пътна помощ за джипове

Пътна помощ за джипове, с блокирали скоростни кутии и блокирали колелета. Изтегляне на джипове от разстояние до 200 метра, с хидравлична лебедка. Изваждане на джипове от трудно достъпни места като; кал, мочурища, канавки, дерета, реки, изкопи и пропасти. Нашата фирма разполага с най-модерната пътна помощ за джипове. Ние Ви гарантираме 100% надеждност и голям периметър на действие при репатриране. Ако имате проблеми с вземането на решение относно вашият автомобил, можете да се обърнете към нашите специалисти. Те ще Ви насочат към правилния избор за вземане на решения. Ще получите съвети и подробна информация, за ремонта на вашият автомобил. Предлагаме превоз и репатриране на джипове 4 X 4 при ПТП и Аварии. Специализираните ни камиони са оборудвани с автоматични хидравлични платформи, за репатриране на джипове с повредена трансмисия и ходова част. Ние предлагаме голям диапазон на покритие, който обхваща района на България и Европа.

Какво предлага нашата компания за пътна помощ за джипове

Нашата компания предлага репатриране на аварирали и катастрофирали джипове с хидравлична платформа. Предлагаме превоз на джипове 4 X 4 с технически повреди с крикове за позициониране. Услугата която предлагаме на нашите клиенти, е свързана с качество и отговорност при товарене и разтоварване на джипове. Конструкцията на нашите специализирани автомобили, е съобразена с максимална степен на товарене. Камионите са произведени в Германия и отговарят на всички стандарти, за превоз и репатриране, на автомобили и джипове. Камионите с които работим, са оборудвани със сигнални лампи. Нашите специализирани камиони, са надеждно оборудвани със специални колани, издържащи на много голямо натоварване. Сигурното укрепване на товара, осигурява висока степен на безопасност по време на движение. Професионалният превозвач, ще Ви гарантира, сигурен и надежден транспорт, влагайки максимално качество в поставен срок. Също така предлагаме диагностика и ремонт, на авариралите автомобили на място. Можем да осигурим и автосервиз.

Какво може да се случи ако дърпате джип с автоматична скоростна кутия

Ако тръгнете да теглите джип с автоматична скоростна кутия, с обикновена пътна помощ, повредите ще се увеличат доста повече. Този начин на теглене, може да създаде редица опасности при изтеглянето на джипа. Възможностите за по-големи щети, ще се увеличат значително и съществува опасност от тотална повреда на скоростната кутия. Затова не позволявайте в никакъв случай, ходовата част на автомобила да се пързаля върху платформата. Понякога колегите заливат с изгоряло масло платформата, за да може да репатрират джипа с блокиралите колела. Това е начин който дава много лош пример за начинаещите водачи, които тепърва започват да извършват такава дейност. Неправилното репатриране води до лоши навици, от страната на водачите и шофьорите на пътна помощ. При такива инциденти, е необходимо да повикате специализирана пътна помощ за джипове. По този начин клиентите може да загубят доверието на фирмите за пътна помощ.

Къде да намерим пътна помощ за джипове

Когато има запитване за репатриране на джипове с блокирали колела. Всички фирми насочват вниманието на техните клиенти към специализираната фирма пътна помощ Албена Експрес. Това единствената фирма, която предлага пътна помощ за джипове с блокирали колела. Техните специализирани камиони, преодоляват всички трудности които се появят на пътя. Специализираният им екип от професионалисти, се справя отлично с поставените им задачи. Изтеглянето на джипове с блокирали скоростни кутии, се осъществява посредством крикове за позициониране. Преди да започне изтеглянето на джипа, под колелетата се поставят криковете за позициониране. С помощта на хидравликата, те повдигат четирите колела на авариралият джип. След това джипа се изтегля върху платформата, с въжето на лебедка. Същата процедура, се извършва при свалянето на джипа в автосервиза. Превозът на джипове с обикновен камион, крие редица опасности при товаренето, разтоварването и репатриране на джиповете.