформа, притежава такива качества че може да изтегли автомобила за отрицателно време. Актуална информация за репатриране на камиони, може да видите в сайта на пътна помощ за камиони.