пътна помощ за мотокари

Пътна Помощ за мотокари

Пътна помощ за мотокари Албена Експрес, предлага превоз на мотокари, от 1 до 15 тона. Компанията извършва специализиран превоз, с нови камиони които са оборудвани с хидравлични платформи. Хидравличните платформи на специализираните камиони, издържат товари до 15 тона. Нашата компания се занимава с превоз на мотокари, до всички краища на страната. Фирма Албена Експрес, осъществява товарни превози на мотокари както в страната така и във цяла Европа. Фирмата осигурява превоз на всички видове мотокари, с най-добри условия на конкурентни цени. Нашата основна цел е, да осигурим на нашите клиенти, бърза, сигурна и качествена услуга. С дългогодишният си опит, ние сме доказали своите професионални умения. Екипът на компанията е съставен от висококвалифицирани специалисти с професионална компетентност. При нас ще намерите специализиран превоз, със високо ниво на оборудване. Ако искате да превозите вашите мотокари и електрокари, потърсете специализираните фирми на пътна помощ за мотокари.

Как се репатрират тежки мотокари

За де се репатрира един мотокар, е нужен сигурен и безопасен превоз. Фирмите които извършват дейността, превоз на мотокари понякога допускат големи грешки при репатрирането. Качването на машината по неправилен начин върху хидравличната платформа, може да доведе до нежелателни последици. Преди да започнете да теглите мотокара върху хидравличната платформа, насочете машината в правилната посока. Правилното насочване на машината към платформата, осигурява безопасността при репатрирането. След като се изтегли мотокара върху платформата, предните гуми трябва да достигнат до спирачните опори. Спирачната опора, не позволяват на машината да се движи напред. Въжето на хидравличната лебедка се връзва на задното ухо на машината, като го държи в изпънато положение през цялото време. Мотокара седи в постоянно напрежение, като въжето на лебедката го тегли напред. По този начин, машината се фиксира на едно място. След това се връзва с няколко броя обезопасителни колани за четирите краища на машината.

С каква техника се превозват мотокари

Мотокарите може да се превозват с всякакъв вид платформи, стига те да издържат на тежестта на машината. Най често използваните платформи за превоз на мотокари е, хидравлична платформата за пътна помощ. От своя страна те биват, стационарна платформа и хидравлични платформи. Товаренето на машината върху стационарните платформи, крие редица опасности. При товарене може да възникнат следните проблеми, огъване и откъсване на част от пътеката. Събаряне на машината от пътеките и преобръщане на машината от платформата. Другият вид превоз на мотокари е, влекач с композиция. Изискванията при тях е, височината на композицията да отговаря на височината на стрелата. Повечето композиции са с ниска височина и машината не може да се натовари в нея. От друга страна, подът на повечето композиции не отговаря на тежестта която трябва да носи. Най сигурният начин за превоз на мотокари е, хидравличната платформа. Тя отговаря на всичките изисквания за превоз на мотокари.

Какви услуги предлага нашата компания за превоз на мотокари

Нашата компания предлага, висококачествени услуги свързани с превоз на мотокари и електрокари. Нашите служители намират винаги правилното решение, за изпълнението на всяка една задача. Фирма Албена Експрес е специализирана фирма за превоз на мотокари и електрокари. Предлагаме специализиран превоз на всички видове мотокари и електрокари. Специализираните камиони на компанията, са оборудвани с хидравлични платформи които спестяват допълнителни разходи за кранове и подемна техника. Целта на пътна помощ Албена Експрес е, постигането на перфектна организация при репатриране на мотокари. Нашите камиони се поддържат в отлично състояние и отговарят на всички европейски изисквания. Компанията има сключена застраховка Карго, която осигурява пълно покритие, при репатрирането на вашите товари. Нашите специализирани платформи, достигат дължина до седем метра и ширина до 2.55 метра. Хидравличните платформите издържат на товари до 15 тона. При нужда от превоз, не се колебайте да потърсете услугите на професионалните компании, които предлагат специализиран превоз и пътна помощ за мотокари и тежки електрокари.