пътна помощ цени

Пътна Помощ Цени

Необходимостта от превоз на хранителни стоки, репатриране на автомобили и камиони, касае всички хора които живеят на тази планета. За транспортирането на всички тези необходими стоки, се изисква голяма отговорност. Нуждата от автомобил за транспорт на пътници, облекчава онези, които искат да се придвижат от едно място на друго. Но понякога доста често се случва, по невнимание или непредпазливост, да се стига до тежки пътно транспортни произшествия. Тази страница е създадена специално за водачите на моторни превозни средства. Водачите които имат нужда от помощ, или са станали участници в пътно транспортно произшествие. Страницата има за цел, да уведоми водачите на моторни превозни средства за актуалните цени за репатриране. Пътна помощ цени. Всеки водач който притежава моторно превозно средство, трябва да е запознат с цените за репатриране на МПС. Преди да повикате автомобил на пътна помощ, първо проверете цените за репатриране.

Къде може да проверим актуалните цени за пътна помощ

Повечето хора не знаят изобщо каква е цената на репатриране за автомобил или камион. Същевременно определени фирми за пътна помощ се възползват точно от такива моменти и обявяват двойни и тройни цени за репатриране. Цената за репатриране на автомобили и камиони на фирмите които предлагат пътна помощ, е обявена в сайтовете на компаниите. В следващите няколко реда, ще видите стандартните цени за репатриране за автомобили и камиони. Цените за репатриране на автомобили, са съобразени с цените на най-коректната компания в България – пътна помощ Албена Експрес. Тази компания е изградила своя авторитет в продължение на няколко години, като е доказала своята безупречна репутация. Това е видно от отзивите които получава компанията, за репатриране на автомобили и техника. Компанията разполага с един от най-големите автопаркове за пътна помощ в България. Всички служители на фирмата имат завършен курс за професионална компетентност и автомонтьори.

Пътна помощ цени за леки и товарни автомобили

Пътна Помощ Албена Експрес работи с тарифа, която е целесъобразна с трудовите възнаграждения в България. За репатриране на лек автомобил от град София до град Варна, препоръчителната цена е 700 лева. Това включва всички необходими дейности като товарене, разтоварване и изтегляне на различни видове автомобили с лебедка върху платформата. Препоръчителната цена за репатриране на джип, над 2 тона за същия маршрут е 800 лева. Времето за извършването на такава услуга е, около 6 часа в едната посока. За репатриране на товарен автомобил за маршрута София – Варна, се определя от тежестта и сложността на извършената операция. Времето за осъществяването на тази професионална услуга, може да продължи до двадесет и четири часа. Средната статистична цена за репатриране на влекач със специализиран камион с вилица е около 2000 лева за двете посоки. За репатрирането на композицията с влекача, цената се определя от километрите и товара.

Какви са препоръките за пътна помощ цени в България

Ако транспортът се извърши с платформа, така наречената лодка, цената се определя от изминатите километри. Обикновено цената за такъв вид репатриране е, около 2 до 3 лева на километър в двете посоки. Същата цена се отнася за автомобили и камиони от град София до град Добрич. Цената за репатриране на автомобили за дълги разстояния, се определя от превозвачите на специализираните компании. Но тя в никакъв случай не трябва да превишава 0.70 стотинки на километър в двете посоки. Стандартната цена за репатриране на автомобил е 1 лев на километър в двете посока. За репатриране на автомобили на дълги разстояния, когато разстоянието е повече от 500 километра, цената пада със 30 процента. Това не се отнася за репатриране на автомобили за близки разстояния. Например ако сте изминали 1000 км. в двете посоки, при цена 1000 лева, реално трябва да платите 700 лева. Пътна помощ цени за репатриране на МПС.

Как да намерите специализирана пътна помощ в България

ВАЖНО: Нелегалните превозвачи които извършват услугата пътна помощ, може да Ви обявят извънредно високи цени. Затова не се доверявайте на никого, преди да Ви бъде представена цената за репатриране. За всеки случай, подпишете споразумение между двете страни. По този начин ще си спестите неприятностите, които Ви очакват, ако не се интересувате за цената на репатриране. При нужда от пътна помощ, потърсете специализираните фирми за пътна помощ в града в който се намирате. Техните автомобили са обозначени със жълт цвят на кабината, на която са изписани телефоните на компанията. Те ще Ви определят цената за репатриране, още преди да тръгнете. Специализираните фирми ще Ви осигурят нужното спокойствие и безопасност, при репатриране на вашият автомобил. Още актуална информация, снимки и видео материал, ще намерите в страниците, в Facebook и You Tube. След като прочетете тази статия, Ви препоръчваме, да посетите и страницата ни за денонощна пътна помощ във Тwitter.