пътна помощ софия

Пътна помощ София

Пътна помощ софия. Компаниите предлагат специализиран превоз на лекотоварни и товарни автомобили. При пътно транспортни произшествия и аварии, с професионална пътна помощ. Дружествата и специализираните фирми за пътна помощ в София, предлагат на своите клиенти различни видове услуги. Компаниите предоставят специализиран превоз на лекотоварни и товарни автомобили, при пътно транспортни произшествия и аварии, с професионална пътна помощ. Те обслужват експресно своите клиенти, благодарение на перфектната техника с която разполагат. Екипът на компаниите се състои от квалифицирани водачи, с професионална компетентност и специализирани автомонтьори. Когато имате нужда от помощ, достатъчно е само да наберете телефона на фирмите за пътна помощ в София. Екип на пътна помощ, ще ви посети в рамките на 30 минути, за да репатрира вашият автомобила. Специализирани фирми за репатриране, предлагат и мобилен сервиз за София.

Пътна помощ София

Пътна помощ софия. Камионите за пътна помощ, обслужват град София, те са снабдени с хидравлични платформи и 20 тонни лебедки. Допълнителната вилица за втори автомобил, е екстра която липсва при обикновените камиони за пътна помощ. Предлаганите от тях услуги са, изтегляне на аварирали моторни превозни средства с двадесет тонни лебедки. Изтегляне на автомобили и камиони с хидравлични лебедки, от далечни разстояния. При нужда се осигурява мобилен сервиз, за смяна на гуми за района на град София. Предлаганите услуги от фирмите за пътна помощ в София са, изгубен ключ и изработка на нов. Специализираните фирми, разполагат с професионални авто ключари, които обслужват всички квартали в град София. Доставката на гориво и подаването на стартов ток до авариралият автомобил, е в рамките на 30 минути след обаждането. Ако имате застрахователна полица, ще можете да ползвате безплатна пътна помощ в София, когато получите авария на автомобила.

Пътна помощ София

Пътна помощ софия. Нощната тарифа за автомобили и камиони за град София, започва след 21:00 часа. Това е тарифата, която се таксува малко по скъпо от фирмите за пътна помощ в София. Цената за репатриране на обикновен автомобил, в рамките на град София е 50 лева. Но всичко зависи, от ситуацията в която се намира автомобила. Ако има проблем с ходовата част, се начисляват допълнителни такси за сваляне и качване. За товарните автомобили, цената се определя по друг начин. При камионите, цената се определя от сложността на извършената услуга. Понякога се налага, камиона да се изтегли само няколко метра където е закъсал. Цената за изтеглянето на камиони започва от 150 лева и може да достигне до 400 лева. Това е цената за репатриране на камиони в град София. Ако се наложи да репатрирате камион от София за провинцията, цената е 2.60 лева на км.

Пътна помощ София

Пътна помощ софия. Ако имате нужда, от регистрация на автомобил в КАТ София и нямате тази възможност, фирмите ще го направят вместо Вас. Достатъчно е само да упълномощите някой от служителите пред нотариус и да заплатите необходимите такси. Тази услуга включва, репатриране на автомобила от посочен от Вас адрес в град София до КАТ. Регистрация на вашият автомобил и връщането му до вашето местоположение. Те извършват репатриране на автомобили и камиони, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината в град София. При тях може да направите, заявка за превоз на всякакъв вид техника от 1 до 50 тона. В техния автопарк може да намерите всякакъв вид техника. Техните специалисти ще ви окажат необходимото съдействие, при подаване на ток, доставка на гориво и репатриране на автомобили. Компаниите разполагат с професионален авто-ключар, за отключване на автомобилите. Ако имате нужда от съдействие, потърсете компаниите за пътна помощ в София.