съвети за шофиране

Денонощна пътна помощ в София за леки, лекототоварни, товарни и тежкотоварни автомобили, джипове, автобуси, пътно-строителна техника

проектиране

Пътна помощ Албена Експрес предлага и други услуги както за пътна помощ, така и за подаване на стартов ток, доставка на гориво и др.

дизайн на стелажни системи

Специализираните автомобилни услуги се ограничават до работа в една област по техен избор. Около половината от тези автосервизи предлагат мобилен сервиз.

Хидравлична платформа за пътна помощ

С всеки изминал ден, автомобилната индустрия се усъвършенства все повече и повече. Всички фирми в Европа, които се занимават с производство на хидравлична платформа за пътна помощ, се модернизират непрекъснато. В стремежа си за по сигурен и качествен превоз, инженерите се стремят, да усъвършенстват платформите за пътна помощ. Със своите технически умения, те преработват платформите и ги реконструират. По този начин, авариралият автомобил, може да бъде преместен незабавно, без да се губи ценно време. Хидравличните платформи за пътна помощ, се произвеждат и навлизат все повече и повече, в автомобилната индустрия. Стотици са фирмите в Европа, които предлагат пътна помощ. Доста от компаниите за пътна помощ, работят с хидравлични платформи. Преди да тръгнат служителите на специализираните камиони, получават инструкции по безопасност.

Хидравлична платформа за пътна помощ – Видове хидравлични платформи

Специалистите които оперират с тях, ги предпочитат пред обикновени платформи, заради дистанционното им управление и хидравличната им система. Напоследък започна производство на хидравлични платформи, които изтеглят авариралите автомобили отстрани. Това се осъществява, посредством лафет, който се върти на 180 градуса. По този начин, се премахват излишните маневри, които прави, репатриращият автомобил. С такава платформа, се реализира много по-добра печалба, отколкото с обикновените платформи. Такива хидравлични платформи, се произвеждат единствено в Италия и Полша. За производството на такъв вид хидравлични платформи, инженерите са преработили координационната система, на хидравличната платформа. В нея са вложили малко повече части, но в замяна на това е станала многофункционална. И за да стане уникална, е монтирано дистанционно управление. С това дистанционното управление, може да се работи и от разстояние.

Хидравлична платформа за пътна помош с вилица

Реално погледнато, всички камиони за пътна помощ, може да превозят само по един автомобил. Но когато клиентът желае да репатрира два автомобила едновременно, тази услуга се ограничава от фирмите за пътна помощ. Такава услуга се предлага само от фирма, която притежава репатрак с вилица. За превоз на два автомобила, се изисква специализиран камион, оборудван с хидравлична платформа и вилица за втори автомобил. Ако общата маса на камиона е до 8.5 тона, той спокойно може да репатрира два нормални автомобила или 2 микробуса. За по-голяма сигурност, по тежкият автомобил се товари върху платформата, а по лекият се товари на вилицата. При това положение, двата автомобила може да се репатрират до всяка точка в страната, посочена от клиента. По този начин фирмата превозвач, печели двойно повече, отколкото при репатрирането на един автомобил. При това авторитетът и рейтинга на професионалната компания за пътна помощ се увеличава всекидневно.

Какво осигурява хидравлична платформа за пътна помощ

Многофункционалната платформа, е с много повече функции, в сравнение с останалите хидравлични платформи. При нея, товаренето на автомобила, се осъществява в рамките на две три минути. Затова всички фирми, които предлагат пътна помощ, предпочитат да работят, с хидравлични платформи. По този начин, инженерите са намалили времето за товаро-разтоварната дейност. Когато се работи с такава платформа, операторът се чувства напълно самоуверен при товаренето на автомобила. Вилиците за репатриране на камиони и тирове, намират най-голямо приложение при тежкотоварните превози. Тежкотоварната хидравлична вилица, служи за репатриране на тежкотоварни камиони и репатриране на тирове. Тежкотоварната хидравлична платформа е оборудвана с вилица за репатриране на камиони и тирове. Тя се състои от няколко звена, които се прибират един в друг. След приключване на работа звената се прибират в главния повдигач посредством хидравличен цилиндър.