пътна помощ за бусове

Пътна помощ за бусове

Нашата компания предлага конкурентен и сигурен превоз, на бусове с обща маса до 8 тона. Фирмата предлага репатриране на бусове, независимо от дължината и параметрите на буса. Компанията е изградила собствена мрежа, на територията на цялата страна за превоз и репатриране на товари. Главната цел на нашата компания е, бърза и качествена доставка на лекотоварни бусове. Разполагаме с автопарк и платен паркинг за няколко автомобила, при липса на автосервиз. Албена Експрес е репатрираща фирма, с дългогодишен опит в областта на превоза на автомобили. Екипът ни е обучен да работи с професионална техника, свързана с качество и отговорност. Транспортните средства които притежаваме, са оборудвани с хидравлични платформи и лебедки. Предлагаме специализирана пътна помощ за бусове до осем тона. Извършваме специализиран превоз на товарни бусове в страната. Предоставяме специализиран превоз на лекотоварни бусове в цяла Европа

Пътна помощ за бусове

В този параграф ще коментираме, как се извършва превоза на бус. Малко са фирмите за пътна помощ за бусове, които притежават специализирани камиони. Ако се появи клиент за превоз на два буса, превозът ще се осъществи много бързо. Вилицата за втория автомобил е голямо предимство при репатриране на бусове. Ако закупите два буса от Европа, може да ги докарате с камион който е оборудван с вилица. Първият бус се изтегля върху платформата и се привързва с колани. След това вторият се качва на вилицата и се привързва за очилата, така че да няма опасност от падане. Когато се репатрира бус на вилица, специалната дъска се монтира задължително на задната врата. Кабелът който захранва стоповете на дъската, се включва към буксата на камиона. По този начин, водачите на моторните превозни средства, ще са сигнализирани за предприеманите маневри.

Пътна помощ за бусове

Да разгледаме какви документи са необходими за извършване на такава услуга. За да бъде извършена тази услуга, водачът на моторното превозно средство трябва да има нужната квалификация. Водачът на специализираният камион, трябва да притежава „С“ категория за превоз на камиони до 7.5 тона. Фирмата трябва да има валиден лиценз, за превоз на автомобили и камиони. Картата за професионална компетентност, трябва да се носи винаги от водача на репатриращият камион. При внезапна проверка от контролните органи, тя се представя на длъжностното лице, което извършва проверката. Всички документи които се изискват от контролните органи, трябва да се носят в камиона и да се съхраняват в папка. Това е стандартен превоз, който е утвърден от органите на Агенция Пътна Инфраструктура в България. Общо взето, това са всички необходими документи за извършването на репатриране на бусове с вилица. Ако имате нужда от пътна помощ търсете фирмите за репатриране на бусове.

Пътна помощ за бусове

Превозът на два буса едновременно, е наше предимство пред всички останали фирми за репатриране и пътна помощ за бусове. Предлагаме пътна помощ за бусове, с камион който е снабден с хидравлична платформа и лебедка. Специализираният камион е снабден с допълнителна вилица, с товароносимост от 8 тона. Извършваме репатриране на бусове и техника в страната и чужбина на конкурентни цени. Нашата компания предлага репатриране на бусове и микробуси от всички краища на Европа. Предлагаме компетентно съдействие при избор и закупуване на лекотоварни автомобили, от всички страни на Европейския съюз. Услугата за репатриране, на всеки лекотоварен автомобил, се заплаща задължително, след издаването на фактурата. Ако сте закъсали по технически причини, или сте претърпели пътно-транспортно произшествие, позвънете на нашите телефони. Или потърсете фирмите за репатриране на бусове в София. Компанията Ви пожелава безаварийно пътуване в страната и чужбина.