пътна помощ за камиони

Пътна Помощ за камиони

Фирма Албена Експрес, осигурява безопасен и надежден превоз на товарни и тежкотоварни камиони. Предлагаме доставка на гориво и репатриране на закъсали камиони в цяла България. Фирмата работи със специализирана техника, която позволява бързо, сигурно и качествено репатриране. Непрекъснатият контрол за качеството на услугите които предлагаме, ни поставят в челни редици сред фирмите в България. Ние сме репатрираща компания, за превоз на тежкотоварни камиони в страната и чужбина. Служителите на пътна помощ за камиони ще Ви обслужат бързо и коректно. Неправилното репатриране на авариралият камион, може да доведе до непредвидено пътно транспортно произшествие. Специалистите на фирма Албена Експрес, ще репатрират вашия камион до посоченият от Вас автосервиз. Компанията предлага специализиран превоз на камиони на конкурентни цени. Ние знаем колко е важно за нас, да намерим най-доброто решение за превоз на Вашия камион. Ако търсите, професионална фирма за пътна помощ, уверяваме Ви, че това сме Ние.

Какво осигурява нашата компания за пътна помощ

Нашата компания, предлага специализиран превоз на тежкотоварни и товарни камиони във цяла Европа. Допълнителните услуги които предлагаме са, доставка на гориво до вашият камион, подаване на ток в София. Автодиагностика на пътя, смяна и зареждане на акумулатора, стартиране на двигателя и различни видове други услуги. Нашите специализирани автомобили, са оборудвани с лебедки за изтегляне на тежко катастрофирали камиони. Фирмата се базира на опитен екип от специалисти, при които качеството се поставя на първо място. Нашата главна и единствена цел е, подобряването на ефективността на предлаганите от Нас услуги. При Нас ще намерите надежден партньор с дългогодишен опит, който ще гарантира че Вашият камион ще пристигне невредим до посоченият от вас адрес. Не е нужно да се притеснявате за репатрирането на вашият камион. Вие просто трябва да изчакате, докато нашите служители пристигнат на точния адрес. Ние ще Ви държим в течение, ако се наложи някаква промяна във вашият маршрут. Нашият опитен екип от специалисти, ще Ви осигури изключително добро обслужване на конкурентни цени. Ако в момента изтегляме аварирал камион, ние ще ви изпратим нашите доверени партньори.

От какво зависи цената на превоза

Компанията предлага превоз на всички видове камиони с ремаркета и полуремаркета. Когато дължината на композиция превишава 18.60 метра, е нужно разрешително удостоверение от Агенция Пътна Инфраструктура. За превоз на влекач с полуремарке се изисква разрешително удостоверение от АПИ. Удостоверението се заплаща, според изминатото разстояние на специализираният камион. Тогава цената за превоза на композицията, ще се увеличи значително много и крайната цена ще стане твърде висока. Нашата компания винаги ще намери алтернативно решение, което ще намали цената за превоза на композицията и влекача. Вариантите които предлагаме са, репатриране на камиони до съответния автосервиз, където ще бъде извършен ремонта. А след това да репатрираме полуремаркето, до указаният от Вас паркинг. Нашата компания която извършва услугата пътна помощ за камиони, винаги ще вземе правилното решение. Затова нашите клиенти ни препоръчват на другите транспортни фирми, като коректните превозвачи.

Какво се изисква за превоз на камион

За репатрирането на тежкотоварни камиони, изискванията към професионалните фирми са много големи. Всяка фирма която предлага пътна помощ за камиони, трябва да има необходимото оборудване. Твърдия теглич служи за изтегляне на аварирали камиони. Единият край на твърдия теглич се закача за буфера, който е монтиран в задната част на репатриращия камион. А другият край на твърдия теглич, се закача за ухото което се намира в предната броня на авариралият камион. Необходимата дължината за теглене на камион с твърд теглич е от 2.50 до 3.00 метра. При теглене на аварирал камион, е необходимо използването на специален маркуч за подаване на въздух. Дължина на маркуча за подаване на въздух, се определя от разстоянието между двата камиона. Подаването на въздух се осъществява посредством маркуч, който свързва системите за въздух между двата камиона. По този начин, атмосферното налягане във система на двата камиона се изравняват.

Пътна помощ за камиони Албена Експрес в действие

Нашата компания за пътна помощ за камиони, притежава отлично оборудван автопарк със специализирани камиони за извършване на пътна помощ. Изтегляне на катастрофирали и аварирали камиони и репатриране им до автосервиз. Ние разполагаме със следната техника, специализиран товарен камион Мерцедес Актрос за пътна помощ, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 30 тона. И изтегляне на катастрофирали камиони от пропасти, дерета и канавки с две лебедки, всяка по 150 тона. Специализиран товарен камион пътна помощ Мерцедес Актрос, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 20 тона и изтегляне на камиони до 80 тона. С три хидравлични лебедки всяка по 80 тона, които изтеглят товара в синхрон с байпас макари. Това спомага за по ефективно и безопасно изтегляне на товари. Специализиран товарен камион Мерцедес Атего за пътна помощ, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 15 тона и с три лебедки по 30 тона.

Изтегляне на камиони със специализирана пътна помощ

Специализиран тежкотоварен камион пътна помощ Мерцедес Актрос с четири моста, който е снабден с вилица за повдигане на товари до 40 тона и изтегляне на камиони до 200 тона. С четири хидравлични лебедки всяка по 50 тона, които изтеглят синхронно товара с байпас макари. Това спомага за по безопасно и ефективно изтегляне на товари. Специализиран товарен камион Мерцедес Атего за пътна помощ, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 20 тона и с две лебедки всяка по 30 тона. Специализиран товарен камион Ивеко за пътна помощ с въздушни възглавници, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 5 тона и с две лебедки всяка по 20 тона. Специализиран товарен камион Ивеко Еврокарго за пътна помощ с въздушни възглавници, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 12 тона и с две лебедки всяка по 20 тона. Специализиран товарен камион Мерцедес Атего за пътна помощ за камиони, който е снабден с хидравлична вилица за повдигане на товари до 15 тона и с три лебедки всяка по 30 тона.

Пътна помощ за камиони в София

Водачите на тежкотоварни камиони трябва да работят при изключително трудни условия. Лошото качество на пътното платно, трудните климатични условия, недостатъчното осветление – всичко това прави работата трудна и отговорна, което увеличава риска от попадане в злополука. За съжаление, понякога дори най-опитните шофьори излитат от пистата, колите им спират поради неизправност или претоварване. В такива ситуации, когато е невъзможно да се справите сами, пътна помощ за камиони е в състояние да помогне, което компанията Албена Експрес е готова да предостави във всеки момент! Масата на превозното средство не представлява проблем, защото нашите специалисти са готови да се справят с репатрирането на камиони с различно тегло и всякакви специални съоръжения. За да изпълняваме трудна работа с подходящото ниво на ефективност и безопасност във фирмата на нашата организация се предлага следното оборудване: пътна помощ за камиони и тежкотоварна техника.

Основни етапи на работа

Предлагаме специализиран камион със специална повдигаща платформа и вилица, която ни позволява ефективно да работиме с камиони от всякаква тегловна категория. Понякога процесът се усложнява от наличието на значителни щети на автомобила. Например двигателят не е в състояние, колелата са блокирали, хидравличните усилватели са счупени, възникват сериозни повреди в купето и шасито, поради което е невъзможно да се използва стандартен теглич с кука. Уверяваме ви, че за нашите специалисти подобни неизправности няма да доведат до невъзможност за изтегляни. Наличието на тежка специализирана изтеглеща техника и спомагателни механизми гарантират безопасна работа в най-трудните случаи. За да се извърши изтеглянето с минимално време, тя се състои от следните стъпки: Обадете се на нашия оператор. Предоставете ни максимална информация за текущата ситуация, което значително ще намали времето и финансовите разходи.

Пътна помощ за камиони в страната

Видът на транспорта в затруднение, неговото положение, наличието на препятствия под формата на дървета. Всички тези данни ще ни позволят да изберем оборудването, което е необходимо в конкретен случай. Пристигане на специалисти на мястото, оглед на транспорта, визуално определяне на повредата му, подбор на най-добрата техника за повдигане и транспорт. Изтегляне на превозното средство до сервиз или друго място посочено от клиента. Предлагаме ви няколко причини да потърсите помощ от компанията Албена Експрес. Желание за напускане по всяко време. Нашите оператори са готови незабавно да се отзоват на повикването, така че не е нужно да чакате много дълго време. Ние предлагаме бързо решение на проблемите с всякаква сложност. Изгодни цени. Цената на услугата се договаря предварително в съответствие с обема и сложността на изтеглянето, които специалистите на компанията трябва да завършат. Ако се окажете в трудна ситуация, не се отчайвайте – просто ни се обадете и поръчайте пътна помощ за камиони!

Категория: пътна помощ | Тагове: пътна помощ за камиони