Пътна помощ

0899 79 99 99 | 0999 99 99 44

цени

Каква е цената на пътна помощ?

Компанията за пътна помощ Албена Експрес ЕООД, предлага специализирани услуги, свързани с превоз и репатриране на леки, лекотоварни, товарни и тежко товарни автомобили и строителна техника. Нашата програма за денонощна помощ предлага следните цени за репатриране: автомобили – 1 лев на километър. За микробуси 1.50 лева на километър, за джипове 1.50 лева на километър, за камиони от 2 до 5 лева на километър. Предоставяме услуги като изтегляне, смяна на спукана гума, подаване на стартов ток. Зареждане на акумулатора, доставка на гориво а в отделни случаи и мобилен автосервиз. Пътна помощ цени. Има много програми за пътна помощ, които се предлагат от фирмите за пътна помощ в София и страната. Както при повечето неща в живота, вие получавате това, за което плащате. Програмите варират според застрахователния план за безплатна пътна помощ който сте закупили.

Цени за пътна помощ

Програмите за пътна помощ обикновенно варират от 35 до 160 лева годишно или повече. В зависимост от нивото на предоставената услуга. Например основната услуга на Пътна Помощ Албена Експрес ЕООД струва 160 лева годишно. Това включва изтегляне на автомобила до най-близкия оторизиран автосервиз. Изтегляне на автомобили за района на цялата страна. Естественно това не включва фантастични екстри като изтеглене на мотоциклети. Може да не искате или да имате нужда от всички тези екстри. Важно е обаче да покриете няколко основни правила. Като например 24-часова пътна помощ и застраховка, която обхваща вашето превозно средство.

Пътна помощ за леки автомобили

Също така е добра идея да имате предвид, че вашата застраховка може да не покрива всяка аварийна ситуация. Като например, когато автомобилът е затрупан със сняг или превозното средство е попаднало в наводнение. Преди да решите да инвестирате в застраховката за пътна помощ, уверете се, че нямата такова покритие. Много производители предлагат пътна помощ с покупка на нов автомобил, като част от гаранцията на автомобила. Тези услуги обикновено се предоставят заедно с продължителността на гаранцията за автомобила. Това е обикновено от три до пет години. Подробностите ще бъдат посочени в документите, които сте получили при подписване на договора за покупка на новия си автомобил. За повече информация относно услугата за пътна помощ цени и други свързани теми, следвайте връзките на следващите страници.

Препоръки за водачите на автомобили

Когато сте закъсали на повече от 100 километра от града където живеете. Повечето фирми за пътна помощ смятат, че вашите ремонти и изтеглянето на автомобила ще отнеме повече от 48 часа. Прилагат се условия, ограничения и изключения, включително тегло на превозното средство, височина и ограничения на дължината. Какво ниво на пътна помощ ви е необходимо? Разбирането на начина, по който работи услугата пътна помощ, може да ви помогне да изберете покритието, което ви е необходимо, за най-добрата цена. Помислете как използвате автомобила си. Правите ли кратки пътувания из града или обичате дълги приключения? Колко далеч пътувате? Когато сравнявате фирмите за пътна помощ, помислете колко далече ще пътувате и колко често. Една от основните променливи в покритието е разстоянието, за което ще ви бъде помогнато и колко далеч ще бъдете изтегляни без допълнителни разходи.

Изтегляне с пътна помощ

Ако пътувате на близки разстояния, потърсете програма, която предлага по-малко разстояние за изтегляне, тъй като това може да ви спести пари. Освен това, ако обичате да пътувате на далече, изберете покритие в цялата държава. Всяко ниво на покритие се предлага с различни разстояния за изтегляне. Вашият обхват за изтегляне може да варира от 20 до 500 километра. Разстоянията на теглене се изчисляват от мястото където сте аварирали, до мястото където живеете и какво покритие имате. Имате ли нужда от защита за себе си, колата си или и двете? Караш ли една и съща кола всеки ден? Споделете колата си със семейството? Или сменяте много коли, пътувате с други хора или имате няколко коли? Вашият отговор може да се идентифицира като, дали колата ви се нуждае от застраховка. От Пътна помощ Албена Експрес ЕООД ще получите това от което се нуждаете, независимо кой шофира. Това означава, че можете да се отпуснете, знаейки че някой се грижи за Вас.

Застраховка за безплатна пътна помощ

Пътна помощ цени. Ако искате да знаете, че ще ви бъде оказана помощ, независимо коя кола управлявате, помислете за застраховка на всеки пътник. Това е идеално, ако пътувате с различни автомобили и искате допълнителна защита. Тази висококачествена защита се предлага от Албена Експрес ЕООД. Нуждаете се от допълнителни екстри и отстъпки? Има много различни предимства, които можете да получите от фирмите за пътна помощ в София. Неща като авариен ключар или аварийно подаване на ток и доставка на гориво са често срещани явления. ВАЖНО: Нощната тарифа на повечето фирми за пътна помощ в София започва от 21.00 часа до 07.00 часа. Цената на нощната тарифа се завишава от 25 до 50 процента. При престой на камиона за пътна помощ по вина на клиента повече от 30 минути, служителите на фирмите за пътна помощ начисляват от 10 до 20 лева на всеки започнат час.

Сайта е изработен от | Newsphere by AF themes.