пътна помощ за българия

Професионалните фирми които предлагат пътна помощ за България, осигуряват високо качество при репатрирането на автомобили и камиони. Коректното отношение и сигурността, поставят на челни редици специализираните фирми за репатриране на автомобили и камиони. Тази услуга е създадена с цел, репатриране на автомобили и камиони за района на цяла България. Нашата компания предлага максимална сигурност на клиента, при репатриране на автомобили с пътна помощ в България. Определянето на цените за услугата се влияе от показатели, които са съвкупност от степента и сложността на товаро – разтоварната дейност. За репатриране на всеки автомобил, цената се определя от разстоянието и ситуацията в която се намира автомобила. За товарните автомобили, цената за репатриране се определя от тонажа и дължината на композицията. За всяка друга техника, цената се определя от тонажа и вида на техниката. Цената за репатрирането на автомобил или камион след 21:00 часа се увеличава с 50 %.

Пътна помощ за България

Цената на репатриране на автомобили и камиони, се договаря предварително с клиентите, така че те да останат доволни. Индивидуалният подход и коректното отношение към клиентите, поставя нашата компания на челни редици сред водещите фирми в България. До настоящият момент, ние сме спечелили доверието на много клиенти и фирми, които разполагат с автомобили, микробуси и камиони. Качеството което предлагат нашите механици, при превоза и репатрирането на автомобили и камиони, печели голямо доверие сред хората. Огромна награда за нас е, да знаем че помагаме на нашите клиенти при всякакви ситуации. Това дава отлични резултати, за развитието на фирма Албена Експрес, при извършването на услугата пътна помощ за България. Със всеки изминал ден, нашата компания продължава да разширява дейността си, както в България така и в чужбина. Нашата компания разчита на професионалната специализирана техника с която разполага, за превоза на автомобили и камиони.

Пътна помощ за България

За превоз на автомобили и камиони за района на България, се изискват отговорни кадри и специализиран камион. При осъществяването на превоз за автомобил или камион на дълго разстояние в България, реализираната печалба ще е доста голяма. Всяка фирма за пътна помощ в България цели да извършва дълги курсове, за да реализира по-добра печалба. С извършването на дълъг курс разходите за горивото намаляват, а печалбата се увеличава. Но за съжаление дългите курсове в България, за превоз на автомобили и камиони са голяма рядкост. Повечето клиенти предпочитат, превозът на лекият автомобил да се осъществи с еластично въже. А транспортните фирми които разполагат с повече фирмени камиони, ги изтеглят на твърд буксир. Услугата пътна помощ за България се предлага от много компании, които се занимават с тази дейност. Конкурентните компании за пътна помощ, които извършват такива услуги, предлагат ниски цени за репатриране на автомобили и камиони.

Пътна помощ за България

Целите, които сме си поставили за бъдещето развитие на фирма Албена Експрес, са пълното покритие за репатриране в цяла България. Услугата пътна помощ, се извършва основно на територията на Република България. Товаро – разтоварната дейност при репатриране на автомобили, се осъществява с хидравлична платформа. Това е най-сигурният и бърз начин за репатриране на автомобили. Услугата пътна помощ за България се предлага 24 часа от компаниите в България. С многобройният парк от специализирани автомобили, ние се стремим да покриваме района на цяла България. Разчитаме на превъзходната си техника и отлично обученият персонал, за да окажем нужната помощ на пострадалите. Денонощните ни телефони, са на ваше разположение 24 часа и 365 дни в годината. Ако ви е необходима незабавна помощ не се колебайте да потърсите услугите на компания която предлага пътна помощ за България. Призоваваме Ви да спазвате правилника и закона за движение по пътищата.

Вид на МПС

Пътна помощ за България

Пълен Празен

Автомобили 1 лв./км. 1лв./км.
Джипове 1,50лв./км. 1лв./км.
Бусове 1,50лв./км. 1лв./км.
Камиони 2 – 8 лв./км.
Мотокари и пътностроителна техника 1,50лв./км. 1,50лв./км.
За нощна тарифа след 20:00 часа до 07:00 часа се начислява +50%