пътна помощ за тирове

Пътна помощ за тирове

Пътна помощ за тирове. Репатриране на тирове от 1 до 50 тона. Специализираните фирми, са в готовност 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, да се отзоват на вашите повиквания. Те ще изтеглят и репатрират вашия тир, до посоченият от Вас автосервиз, където ще бъде отремонтиран. Операторите на фирмите за репатриране ще бъдат на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Те ще ви изпратят специализиран екип, ако имате нужда от пътна помощ за тирове. Дългогодишния опит на фирмите за пътна помощ доказва че, те се справят отлично с поставените им задачи. Повечето фирми, работят само с нова специализирана техника, на която може да се разчита с гаранция. Техниката с която работят фирмите за репатриране и с добре обученият им персонал, Вие ще бъдете обслужени бързо и коректно. Репатрирането на вашия тир, може да се осъществи със специализирана пътна помощ.

Пътна помощ за тирове

Пътна помощ за тирове. Вилицата на специализираният камион, служи за репатриране на тирове с висока кабина. Специализираните камиони от своя страна, трябва да бъдат снабдени с 2 броя лебедки. Те издържат на високо натоварване, теглителната сила на двете лебедки е много голяма. Компаниите за пътна помощ се занимават основно с, репатриране и превоз на тирове за цяла България и Европа. Положителните успехи които постигат фирмите за пътна помощ, се дължат на техните квалифицирани служители. Повечето фирми развиват успешно своята дейност, както в страната така и в Европа. За да се репатрира тир, се изисква висококвалифициран екип и професионална компания за пътна помощ. Денонощните телефони на фирмите за репатриране на тирове, са на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Цената за репатриране на тир, се определя от разстоянието и товара. Ако имате нужда от репатриране на тир, потърсете компаниите за пътна помощ за тирове.

Пътна Помощ за тирове

Пътна помощ за тирове. За да бъде репатриран аварирал тир, е необходима специализирана пътна помощ за тирове. Да проверим как се повдига предният мост, на влекача. Репатриращият камион, трябва да застане непосредствено пред влекача. Вилицата на камиона, се спуска на около 5 сантиметра от земята. Звената на вилицата се изтеглят напред, посредством хидравлични цилиндри, докато вилицата достигне до предният мост. Очилата на вилицата, обхващат двете предни гуми на влекача. След което, вилицата повдига предния мост на влекача на необходимото разстояние. Вилицата на репатриращия камион, се привързва за джантите на влекача, посредством обезопасителни колани. Така влекача може да бъде репатриран до сервиз за тирове. Основното правило при пътуване на тир с композиция е, да има необходимите светлини отзад на ремаркето. За тази цел, специализираните фирми използват специална дъска, на която са поставени два броя стопове. Дъската е придружена с кабел, който взема команди от електрическата система на репатриращият камион.

Пътна помощ за тирове

Пътна помощ за тирове. Когато има преобърнат тир с композиция, е необходимо да се спре цялото движението. Чрез позвъняване на телефон 112, водачът на репатриращия камион уведомява контролните органи за разрешение. Органите на реда изпращат два полицейски патрула на мястото, за да бъде обезопасен района. При това положение, водачът на репатриращия камион започва спокойно да работи по изправянето на тира с композицията. За извършването на тази сложна операция, са нужни около два часа време. Репатриращият камион застава перпендикулярно, на 8 – 10 метра от композицията. След като заеме правилната позиция за изтегляне, репатриращия камион спуска хидравличните ступори. Те са разположени в задната част на камиона, по този начин репатриращият камион не може да помръдне назад. Въжетата на двете лебедки, се връзват за ходовата част на тира и композицията със специални синджири. Посредством двете лебедки които осигуряват изтегляне на товари от 50 тона, тира с композицията се изправя на пътя.