Jaguar в актуализирана версия

Jaguar F-Type е представен в актуализирана версия.

Jaguar представи обновени версии на купе F-Type и кабриолет. Новите автомобили имат долна предна част с тънки хоризонтални LED фарове. Увеличен вход за въздух на бронята, модифицирани брони и калници. Задните светлини имат нова форма, без кръгли стопове. Jaguar в актуализирана версия. Спортният автомобил е със задно задвижване, който е оборудван е с 300-литров турбо дизелов двигател с 4 цилиндъра. В Европа актуализираният F-Type ще се продава и с двигател с мощност 450 конски сили с 8 цилиндъра. С версии за задвижване на всички колела и задвижване 4 X 4. Най-горната версия на F-Type R ще има двигател с мощност 575 конски сили и подновено окачване с адаптивни амортисьори. Подобрени пружини и щанги против преобръщане. Тази версия на автомобила ще ускорява до 100 километра в час само 3,7 секунди. Максималната скорост която ще развива автомобила е 300 километра в час.

Jaguar в актуализирана версия

Вътрешността на новия F-Type вече има модерни джаджи, има 12,3-инчово цифрово табло. Новата 10-инчова инфоразвлекателна система Touch Pro, която поддържа Android Auto и Apple CarPlay. Интериорът на колата е облицован с кожа, плат и алуминий, спортните седалки имат функции не само за отопление, но и за охлаждане. Цената на актуализирания Jaguar F-Type във Великобритания е от 54 хиляди паунда или 4,5 милиона рубли както в Русия. В Европа купето F-Type ще струва от 64,2 хиляди евро или 4,56 милиона рубли, кабриолетът F-Type ще струва от 71,2 хиляди евро или 5 милиона рубли. Такъв актуализиран Jaguar F-Type може да се купи в Русия. Точната цена все още не е известна, но в момента моделът F-Type струва от 5,32 милиона рубли. Jaguar проведе презентация на обновеното купе F-Type. Спортният автомобил получи изцяло преосмислен дизайн на предната част на купето, получи дигитално табло и нова инфотейнмънт система.

Актуализиран Jaguar F-Type

Jaguar в актуализирана версия. Изпускателната система, задната броня и дифузьорът F-Type все още ще варират в зависимост от версията. Ключова актуализация в интериора е появата на ново 12.3-инчово виртуално табло вместо класическите аналогови километражи. Освен това спортните автомобили получиха различна информационно-развлекателна система Touch Pro, съвместима с Android Auto и Apple CarPlay. Противно на слуховете, че F-Type ще премине от V-образна шесторка към модулна вградена единица. За спортни автомобили с V 8 двигател, Jaguar е подготвил специална изпускателна система с функция за безшумен старт. В допълнение, F-Type ще се появи отново на европейския пазар с осемцилиндров двигател с мощност 450 конски сили в комбинация със задвижване на всички колела. Най-горната версия на F-Type R с двигател с мощност 575 конски сили получи ремонтирано окачване с нови адаптивни амортисьори. Модифицирани пружини и щанги против преобръщане.