Пътна помощ за мотокари

пътна помощ за мотокари

Пътна Помощ за мотокари в София.

Доставката на мотокар е безпроблемно и превъзходно изживяване при фирмите за превоз на тежки товари. Независимо дали превозваме, преместваме, изпращаме или изтегляме. Пътна помощ Албена Експрес е компанията, на която трябва да се доверите, когато дойде време да боравите с тези мотокари. Пътна помощ за мотокари. Ние ще се погрижим вашите мотокари да бъдат транспортирани до местоназначението си безопасно и навреме. Мотокарите са от съществено значение за много индустрии, а това означава, че своевременното транспортиране на вашия мотокар е важно за вашия бизнес. Ако искате да знаете как ще транспортираме вашия мотокар, тогава се обадете на нашия висококвалифициран логистичен екип. Те ще отговорят на всички въпроси, които може да имате при преместване на мотокари. Също така ще получите безплатна оферта за доставка на мотокари от чужбина. Достатъчно е от Ваша страна да посетите сайта на нашите партньори за внос на мотокари linde. Ние знаем как да превозим вашия мотокар безопасно, сигурно и достъпно. Безопасното превозване на мотокари означава да наемете правилния екип.

Пътна помощ за мотокари София

Нашият опитен логистичен екип и опитни шофьори са тук, за да осигурят качествената доставка на вашите мотокари. Ние улесняваме процеса на доставка на мотокари възможно най-лесно. Ние предлагаме застрахована доставка на мотокари от врата до врата и ако е необходимо, товарене и разтоварване на същия ден! Независимо дали става въпрос за електрически мотокар с 3 или 4 колела или пневматичен мотокар, когато се обадите ние тръгваме веднага. Транспортът с мотокар трябва да се извърши правилно, затова наемете експертите от пътна помощ Албена Експрес с 5 звезди и A + рейтинг! Пътна помощ за мотокари Албена Експрес, предлага превоз на мотокари, от 1 до 15 тона. Компанията извършва специализиран превоз, с нови камиони които са оборудвани с хидравлични платформи. Хидравличните платформи на специализираните камиони, издържат товари до 15 тона. Нашата компания се занимава с превоз на мотокари, до всички краища на страната.

Как се репатрират тежки мотокари

Фирма Албена Експрес, осъществява товарни превози на мотокари както в страната така и във цяла Европа. Фирмата осигурява превоз на всички видове мотокари, с най-добри условия на конкурентни цени. Нашата основна цел е, да осигурим на нашите клиенти, бърза, сигурна и качествена услуга. С дългогодишният си опит, ние сме доказали своите професионални умения. Екипът на компанията е съставен от висококвалифицирани специалисти с професионална компетентност. При нас ще намерите специализиран превоз, със високо ниво на оборудване. Ако искате да превозите вашите мотокари и електрокари, потърсете специализираните фирми на пътна помощ за мотокари. За де се репатрира един мотокар, е нужен сигурен и безопасен превоз. Фирмите които извършват дейността, превоз на мотокари понякога допускат големи грешки при репатрирането. Качването на машината по неправилен начин върху хидравличната платформа, може да доведе до нежелателни последици.

С каква техника се превозват мотокари

Мотокарите може да се превозват с всякакъв вид платформи, стига те да издържат на тежестта на машината. Най често използваните платформи за превоз на мотокари е, хидравлична платформата за пътна помощ. От своя страна те биват, стационарна платформа и хидравлични платформи. Товаренето на машината върху стационарните платформи, крие редица опасности. При товарене може да възникнат следните проблеми, огъване и откъсване на част от пътеката. Събаряне на машината от пътеките и преобръщане на машината от платформата. Другият вид превоз на мотокари е, влекач с композиция. Изискванията при тях е, височината на композицията да отговаря на височината на стрелата. Повечето композиции са с ниска височина и машината не може да се натовари в нея. От друга страна, подът на повечето композиции не отговаря на тежестта която трябва да носи. Най сигурният начин за превоз на мотокари е, хидравличната платформа. Тя отговаря на всичките изисквания за превоз на мотокари.

Какви услуги предлага нашата компания за превоз на мотокари

Нашата компания предлага, висококачествени услуги свързани с превоз на мотокари и електрокари. Нашите служители намират винаги правилното решение, за изпълнението на всяка една задача. Фирма Албена Експрес е специализирана фирма за превоз на мотокари и електрокари. Предлагаме специализиран превоз на всички видове мотокари и електрокари. Специализираните камиони на компанията, са оборудвани с хидравлични платформи които спестяват допълнителни разходи за кранове и подемна техника. Целта на пътна помощ Албена Експрес е, постигането на перфектна организация при репатриране на мотокари. Нашите камиони се поддържат в отлично състояние и отговарят на всички европейски изисквания. Компанията има сключена застраховка Карго, която осигурява пълно покритие, при репатрирането на вашите товари. Нашите специализирани платформи, достигат дължина до седем метра и ширина до 2.55 метра. Хидравличните платформите издържат на товари до 15 тона. При нужда от превоз, не се колебайте да потърсете услугите на професионалните компании, които предлагат специализиран превоз и пътна помощ за мотокари и тежки електрокари.