препоръка за бременни жени

Препоръка за бременни жени

Някой изгражда кариера, някой вече отглежда децата си и някой е само на крачка от вдъхновеното щастие. Очаквайки момента на появата на малкото чудо на светлината. Бременната жена, надценяване на стойността на всички от живота си, опитвайки се да се премахнат всички негативни неща. Които са свързани със стресови ситуации, без правилно хранене, физическа активност и други фактори. Които влияят на състоянието и здравето на нероденото бебе. За всекидневния ден, занимаващ се с ритъма на живота, бяха добавени посещения на гинеколога. В края на краищата, най-важното за този период е провеждането на тестове. Мониторингът и диагностицирането на нейното здраве и здравето на бебето. Препоръка за бременни жени, как да управлявате автомобила по време на бременност. Какво трябва да направи една жена по време на бременност, когато управлява автомобила ? Премислете добре нещата, когато сте бременна и преди да тръгнете да управлявате лекия си автомобил.

Рискът при управление на автомобила от бременни жени

Общественият транспорт е пълен с външни лица от всякакъв вид, той може да причини сериозни щети на вашия корем. Миризми, които дразнят обонятелната система, недостигът на кислород в клетките причинява редица болести, всичко това води до лошо здраве и гадене. А рискът от заразяване на различни заболявания, дава огромен плюс при управление на автомобила. Свобода на движението, наличието на вашето място в автомобила, тишина или музикални композиции които са подходящи за вас. Винаги може да спрете, да се нахраните или да почивате, това е още едно положително място за шофиране по време на бременност. Липсата на автомобил ви кара да чакате обществения транспорт на спирки при всякакви метеорологични условия. Несъмнено минусът, както за големия град, така и за бременните жени, шофирането, наличието на постоянни задръствания, огромния поток от автомобили. Не бива да забравяме и за повишената концентрация. Друг стрес е наличието на неадекватни и злонамерени шофьори.

Препоръка за бременни жени при управление на автомобила

Ако седите повече от 45 минути зад волана, може да доведе до стагнация на кръвообращението, подуване на краката и разширяване на вените. Рискът от инциденти е изпълнен с непредсказуеми последици. Отрицателни моменти, шофиране на автомобила по време на бременност. Не са сложни правила за управление на автомобила по време на бременност. Проверявайте внимателно състоянието на автомобила си, защото проблемите може да възникнат в най-неподходящия момент. Нагласете огледалата и седалката в положение, което е удобно за вас. Разстоянието между вас и волана трябва да бъде най-малко 10 сантиметра. Не забравяйте, че коремът ви постоянно расте. Носете винаги личния си паспорт и картата за бременност. Поставете предпазния колан, така че колана да не стяга корема ви. Помислете за маршрута, изберете регулируеми кръстовища с добро осветление. Опитайте се да спазвате и да не нарушавате закона за движение по пътищата.

Какво трябва да направите при авария

Шофирането с автомобил по време на бременност, не важи за вас със специална позиция и снизходителност. Срещите с полицейските служители и глобите, може да бъдат допълнителни стресови ситуации. През зимата, особено когато пътя е заледен, добрата подготовка и оборудване на автомобила ще ви спаси от излишен стрес. Зимният период не е препоръчителен за шофиране, по добре е да помолите някой от близките ви, да ви закара до където пожелаете. За голямо съжаление пътните аварии не са необичайни. По време на бременността това е най-силният стрес и опасност както за майката, така и за бебето. За това първо трябва да се успокоите, включете аварийните светлини. Оценете своето състояние и се обадете на бърза помощ. Не забравяйте да опишете всичко, дори и най-малката щета. Помощта на хората около вас, също няма да бъде излишна. И чак тогава пристъпете към регистриране на произшествието. Обадете се на телефон 112 и на застрахователния си агент.

Препоръка за бременни жени

Никога и по никакъв начин не решавайте проблемите си сами. В деня на произшествието посетете вашия лекар и му обяснете подробно какво се е случило с вас. Можете да поръчате допълнителни проучвания, за да сте сигурни че вашето състояние е задоволително. Не шофирайте докато сте бременна, ако имате контракции, високо кръвно налягане и силно подпухналост на корема. Противопоказанията като заплахата от прекъсване на бременност, преждевременно раждане, заплахата от отлепване на плацентата, прееклампсия, околоплодна течност. Колко невероятно и красиво е, жена която носи в корема си малко чудо, показвайки цялата си женственост и уязвимост. Това е силен и смел човек, с многобройни идеи и мисли в главата, които няма да позволят на себе си и бебето някакви обиди. Това е човек който е способен на всичко, за да защити своята рожба когато има нужда.

Стреса при бременните жени

Препоръка за бременни жени – какво трябва да знаете. Шофирането по време на бременността дава на жената свобода на действие, изпълнението на грандиозни планове и положителни емоции. Защото тя винаги трябва и винаги има време преди раждането на детето. В тази еуфория, бъдещата майка не трябва да позволява наличието на най-силните емоции и стрес. Защитете се от тежки последствия и нарушения, причинени от сложни ситуации. Не спазвайте трудните правила за шофиране във вашата ситуация. Не пренебрегвайте безопасността на различни устройства за бременни жени. Слушайте себе си и вашето здраве. Не забравяйте, че сте заобиколени от близки роднини, на които могат да бъдат поверени някои дела, не се колебайте да ги питате за това. Пътувайки в градския транспорт винаги отстъпвайте мястото си на бременна жена. Това ще я направи много щастлива и ще и даде добро настроение и доставка на светлина.