Пътна помощ

0899 79 99 99

Помощ в София

Помощ в София

Компанията Албена Експрес предлага специализиран превоз на лекотоварни и товарни автомобили, при пътно транспортни произшествия или аварии, със професионална пътна помощ. Нашата специализирана фирма за пътна помощ в София, предлага различни видове услуги. Компанията предоставя специализиран превоз, със професионални камиони за пътна помощ. Ние обслужваме експресно нашите клиенти, благодарение на нашата перфектна техника със която разполагаме. Екипът на компанията се състои от квалифицирани водачи, с професионална компетентност и професионални автомонтьори. Когато имате нужда от помощ, достатъчно е само да наберете телефона на фирмата за пътна помощ. Наш екип ще ви посети в рамките на 30 минути, за да бъде репатриран вашият личен или служебен автомобил. Нашата специализирана компания за пътна помощ, предлага репатриране и превоз на всякаква строителна техника, както и предлага мобилен сервиз на пътя.

Услуги на фирмите за помощ в София

Нашите камиони за пътна помощ, обслужват района на град София. Те са снабдени с хидравлични платформи с 20 тонни лебедки. Допълнителната вилица за втори автомобил, е екстра която липсва при обикновените камиони за пътна помощ. Предлаганите от нас услуги са, изтегляне на аварирали моторни превозни средства с двадесет тонни лебедки. Изтегляне на автомобили и камиони с хидравлични лебедки, от далечни разстояния. При нужда може да ви осигурим мобилен сервиз, за смяна на гуми за района на град София. Нашата специализирана компания, разполага със професионален авто ключар, който обслужва всички квартали във град София. Доставката на гориво до авариралият автомобил и подаването на ток в София, е във рамките на 30 минути след вашето обаждане. Предлагаме още, смяна на спукана гума и автодиагностика на пътя. Ако имате застрахователна полица за пътна помощ, всички услуги, ще ви бъдат извършени напълно безплатно.

Цената за репатриране на автомобили в София

Нощната тарифа за автомобили и камиони за град София, започва след 21:00 часа. Това е тарифата, която се таксува малко по скъпо от фирмите за пътна помощ в София. Цената за репатриране на обикновен автомобил, в рамките на град София е 50 лева. Но всичко зависи, от ситуацията в която се намира автомобила. Ако има проблем с ходовата част, се начисляват допълнителни такси за сваляне и качване. За товарните автомобили, цената се определя по друг начин. При камионите, цената се определя от сложността на извършената услуга. Понякога се налага, камиона да се изтегли само няколко метра където е закъсал. Цената за изтеглянето на камиони започва от 150 лева и може да достигне до 400 лева. Това е цената за репатриране на камиони в град София. Ако се наложи да репатрирате камион от София за провинцията цената е 2.60 лева на километър празен и 3.50 лева пълен.

Допълнителни услуги за пътна помощ в София

Ако имате нужда, от регистрация на автомобил в КАТ София и нямате тази възможност, ние ще го направим вместо Вас. Достатъчно е само да упълномощите някой от нашите служители пред нотариус и да заплатите необходимите такси. Тази услуга включва, репатриране на автомобила от посочен от Вас адрес в град София до КАТ. Регистрация на вашият автомобил и връщането му до вашето местоположение. Ние извършваме репатриране на автомобили и камиони, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината в град София. При нас можете да направите, заявка за превоз на всякакъв вид техника от 1 до 50 тона. В нашият автопарк може да намерите всякакъв вид техника. Нашите специалисти ще ви окажат необходимото съдействие, при подаване на ток, доставка на гориво и репатриране на автомобили. Компанията разполага с професионален авто-ключар, за отключване на автомобилите. Ако имате нужда от съдействие при авария, потърсете компаниите за пътна помощ в София.

Подаване на ток в София

Стартов ток за автомобила, е метод за стартиране на автомобил с изтощен акумулатор. Временна връзка се прави с акумулатора на друго превозно средство, или с друг външен източник на захранване. Външното захранване с електричество зарежда акумулатора на автомобила. То осигурява известно количество енергия, необходима за запалването на двигателя. След като двигателя на автомобила бъде запален, акумулаторът на автомобила ще се зареди, така че допълнителният източник може да бъде премахнат. Ако системата за зареждане на превозното средство е функционална, нормалната работа на автомобила ще възстанови зареждането на акумулаторната батерия. Кабелите за подаване на стартов ток са известни още като силови кабели. Това са двойка изолирани проводници, които са покрити с изолация, за да се предотврати непреднамерено късо съединение. Щипките маркирани с черно (-) и червено (+), показват полюсите.

Доставка на гориво в София

Пътните спешни ситуации могат да се случат навсякъде и по всяко време на денонощието. Особено при най-често срещаните инциденти, при изчерпването на горивото в резервоара на автомобила. Затова е желателно да имате сключена застрахователна полица за пътна помощ, която ще ви помогне при евентуална нужда. Присъединяването към програмата за пътна помощ, е отговорно решение на водача. Не само ще имате необходимата професионална подкрепа в извънредна ситуация, но и ще можете да пътувате с уверението че. Независимо от това, което ще се случи по време на вашето пътуване, ще имате подкрепата от която се нуждаете, а ние ще ви помогнем във всяка една ситуация. Често обаче, много програми за пътна помощ ще ви наложат месечен абонамент или такси за повикване. Затова ако ви свърши горивото, при нас ще получите безплатна доставка на гориво до вашето местоположение. И помощ при стартирането на вашият автомобил.

Смяна на спукана гума в София

Нашите модерни сервизи може да посрещнат до 20 превозни средства на ден за смяна на гуми. Тази услуга обхваща всички марки автомобили и камиони във София и страната. Тя включва бърза проверка на гумите до пълен ремонт на железни и алуминиеви джанти. Високо технологичните помещения са оборудвани с професионално обучени и сертифицирани специалисти, работещи в екипи. Качеството се осигурява от усъвършенствана система за управление на качеството. Която включва компютъризирани машини за смяна на гуми. Всичките ремонти са окончателно изпитани от професионални специалисти. Мобилните ни екипи, осигуряват експресни услуги на място и могат да извършват ремонтни дейности на място. Нашите техници са високо специализирани професионалисти. Ако мате нужда от смяна на гума, позвънете на денонощните ни телефони.

Мобилен сервиз и пътна помощ в София

Пътна помощ София. Системата за сигурност на превозното средство, е от съществено значение за защита на вашето превозно средство от кражба. Компонентите на системата за сигурност включват аларми, ключове, брави, дистанционни устройства за въвеждане без ключ и други автомобилни устройства. Различните марки и видове автомобили имат различна степен на сигурност. Но всяка кола на пазара е оборудвана с комплект ключалки. Има няколко различни категории автомобилни брави. Ръчно или автоматично, централно или индивидуално задействане и много други. Отключването на автомобила е безопасно, но можете да заключите автомобила и да затворите вратата а ключа да остане на контакта. Ако се опитате да отворите автомобила си, с помощта на други ключове, тел, или подобен артикул. Може да задействате алармата или да повредите автомобила си и да платите за отключване и за поправяне на повредената част.

Пътна помощ в София

По-новите автомобили са силно зависими от електрическите им системи. Поради което една от основните услуги които предлагаме е диагностика на автомобила. Тази услуга включва компютърна диагностика на автомобила, тестване и проверка на всички сензори и модули. Ако има проблем в електрическата система на вашия автомобил, колата няма да стартира или няма да работи правилно. Ако имате нужда от електрическа услуга за автомобили свържете се веднага с нас. Нашата компания предлага компютърна диагностика на място. Ние ще идентифицираме всеки електрически проблем, който може да съществува във вашия автомобил. Макар че акумулатора на автомобила може да бъде причината за това, защо колата не пали. Съществува голяма вероятност проблемът да бъде в електрическата система на автомобила. Освен това, обвивката на кабелите понякога се стопяват и предават специфична миризма, това също може да показва електрически проблем.

Стартиране на двигателя

Димните газове и спирачните светлини също може да показват електрически проблеми, евентуално и алтернатора. Пълната автоматична диагностика, може да определи дали проблемът е електрически или механичен. Чак след това ние може да започнем ремонта на автомобила. Диагностичният тест на автомобила е решаваща стъпка при определянето, дали вашият автомобил ще има нужда от ремонт. Електрическата система е една от най-важните части на вашия автомобил. Извършването на пълна диагностика на автомобила може да разреши вашия проблем. Ако в крайна сметка се нуждаете от автомобилен ремонт. Пътна помощ Албена Експрес предлага най-добрата диагностика на автомобили в района на град София. Електрическата система захранва много важни аспекти на автомобила, като чистачките на предното стъкло. Ключалките на вратите, електрическите прозорци, касетофона или радиото и още много други неща.

Зареждане на акумулатора

Пътна помощ София. Прекомерната топлина е основна причина за повредата в акумулаторната батерия. Електролитът в акумулатора се изпарява поради високите температури и намалява ефективната повърхност на плочите. Автомобил с изтощен акумулатор, може да бъде зареден от друг автомобил, чрез подаване на ток, или чрез подаване на стартов ток с блустер. Корозията на клемите на акумулаторите може да окажат лоши последици. Това може да бъде предотвратено чрез поставяне на диелектрична грес върху клемите на акумулатора. Акумулаторните батерии трябва да се зареждат нормално, за да не се повредят. Автомобилните акумулатори, изискват редовно зареждане с дестилирана вода. Съвременните батерии за автомобили имат по-малки изисквания за поддръжка и не използват електролит. Те са заредени със специален гел, който замества електролита в акумулатора. Ако имате нужда от подаване на ток или от пътна помощ в София, потърсете професионалните фирми за пътна помощ.