пътувайте безопасно

Пътувайте безопасно

Бъдете в положение да виждате света, не само от екрана на големия си телевизор, или от терасата на апартамента си. Реалната и страна е, да го погледнете със собствените си очи и да вникнете в красотата и. Една от най-големите мечти, на повечето хора по света е, да се запознаят с красотата на планетата. Повечето страни, които посещават хората, говоримият език е английски. Затова той, е неделима част от всяко пътуване. Тогава хората се чувстват спокойни и в пълна безопасност. Е има и места, които не си заслужава да посещавате, тези страни са опасни за почивка. Но те са много малко на брой и не си заслужава да рискувате. Ще Ви предоставим няколко ценни съвета, когато посещавате чужди страни и вашето пътуване ще премине съвсем благополучно. Пътувайте безопасно с автомобила си, по всичките краища на света.

Какво осигурява медицинската застраховка

Пътниците понякога може да станат цели на покушение, или насилие. Затова обърнете особено внимание, когато пътувате във заобикалящата ви среда. При възможност, събирайте визитни картички, от местата които сте посетили. Това ще улесни маршрута Ви, при следващото пътуване. 2.Убедете се, че здравното Ви осигуряване е напълно в ред. За да можете да си извадите, медицинска застраховка за чужбина. Ако нямате медицинска застраховка в чужбина, разходите в болниците, ще ви струват цяло състояние. 3.Преди да потеглите за чужбина, посетете лекарски кабинет. За да си направите необходимите изследвания и ваксинации. Вземете всички предпазни мерки за здравето си и лекарства от първа необходимост. 4.При посещение в чужда държава, първо си извадете временно разрешително за шофиране. Много от тези страни, не признават чуждестранните шофьорските книжки. Ако закъсате в Европа, търсете международните компании за пътна помощ.

Какво може да ви се случи ако носите ценни предмети и бижута

Пътувайте безопасно. Съхранението на пари и документи в чужбина, е едно от най-важните неща, които трябва да направите. За ваше улеснение, ползвайте дебитни карти, с тях може да се разплатите навсякъде, когато пазарувате. Направете си копия, на основните документи от първа необходимост. За всеки случай си носете чантичка, за съхранение на документи и ценности. Чантичката се закача на кръста и няма никаква опасност от загубване. 6. Отбягвайте телефоните разговори, по време на вашето пътуване, те разсейват паметта на човека. 6. Не носете със себе си ценни предмети или бижута, по този начин отпада риска от грабежи или нападение. Не оставяйте вещите си без надзор, при евентуална кражба, веднага уведомете органите на полицията. 7. В случай че закъсате, не се доверявайте на чужди хора. Ползвайте услугите само на препоръчана пътна помощ в софия.