Пътна Помощ Паяк

пътна помощ паяк

Пътна Помощ Паяк София

Ние сме специализирана репатрираща фирма която предлага услугата пътна помощ паяк София. Компанията разполага със специализиран кран паяк, който обслужва и обхваща периметъра на град София. Автомобилите които преместваме са съобразени с атмосферните условия и пътната обстановка. Специализираният ни автомобил кран паяк, вдига товари до 5 тона на височина до 5 метра. Преместването на товарите се осъществява посредством специализиран автомобил, Мерцедес Актрос който е снабден с десет тонен кран. Предоставяме на нашите клиенти, специализиран автомобил, Мерцедес Атего който е оборудван с кран паяк, за превоз на лекотоварни автомобили. Репатрираме всякакъв вид техника, до всяка точка на България. Услугите които предлагаме са, пътна помощ паяк, изтегляне на леки автомобили от трудно достъпни места. Ако имате повреда в трансмисията на автомобила, репатрирането с обикновена пътна помощ става невъзможно. Последствията при преместване на автомобила с обикновена пътна помощ, са за сметка на клиента.

Изтегляне на аварирал автомобил с пътна помощ паяк

Независимо в какво положение се намира автомобила Ви в подземния гараж, ние ще го изтеглим безпроблемно и сигурно. В това отношение сме толкова сигурни, че само една фирма в София, може да се справи с подобна услуга. При такива случаи изваждането на автомобила от подземен гараж, се извършва прекалено трудно. Повечето фирми, се отказват от извършването на такава услуга. За де се извади един такъв автомобил, се изисква професионален специалист, който ще извърши тази услуга. Трудностите при изтеглянето на автомобила от подземен гараж, се крият на всеки метър. Нашите опитни специалисти, се справят денонощно със сложни задачи. Всеки такъв случай, за Нас може да бъде само едно предизвикателство. През последните години, сме изтеглили повече от 250 автомобила, понякога сме достигали дори и до минус трето ниво. Досега нямаме случай в който някой от нашите клиенти, да е останал недоволен. Служителите на компанията, се гордеят със прекрасните отзиви които получават.

Къде да потърсим автомобила си ако ни вдигне паяка на общината

Често се налага да паркираме автомобила си на места, където паркирането се заплаща. Но понякога забравяме да изпратим SMS с цена от 1 лев, заради това че вечно бързаме. След като сме си свършили вече работата, установяваме че паркираният автомобил липсва. При такива случаи, първото нещо което трябва да направите е, да се обадите на телефон 112. Те ще ви дадат необходимата информация, за местонахождението на Вашият автомобил. Естествено е, че ще получим автомобила си веднага, но само след като заплатим необходимата такса за превоза. Крайната сума за репатриране на автомобила до наказателният паркинг е 60 лева. Камион на пътна помощ паяк София, може да вдигне автомобила Ви по всяко време, ако сте паркирали неправилно. Информация за принудително преместване на неправилно паркирани ППС, може да видите в сайта на паркинги и гаражи. След като заплатите 60 лева, Вие ставате отново собственик на Вашият личен автомобил. Ако закъснеете повече от 1 час, ще трябва да заплатите сумата за принудително преместване, заедно с дължимата такса за всеки час на отговорно пазане в общинският паркинг.

Какво предлага пътна помощ паяк София

Предлагаме репатриране на автомобили и джипове с блокирала трансмисия, с крикове за позициониране. Характерна черта на тези хидравлични паяци е, че автомобилът може да бъде завъртян на 360 градуса. Нашите специалисти ще преместят автомобила Ви дори и в най-тесните пространства, където е невъзможно влизането на камион на пътна помощ паяк. Изтеглянето и изваждането на Вашият автомобил, от подземни гаражи и молове, са наша основна грижа. Техниката на която разчитаме, е произведена в Германия по поръчка. Всичките ни автомобили са снабдени с хидравлични платформи, вилица за втори автомобил и крикове за позициониране. Нашите специалисти ще Ви насочат към правилния избор, за безопасно преместване на автомобили. Ако в момента сме ангажирани с преместването на друг автомобил, компанията ще ви изпрати партньорска фирма за пътна помощ паяк.