Категория услуги

Услуги

Услуги

Нашите услуги за пътна помощПрофесионална фирма за Пътна Помощ Албена Експрес предлага услуги свързани с превоз и репатриране на всички видове моторни превозни средства. Включително и тежка селскостопанска и строителна техника, подавате на стартов ток за автомобили и...

Безопасност за малки бебета

Безопасност за малки бебета

Безопасност за малки бебетаАко проведете разговор с обикновен човек по темата за удобство в автомобила, тогава за него основното ще бъде удобството и комфорта за шофиране. Всеки автомобилен шофьор, знае че пътуването е свързано с много неприятности и изненади. За...

пътна помощ за бусове

Пътна помощ за Бусове

Нашата компания предлага конкурентен и сигурен превоз и пътна помощ за бусове с обща маса до 8 тона. Фирмата предлага репатриране на бусове, независимо от дължината и параметрите на буса. Компанията е изградила собствена мрежа, на територията на цялата страна за превоз и репатриране на бусове. Главната цел на нашата компания е, бърза и качествена доставка на лекотоварни бусове. Разполагаме с автопарк и платен паркинг за няколко автомобила и специализиран автосервиз. Албена Експрес е репатрираща фирма, с дългогодишен опит в областта на превоза на бусове. Екипът ни е обучен да работи с професионална техника, свързана с качество и отговорност. Транспортните средства които притежаваме, са оборудвани с хидравлични платформи и лебедки. Предлагаме специализирана пътна помощ за бусове до осем тона. Извършваме специализиран превоз на товарни бусове в страната. Предоставяме специализиран превоз на лекотоварни бусове за Европа.

Какви документи са нужни за пътна помощ за бусове

Какви документи са необходими за извършване на такава услуга. За да бъде извършена тази услуга, водачът на моторното превозно средство трябва да има нужната квалификация. Водачът на специализираният камион, трябва да притежава „С“ категория за превоз на камиони до 7.5 тона. Фирмата трябва да има валиден лиценз, за превоз на бусове. Картата за професионална компетентност, трябва да се носи винаги от водача на репатриращият камион. При внезапна проверка от контролните органи, тя се представя на длъжностното лице, което извършва проверката. Всички документи които се изискват от контролните органи, трябва да се носят в камиона и да се съхраняват в папка. Това е стандартен превоз, който е утвърден от органите на Агенция Пътна Инфраструктура в България. Общо взето, това са всички необходими документи за извършването на репатриране на бусове. Ако имате нужда от пътна помощ за бусове потърсете фирмите във страната.

Как се транспортират два буса с пътна помощ

Превозът на два буса едновременно, е наше предимство пред всички останали фирми за репатриране на бусове. Предлагаме превоз на бусове, с камион който е снабден със хидравлична платформа и лебедка. Специализираните ни камиони са снабдени със допълнителна вилица, със товароносимост до осем тона. Извършваме репатриране на бусове и техника в страната и чужбина на конкурентни цени. Нашата компания предлага репатриране на бусове и микробуси от всички краища на Европа. Предлагаме компетентно съдействие при избор и закупуване на лекотоварни автомобили, от всички страни на Европейския съюз. Услугата за репатриране, на всеки лекотоварен автомобил, се заплаща задължително, след издаването на фактурата. Ако сте закъсали по технически причини, или сте претърпели пътно-транспортно произшествие, потърсете в интернет пътна помощ за бусове. Компанията Ви пожелава безаварийно пътуване във страната и чужбина.

Service category

Галерия

Нашите клиенти

Мотокари Linde

мотокари

Стелажни системи София

стелажни системи
road assistance for trucks

Пътна помощ

road assistance for europe

Пътна помощ

road assistance bulgaria

Пътна помощ

road assistance

Пътна помощ