пътна помощ софия

Компанията предлага специализиран превоз на лекотоварни и товарни автомобили. При пътно транспортни произшествия и аварии, с професионална пътна помощ. Нашата специализирана фирма за пътна помощ в София, предлага на своите клиенти различни видове услуги. Компанията предоставя специализиран превоз на лекотоварни и товарни автомобили, при пътно транспортни произшествия и аварии, с професионална пътна помощ. Ние обслужваме експресно нашите клиенти, благодарение на перфектната техника с която разполагаме. Екипът на компанията се състои от квалифицирани водачи, с професионална компетентност и специализирани автомонтьори. Когато имате нужда от помощ, достатъчно е само да наберете телефона на фирмата за пътна помощ софия. Наш екип ще ви посети в рамките на 30 минути, за да репатрира вашият автомобил. Нашата специализирана фирма за пътна помощ, предлага мобилен сервиз за град София.

Услугите които предлагат компаниите за пътна помощ София

Нашите камиони за пътна помощ, обслужват района на град София. Те са снабдени с хидравлични платформи и 20 тонни лебедки. Допълнителната вилица за втори автомобил, е екстра която липсва при обикновените камиони за пътна помощ. Предлаганите от нас услуги са, изтегляне на аварирали моторни превозни средства с двадесет тонни лебедки. Изтегляне на автомобили и камиони с хидравлични лебедки, от далечни разстояния. При нужда ще ви осигурим мобилен сервиз, за смяна на гуми за района на град София. Предлаганите от нас услуги са, изгубен ключ и изработка на нов. Нашата специализирана фирма, разполага с професионален авто ключар, който обслужва всички квартали в град София. Доставката на гориво и подаването на стартов ток до авариралият автомобил, е в рамките на 30 минути след вашето обаждане. Ако имате застрахователна полица за безплатна пътна помощ софия, всичко това ще бъде извършено напълно безплатно.

Цената за репатриране се определя от сложността на услугата

Нощната тарифа за автомобили и камиони за град София, започва след 21:00 часа. Това е тарифата, която се таксува малко по скъпо от фирмите за пътна помощ софия. Цената за репатриране на обикновен автомобил, в рамките на град София е 50 лева. Но всичко зависи, от ситуацията в която се намира автомобила. Ако има проблем с ходовата част, се начисляват допълнителни такси за сваляне и качване. За товарните автомобили, цената се определя по друг начин. При камионите, цената се определя от сложността на извършената услуга. Понякога се налага, камиона да се изтегли само няколко метра където е закъсал. Цената за изтеглянето на камиони започва от 150 лева и може да достигне до 400 лева. Това е цената за репатриране на камиони в град София. Ако се наложи да репатрирате камион от София за провинцията, цената е 2.60 лева на км.

Допълнителни услуги които предлагат фирмите за пътна помощ

Ако имате нужда, от регистрация на автомобил в КАТ София и нямате тази възможност, ние ще го направим вместо Вас. Достатъчно е само да упълномощите някой от нашите служители пред нотариус и да заплатите необходимите такси. Тази услуга включва, репатриране на автомобила от посочен от Вас адрес в град София до КАТ. Регистрация на вашият автомобил и връщането му до вашето местоположение. Ние извършваме репатриране на автомобили и камиони, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината в град София. При нас можете да направите, заявка за превоз на всякакъв вид техника от 1 до 50 тона. В нашият автопарк може да намерите всякакъв вид техника. Нашите специалисти ще ви окажат необходимото съдействие, при подаване на ток, доставка на гориво и репатриране на автомобили. Компанията разполага с професионален авто-ключар, за отключване на автомобилите. Ако имате нужда от съдействие, потърсете компаниите за пътна помощ в София.