транспортни услуги

Транспортни услуги

Покривайки всички видове транспортни услуги, ние ви предоставяме услугите, от които се нуждаете, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Въз основа на вашите бизнес нужди, нашият екип може да предложи най-ефективните и ефикасни опции за доставка. В основата на нашата услуга е ангажиментът ни към обслужването на клиентите. С 30-годишен опит, предоставящ високи постижения, фокусът ни винаги е бил единствено върху това да не подвеждаме своите клиенти. Международната спедиция често е балансиращ акт между времето, разходите и опазването на околната среда. Това е една от причините компаниите да изберат „Албена Експрес ЕООД“ за ефективна и безпроблемна доставка на своите товари. Подобно на тях, можете да сте сигурни, че нашите стратегически съюзи по целия свят ви дават гъвкавост да избирате от редица възможности за обслужване на товарни превози. Безпроблемно съобразени с вашите точни нужди, допълнени с видимост от край до край.

Висококачествена надеждна и сигурна услуга

Използвайки нашите силни и дългосрочни връзки с превозвачи. Албена Експрес ви предлага гъвкави, надеждни и сигурни решения за превоз на товари. Клиентите ценят нашия опит в международната спедиция на товари в глобална мрежа, която обхваща четиридесет и четири страни и региони. Те ценят способността да се свързват с други услуги като спедиция за превоз, мултимодален транспорт, трансгранични услуги или митническо посредничество. Повече от това, клиентите ни знаят, че разбираме света от тяхната гледна точка и работим в подкрепа на тях и техния бизнес. Концепцията преминава през всичко, което правим, от намирането на най-добрия график за доставките до избора на най-добрия начин за организирането му; разделяне или споделяне на товари; интегриране на други услуги с добавена стойност; осигуряване на постоянно надеждно и качествено обслужване. Просто казано – не подвеждаме клиентите.

Проект Карго

Албена Експрес притежава уменията и разнообразието от опит, за да осигури безопасно и надеждно движение по целия свят. Ние винаги търсим по-добри начини да постигнем нещата и имаме опит в иновациите в логистичните технологии. Включително развитието на транспорт с технология за контролирана атмосфера. Нашият специализиран екип за товари има богат опит във всички видове транспорт. Те от своя страна могат да използват местните практически експертизи за справяне с най-сложния проект. От концепцията, през планирането до окончателното изпълнение. Можете да сте сигурни, че нашите контейнери и складове с контролирана температура могат да отговорят на най-взискателните изисквания на хранителната и високо технологичната индустрия. Предлага се голямо разнообразие от възможности за изпълнение на вашите уникални нужди за доставка, включително бюджетно решение, експресно решение или комбинация от двете.

Видове транспортни услуги

Услугите включват: Безпроблемно управление на акаунти, трансгранични услуги, точки на място. Одитиране на фактури, цялостно отчитане, онлайн рейтинг. Налична бърза и експресна услуга. Означава, че сме в състояние да предложим високо ефективни транспортни решения. Всичко подкрепено от нашите поддържащи услуги, като митническо освобождаване, обработка на терминали, вътрешно разпределение и доставка на крайни километри. Консултантски услуги. Помагат ви да развиете най-ефективната, рентабилна интермодална транспортна мрежа. Максимизиране на вашата международна, дълго и краткотрайна транспортна ефективност. Албена Експрес ЕООД разработва и управлява услуги от край до край, които комбинират отделните страни на автомобилен и вътрешен транспорт с висока видимост. Напълно интегрирана за увеличаване на ефективността, като същевременно намалява разходите и защитава естествената среда.

Брокерска дейност на митница

Елиминиране на стреса и изглаждане на потока от преместване на вашите стоки чрез международни бариери. Тънкостите на глобалната верига за доставки се съчетават от необходимостта от бързо митническо освобождаване и спазване на сигурността. Ето защо е по-важно от всякога да си партнирате с компания, която има международен обсег, опит и комуникационна мрежа. Която е необходима за ускоряване на разрешаването. В Албена Експрес ние разбираме тези предизвикателства и предоставяме персонализирани решения, които гарантират, че вашите транзакции са навременни, съвместими и поверителни. И като комбинираме нашите експедиционни товари, управление на произход на товари. Ние ще можем да изградим възможно най-доброто решение, съобразено с вашите нужди. Албена Експрес е световен лидер в услугите на управление на товари. С повече от 30 години опит в управлението на физически товарни операции за търговци на дребно и вносители от извършване на поръчки. До международен транспорт и доставка до крайната дестинация на всички ключови производствени площи. Единна точка за контакт, с опции на място и пълна видимост на веригата за доставки. Екипът на Албена Експрес за оригинал на управление на товари ви предлага безпрецедентно предимство в създаването на персонализирани, решения за внос на верига за доставки.