Пътна помощ

0899 79 99 99

Професионална помощ

Професионална помощ.

Компаниите за пътна помощ, са били винаги полезни и ще бъдат полезни, за много хора, които притежават автомобили. Шофьорите които са изпаднали, в затруднение и нямат друг изход, винаги търсят помощ, от фирмите които предлагат пътна помощ. Аварията на автомобила, изчерпването на горивото, повредата на двигателя и липсата на ток в акумулатора, са много неприятни неща. Но Вие трябва да сте сигурни, че съществуват и такива хора, които се занимават точно с такава дейност. Те са на Ваше разположение, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Компаниите за професионална пътна помощ, оказват пълно съдействие, при ПТП и аварии. Те работят с професионална техника и нямат нужда от съдействието на други фирми. Техните специализирани камиони са оборудвани с последен модел техника и извършват всякакви трудни задачи. Когато имате нужда от помощ търсете професионалните компании за пътна помощ в София.

Какви услуги предоставят специализираните фирми за пътна помощ във страната

Не всички фирми за пътна помощ, предлагат мобилен сервиз. Такава услуга, може да Ви предложи само, професионална фирма за пътна помощ. Услугите които предлагат, дружествата за пътна помощ, са няколко на брой. Диагностика на автомобила на място, където е закъсал. Малък ремонт на пътя, ако няма нужда от допълнителни авточасти. Отстраняването на повредата, се извършва от опитен специалист – автомонтьор. Седемдесет процента от случаите на аварирали автомобили, нямат нужда от репатриране. Всички професионалните фирми, които предлагат услугата пътна помощ, разполагат и с мобилен сервиз. Отстраняването на повредата, се осъществява на место. При тежко пътно транспортно произшествие, където няма възможност за ремонтиране на автомобила на место, се репатрира до автосервиз. Ако клиентът се нуждае от спешно пътуване, фирмата осигурява служебен автомобил който ще го закара до желаното място. Редовните и корпоративните клиенти получават отстъпки.

Какви услуги предлага професионална пътна помощ

Професионалните компании за пътна помощ предлагат различни видове услуги. Те предоставят професионални и качествени услуги и същевременно гарантират сигурността на превоза. Служителите на професионалните компании за пътна помощ, притежават добри умения и бързо се адаптират към дадената ситуация. Услугите които предлагат професионалните компании за пътна помощ, се характеризират с голяма отговорност и коректност. Превозът на аварирал автомобил е тяхна основна задача, която служителите на компанията извършват с най-голямо удоволствие. Услугите като подаване на стартов ток на автомобила, доставката на гориво и отключването на автомобила е допълнителна екстра. Всички големи компании за пътна помощ, предлагат различни видове услуги. Като това може да бъде, превоз на автомобили, превоз на микробуси, камиони, автобуси и всякакъв вид техника. От Ваша страна е необходимо само, да наберете телефоните на фирмите за пътна помощ.

С каква техника разполагат професионалните компании за пътна помощ

Компаниите за професионална пътна помощ, притежават по няколко специализирани автомобила. Техните автомобили са оборудвани с хидравлични платформи за превоз на автомобили, микробуси и камиони. Всеки специализиран камион, притежава мощна хидравлична лебедка за изтегляне на техника и товари до 20 тона. При тези компании, превозът на автомобили и камиони се извършва по най-прецизен начин, като се гарантира качеството на превоза. Всички специализирани камиони за пътна помощ, са снабдени с допълнителна вилица за репатриране на втори автомобил. В техните автопаркове, може да намерите специализираната техника от която имате нужда. Ако имате нужда от превоз на няколко автомобила, професионалните компании за пътна помощ ще решат проблема веднага. Професионалните компании за пътна помощ паяк, разполагат със специализирани камиони тип паяк. Информация за лицензираните компании, ще намерите в нашите страници.