Пътна помощ

0899 79 99 99

Репатрак в София

Репатрак София

Денонощна пътна помощ Албена Експрес ЕООД, е една от водещите фирми в България, която предлага услуги за репатриране, превоз на моторни превозни средства и пътна помощ. Нужно Ви е само едно телефонно обаждане и Вие ще получите отлично и коректно обслужване и репатрак в София на вашият автомобил. Нашите специализирани автомобили, обслужват района на цяла България, с допълнително покритие в цяла Европа. Фирма Албена Експрес, предлага още: репатриране и превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Служителите на компанията ще ви окажат нужното съдействие, при злополуки и пътно транспортни произшествия. Нашата компания доставя специализирани услуги, дори и през празничните и почивните дни. Когато имате нужда от пътна помощ, достатъчно е да наберете денонощният телефон 0899/799 999, за обслужване на клиенти. Гарантираме че в рамките на 30 – 40 минути Вие ще получите необходимата помощ, за да се превози вашият автомобил.

Репатрак в София

Репатрирането се осъществява с помощта на специализиран камион който е оборудван с хидравлична платформа. Камиони които са оборудвани с хидравлични платформи, улесняват начина за качване и сваляне на авариралото моторно превозно средство. Това е голямо предимство за този вид камиони, особено през нощта. Платформата за товарене и разтоварване е оборудвана със специален прожектор за нощно виждане. По този начин няма опасност от нежелани неприятни инциденти. Цената на нощната услуга, е с 50 % по-висока. Завишаването на цената, зависи от сложността на работата. Нощната тарифа на фирма Албена Експрес, започва от 21.00 часа и продължава до сутринта. Ако потърсите нашите служители от пътна помощ, гарантираме Ви че Вашият автомобил ще пристигне невредим до посочения от Вас адрес. Вие ще си изберете дестинацията за превоза а ние ще се погрижим за останалото. Ние ще направим всичко възможно, за да може вашият аварирал автомобил, да пристигне навреме във посоченият автосервиз.

Кога свършва нощната тарифа на фирма Албена Експрес

Превозът на автомобили в ранните часове, крие известен брой опасности. Трафикът в сутрешните часове е минимален, по това време повечето водачи на МПС бързат за работа, особено към 7.00 часа. Тогава свършва нощната тарифа на фирма Албена Експрес. Нощната тарифа на определени фирми приключва дори в 8.00 часа сутринта. Цената на денонощната услуга, е винаги много по-висока. Но повечето обикновени фирми, приключват работа около 18.00 часа. Недоглеждане при товарене на автомобила, особено през нощта, може да създаде множество неприятности. След завършване на работа в 7.00 часа, водачът на специализираният камион се оттегля за почивка. Услугата превоз на автомобили се предлага от специализираните фирми, които извършват денонощна пътна помощ. Специализираните фирми предлагат превоз и репатриране на автомобили и камиони от чужбина. За денонощен превоз на леките автомобили цените на дневната и нощната услуга са фиксирани

Къде може да проверим цените за нощните услуги

Цената за нощната услуга която предлагаме, е посочена в сайта на пътна помощ Албена Експрес. В случай че автомобилът е с повредена ходова част, се начислява допълнителна такса. Това се отнася за превоз на лекотоварни автомобили, както през деня така и през нощта. Ако автомобилът няма тежки повреди и ходовата му част е технически изправна, не се начисляват никакви такси. На денонощните ни телефони, ще получите актуална информация, относно вашите запитвания. Времето за реагиране на нашата компания за денонощна пътна помощ е от порядъка на 30 минути. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите отново. Ние се гордеем, че предоставяме на нашите клиенти висококачествена и сигурна услуга. Нашите цели са качествен и сигурен превоз и коректно отношение към клиента. Повече информация за денонощна пътна помощ ще намерите на следващите страници.