Пътна помощ

0899 799 999 | 0999 99 99 44

Пътно подпомагане

пътно подпомагане

Пътно подпомагане за водачите на автомобили

Какво представлява услугата за пътно подпомагане. Помощта за пътна помощ е политика, която ви предпазва от непредвидените проблеми, които често могат да възникнат при шофиране. Пътното подпомагане обхваща широк спектър от въпроси, независимо дали вашия автомобил страда от малки проблеми. Които могат да бъдат отстранени на място, или имате нужда от теглене до най-близкия автосервиз. Незначителните проблеми може да включват доставка на гориво, смяна на спукана гума, подаване на стартов ток, или отключване на автомобила. За големи проблеми, пътната помощ може да бъде животоспасяващо средство. Може би сте закъсали поради спукан маркуч, по който преминава охладителна течност, или сте закъсали на пътя. Имате счупен алтернатор, запушен карбуратор или някакъв друг механичен или електрически проблем. Тогава ще трябва да се възползвате от привилегиите за изтегляне на автомобила с въже, която се осигурява от фирмата за пътна помощ.

Как работи застраховката за пътно подпомагане и как да го използвате

В зависимост от вашето застрахователно покритие, автомобилът ви може да бъде изтеглен до ограничен брой километри. Както е предвидено в застрахователната полица. Или може да се наложи да плащате допълнително, за да може вашият автомобил да бъде изтеглен извън зоната на покритие. Понякога може да закъсате в кал, пясък или сняг и да имате нужда от услуга за изтегляне. Във зависимост от вида на вашето покритие, което сте избрали и откъдето сте го закупили. Може да сте във състояние да получите покритие без разходи или на ниска цена. Затова потърсете най-евтините застрахователни оферти които се предлагат в района. Преди да имате нужда от съдействие, първото нещо което трябва да направите след като сте си закупили план за пътна помощ е. Да се уверите че вие ​​и всеки член от вашето семейство притежавате номера за спешна помощ при пътуване на застрахователната компания.

Какво трябва да направим ако закъсаме с автомобила

За да сведете до минимум опасността, първото нещо което трябва да направите е да преместите автомобила на безопасно място. Ако се намирате на тъмно място, опитайте се преместите автомобила на осветено място. Също така, опитайте се да намерите място където има много хора, до търговски център, ресторант или бензиностанция. Ако не можете да преместите автомобила, останете в автомобила, включете аварийните светлини и наберете номера на най-близката пътна помощ. Ако се намирате на опасно място, потърсете най-близкия полицейски участък или телефон 112. Винаги трябва да проверявате правилата за пътна помощ, преди да тръгнете да пътувате. Някои застрахователни компании за пътна помощ имат споразумения, които осигуряват покритие в други страни. Някои нови и употребявани автомобили имат гаранции, които включват услуги с пътна помощ. Не е възможно да се каже кой застрахователен план за пътна помощ е най-добрият.

Какъв план трябва да изберете за пътна помощ

Защото най-добрата застраховка ще зависи от вашите лични обстоятелства. Всеки план за пътна помощ е малко по-различен и трябва да вземете под внимание различни фактори. Преди да решите каква застрахователна полица за пътна помощ да изберете. Ако вашето семейство има повече от един автомобил, тогава може да поискате да прегледате плана за пълно обслужване. Обърнете внимание на това, колко често можете да използвате услугата пътна помощ. Много правила ограничават броя на повикванията за пътно подпомагане. След като превишите това ограничение, ще трябва да платите от джоба си за предоставената помощ. За ваше удобство сме събрали близо 20 от най-добрите компании за закупуване на застраховка за пътна помощ. Независимо дали става дума за застрахователна компания или производител на автомобили. Вие имате много добри възможности при избора на застрахователна полица за пътно подпомагане.

Избор на компания за пътно подпомагане

Фирмите които са посочени в сайта на пътна помощ, предоставят услуги за пътно подпомагане. Това са Алианц България, Армеец, Булстрад, Бул инс, Българска агенция за експортно застраховане. ЗПАД, ДЗИ, Евроинс, Застрахователно акционерно дружество Енергия, ЗАД, ОЗК, Дженерали. Групама, БНП Париба Кардиф, Ей Ай Джи, Застрахователно акционерно дружество България. Застрахователно дружество Токуда, ОЗОК Инс, УНИКА, Лев Инс. Застрахователна и здравно осигурителна компания Надежда, Здравно Осигуряване ЗЕАД, Обединен Здравно осигурителен Фонд Доверие. Здравно Застраховане ЕАД, Здравно застрахователно дружество Планета. Еднолично Акционерно Дружество ДаллБогг: Живот и здраве. Застрахователното дружество Асет Иншурънс. Европейската здравно осигурителна Каса, Застрахователното Дружество Съгласие. Застрахователна Компания Медико-21 и още много други компании.

Какво получавате още с услугата за пътно подпомагане

Ако имате шофьор с увреждания във семейството, закупуването на застраховка за пътно подпомагане също е разумна инвестиция. Това ще ви добави спокойствие, тъй като ще заплатите по-малко пари за застрахователната полица за пътно подпомагане. Инвалидите може да ползват допълнителни отстъпки за пътно подпомагане. Статистическите данни за пътна помощ показват, че спуканите гуми са едно от най-често срещаните проблеми. Обикновено нито една от фирмите за пътна помощ няма да залепят вашата гума. Но те ще сменят вашата спукана гума с резервната, така че да можете да стигнете до сервиз за ремонт на гуми. Ако нямате резервна гума, фирмата за пътна помощ ще координира изтеглянето на автомобила до най-близкия сервиз. Може ли да отключите автомобила. Добрият автомонтьор може да отключи заключеният автомобил точно за 60 секунди или за по-малко време. Застраховката за пътно подпомагане ще ви достави необходимото количество гориво, за да стигнете до най-близката бензиностанция.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.